Επιστροφή στο Forum : Συνάντηση Πάτρα ή Μεσολόγγι
bakogiannisd
31-08-09, 08:29
πρώτον ένα μεγάλο συγνώμη στην παρέα που χάθηκα όλο αυτόν τον καιρό.... ελπίζω όλους να σας βρήσκω το ίδιο αν όχι περισσότερο κωλημένους με το χόμπι...:p.
Διακοπές τέλος, τώρα που ήρθε η ώρα να ξαναεπιστρέψουμε στην καθημερινότητα τι θα λέγατε για ένα καφεδάκι Πάτρα να τα πούμε και γιατί όχι αν σας είναι εύκολο αυτή την φορά να κάνετε μια βόλτα μέχρι το Μεσολόγγι;; Τι λέτε;;
Κόπρεεεεεε Δημήτρακη,
Μέσα φίλε, αλλά λίγο αργότερα αν θες (έχω τρεξίματα τα επόμενα 2 ΣΚ)
αν ειναι για Πατρα υπολογιστε και εμενα!:p
bakogiannisd
03-09-09, 08:40
ok το κανονήζουμε και για αργότερα...να μαζευτούμε μία καλή παρεα
Θα με ενδιεφερε και εμενα μια συναντηση,μετα το Νοεμβριο ομως.Τοτε θα εχω ανεβει απο Κω.Εχω καταγωγη απο Αιτωλικο.Δεν θα με πειραζε η συναντηση να γινοταν και στην Πατρα ή στο Μεσολογγι.Να γνωρισω καποιους μετα τοσο καιρο στο GAB και στο συλλογο!!
Για να ετοιμαζόμαστε, είπα να καλέσουμε και τα παιδιά από Άρτα κλπ (αν μπορέσουν να έρθουν)
Βασικά ψήνομαι για Αιτωλικό, για πείτε καμμία διαθέσιμη ημερομηνία, μέρος κλπ. που να βολεύει όσον το δυνατόν περισσότερους.
Ποιοί ενδιαφέρονται ?
ΥΓ τους Πατρινούς,ναυπακτιώτες κλπ γείτονες, που σκέφτονται την απόσταση, δεν υπάρχει πρόβλημα θα έχουμε αυτοκίνητα.
Ρε παιδια ΑΝΤΛΙΚΟ το λενε το χωριο μου!!
Και βγαζει ψαρ, μνι ,κνουπ.
Μακαρι να μπορεσω και γω.
Εαν θελετε και οι υπολοιποι ,εμενα με βολευει μονο μετα τις 15.11,ήτοι τελος και της οικονομικα τουριστικης σαιζον.Παντως αρκετα καλη η ιδεα για συναντηση στο Ανατολικον (παλαιοτερη ονομασια του Αιτωλικου).
andreas213
24-09-09, 11:16
Για να ετοιμαζόμαστε, είπα να καλέσουμε και τα παιδιά από Άρτα κλπ (αν μπορέσουν να έρθουν)
Βασικά ψήνομαι για Αιτωλικό, για πείτε καμμία διαθέσιμη ημερομηνία, μέρος κλπ. που να βολεύει όσον το δυνατόν περισσότερους.
Ποιοί ενδιαφέρονται ?
ΥΓ τους Πατρινούς,ναυπακτιώτες κλπ γείτονες, που σκέφτονται την απόσταση, δεν υπάρχει πρόβλημα θα έχουμε αυτοκίνητα.
εγω ψηνομαι.πρωτα νομιζω πρεπει να αποφασισουμε την τοποθεσια και μετα την ημερομηνια.
Κι εγώ μέσα για όπου και όποτε κανονίσετε (αρκεί να μην εμφανισθεί από το πουθενά κανένα απρόοπτο την τελευταια στιγμή).
Ρίχτε ιδέες για τοποθεσία που να ψιλοβολέψει όλους μας και ημερομηνίες.
Όσο για τον SpyrosK, επείδη πέφτει λίγο μακρυά ο Νοέμβριος θα κανονίσουμε κάτι και για τότε.
