Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Θα ήθελα βοϊθεια με τιν κατασκευη για καπακι

Swtirakis95
04-09-09, 15:11
Καλησπέρα παιδεσ οπως βλεπεται ειμαι καινουργιους εδω.
Εχο ξεκινησει να κατασκευαζω μονος μου ενα ενυδρειο.Εχο κολισει στο καπακι!
Εχο παρει μεντεσεδες εχω φτιαξει το συστημα ανοιξε-κλεισε.(στην αρχη οταν το κατασκευαζα ειχα κανει μια πατεντα για τιν λαμπα δηλαδη,ειχα φτιαξει μια θυκη μεσα στο ενυδρειο για την λαμπα.επειδη ομως μου τρωει μερικα λιτρα σκευτικα να την βγαλω και να την βαλω στο καπακι).Μηπωσ ξερετε κανεναν τροπο πως να κολισω την λαμπα στο καπακι?????
(το καπακι ειναι γυαλινο)
Ευχαριστο πολυ που με ακουσατε.
(καθε σκεψη σας ειναι δεκτη)!!!

gmanes
04-09-09, 15:13
Πως είναι η λάμπα?? Δε μπορείς με σιλικόνη??

Swtirakis95
04-09-09, 15:15
μισο λιγο φιλε μου να τραβιξω φοτογραφιες για να καταλαβεις στο περιπου!

Σπύρος Μ
04-09-09, 15:33
φωτο απο το ενυδρείο του Σωτήρη..

gmanes
04-09-09, 15:39
Θα κάνεις δουλειά και με σιλικόνη, αλλά το καλύτερο είναι να πας το καπάκι σε έναν τζαμά να σου κάνει δύο τρύπες και να το βιδώσεις με ανοξείδωτες βίδες και λαστιχένιες ροδέλες για να μη ακουμπάει η βίδα στο τζάμι...

----------------------

Α, και βάλε και έναν ανακλαστήρα ανάμεσα στο καπάκι και το φωτιστικό, θα δεις μεγάλη διαφορά + δε θα σε θαμπώνει όταν το κοιτάς από πάνω...

Swtirakis95
04-09-09, 15:40
χμ....... καλυ ιδεα φιλε μου.
θα παω σε εναν φιλο μου τζαμα και 8α του πω μηπως μπορει να κανει τπτ
Ευχαριστο πολυ φιλε!!!
Τα λεμε

rottbea
04-09-09, 22:32
φιλε μου καλησπερα και απο μενα.
Καλη δουλεια εχεις κανει απλα η μονη ενσταση μου ειναι ως προς την θεση της λαμπας.
Αν παει για φυτεμενο θα φωτίζει μονο πισω

Dream Waters
05-09-09, 13:42
Eπειδη αυτη ειναι πολύ παλιά και απαρχεωμένη μέθοδος θα σου πρότεινα να ξεκολλήσεις το εσωτερικό κουτί και να φτιάξει απο της αρχή ένα καπάκι ξύλινο ή απο πλέξι...Δες και εδω (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=24687&highlight=%EA%E1%F0%DC%EA%E9)