Για τώρα πείτε που είναι ζεστό το πράγμα :)
bakogiannisd
25-09-09, 11:44
Αιτωλικό δεν είναι κακή ιδέα... άντε να μαζευόμαστε στην μικρή Βενετία :) ..... όσο για ημερομηνία μπορούμε το σκ μετά τις εκλογές...
-------------------------
Γιώργο τα υπόλοιπα... (μεζέδες κλπ....) τα κανονίζουμε εμείς... :D :D
andreas213
25-09-09, 12:54
Αιτωλικό δεν είναι κακή ιδέα... άντε να μαζευόμαστε στην μικρή Βενετία :) ..... όσο για ημερομηνία μπορούμε το σκ μετά τις εκλογές...
Γιώργο τα υπόλοιπα... (μεζέδες κλπ....) τα κανονίζουμε εμείς... :D :D
εγω ειμαι μεσα για το σκ μετα τις εκλογες η αιτωλικο η μεσολογγι.θα ψηφιζα μεσολογγι αλλα οπου θελετε δεν με χαλαει.
Έτσι μπράβο μέσα και εγώ για το σαββατοκύριακο μετά τις εκλογές.
Θα φάμε, θα φάμε και μετά θα φάμε. :)
+2 ακόμα φιλαράκια ο Yiatse και ο Sak.......αρκεί να τους το πω χα,χα,χα
Μέσα για ΣΚ μετά τις εκλογές είτε Αιτωλικό είτε Μεσολόγγι.
θα προσπαθησω και γω .
Να φαμε και λιγο αυγοταραχο και χελι!!!
takis_tsan
26-09-09, 23:16
Γεια σας παιδια ειμαι καινουργιος στο φορουμ!Ενδιαφερομαι και εγω για την συναντηση που θα κανετε μιας και ειμαι απο πατρα αλλα σπουδαζω μεσολογγι!εκτος και αν ειναι μονο για μελη του συλλογου!
Είναι ανοιχτά για όλους.......ανοίξαμε και σας περιμένουμε χα,χα,χα
andreas213
27-09-09, 13:25
Μέσα κι εγώ...
ελα να μαζευομαστε:smt041
κ εγω παιδια μεσα.
αντε να γνωριστουμε....
θα σας φερω κ δωρο κ apple snails....
Τυχεροι........:D:D:D
Λοιπόν για να γίνει και πιό καθορισμένο συμφωνούμε για για σάββατο 10 Οκτωβρίου.
Τι ώρα περίπου να βρεθούμε ?
ΥΓ Το καραβάνι από Πάτρα θα συνενοηθεί μαζί μου :)
Σαββατο ή Κυριακη?
Μεσημερι ή βραδυ?
Καφε ή φαγητο?
:D:D:D:D:D:D:D
Τέτοια λες και πείνασα....
Εγώ λέω καλύτερα Σάββατο μετά το μεσημεράκι κάποια ώρα.
andreas213
29-09-09, 22:58
Τέτοια λες και πείνασα....
Εγώ λέω καλύτερα Σάββατο μετά το μεσημεράκι κάποια ώρα.
συμφωνω κι εγω για σαββατο.αλλα ελεγα κατα τις 12 για καφεδακι και οσοι μπορουν καθονται και για φαγητο.να κανουμε και το χατηρι στον χαλβα.:D:D:D:D
andreas213
29-09-09, 23:11
Μέσααααα :)
αφου λοιπον θα βρεθουμε αρκετοι λεω να φερει ο καθενας οτι μπορει απο κλαδεματακι η οτι αλλο εχει να χαρισει.να κινουνται λιγο και οι πληθυσμοι.εγω θα φερω κανενα κλαδεματακι.οτι μπορω να βγαλω δηλαδη αφου το εχω φρεσκοφυτεμενο.εχω και μια ανουμπια ανθισμενη.αν ενδιαφερεται καποιος ας με θυμησει να την φερω...:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Εγω για Σαββατο πρωι δεν ξερω σιγουρα γιατι ισως δουλευω.
Κανονιστε οποτε μπορειτε ομως κ βλεπουμε.
Μα για αυτό το συζητάμε.
Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να δουλεύουν κάποιοι το σάββατο.
Οπότε ή το μετακομίζουμε λίγο αργότερα ή πάμε για Κυριακή.
andreas213
30-09-09, 08:56
ωραια το κανονιζουμε μετα το μεσημερι ρε παιδια για να ειμαστε ολοι.πειτε ωρα και που?
bakogiannisd
30-09-09, 14:55
Λοιπόν ορίζουμε την ώρα στις 12, θα βολέψει για καφέ στην αρχή και φαγητό μετά... για λίγες ημέρες ακόμα αφήνουμε ανοικτο το ενδεχόμενο της Κυριακής..... τοποθεσία Μεσολόγγι.... Για το μέρος της συνάντησης θα συνενοηθώ με τον Γιώργο και θα σας ενημερώσω την Πέμπτη 8 Οκτ.... οτιδήποτε μπορείτε να φέρεται απο κλαδεματάκια, σαλιγκάρια κ.α. πιστεύω θα ήταν ευπρόσδεκτα απο όλους... (κάνα δυό aple snails θα τα ήθελα εγώ και καμιά anubia, ας μην ανθήζει, οταν ανθήσει θα την κάνω εγώ δώρο την επόμενη φορά στον Γιώργο :D :D :D :D ) .... Άντε 10 και σήμερα!!:D
η συνάντηση κλείνει για Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 12μ.μ. πόλη Μεσολόγγι :smt041 :smt041 :smt041 τοποθεσία σας ενημερώνω μέχρι την Πέμπτη 8 Οκτ.
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει καμιά γαριδούλα και ανάλογα φυτάκια για ένα ενυδρείο 20λτ που έχω ανενεργό;;; :p
andreas213
01-10-09, 21:54
Λοιπόν ορίζουμε την ώρα στις 12, θα βολέψει για καφέ στην αρχή και φαγητό μετά... για λίγες ημέρες ακόμα αφήνουμε ανοικτο το ενδεχόμενο της Κυριακής..... τοποθεσία Μεσολόγγι.... Για το μέρος της συνάντησης θα συνενοηθώ με τον Γιώργο και θα σας ενημερώσω την Πέμπτη 8 Οκτ.... οτιδήποτε μπορείτε να φέρεται απο κλαδεματάκια, σαλιγκάρια κ.α. πιστεύω θα ήταν ευπρόσδεκτα απο όλους... (κάνα δυό aple snails θα τα ήθελα εγώ και καμιά anubia, ας μην ανθήζει, οταν ανθήσει θα την κάνω εγώ δώρο την επόμενη φορά στον Γιώργο :D :D :D :D ) .... Άντε 10 και σήμερα!!:D
η συνάντηση κλείνει για Κυριακή 11 Οκτωβρίου και ώρα 12μ.μ. πόλη Μεσολόγγι :smt041 :smt041 :smt041 τοποθεσία σας ενημερώνω μέχρι την Πέμπτη 8 Οκτ.
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να έχει καμιά γαριδούλα και ανάλογα φυτάκια για ένα ενυδρείο 20λτ που έχω ανενεργό;;; :p
γιατι οχι σαββατο ρε παιδια?και εγω ψηνομαι για καμια γαριδουλα.εννοειται πως ο καθενας οτι εχει περισσιο και εχει την καλοσυνη να το φερει.
Μα για αυτό το συζητάμε.
Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί να δουλεύουν κάποιοι το σάββατο.
Οπότε ή το μετακομίζουμε λίγο αργότερα ή πάμε για Κυριακή.
Για αυτό.
andreas213
01-10-09, 22:15
Για αυτό.
κανονιζουμε και αργοτερα το σαββατο αν ειναι.οτι θελει βεβαια η πλειοψηφια δεν θελω να προκαλω προβληματα.
Εννοείς ότι δεν μπορείς την Κυριακή ?
Και ένα βασικός λόγος είναι ότι κάτι γαριδούλες και endlers που περιμένετε είναι αδύνατον να σας έρθουν το σάββατο, βλέπεις δουλεύει ο μεταφορέας τους :)
andreas213
01-10-09, 22:23
Εννοείς ότι δεν μπορείς την Κυριακή ?
Και ένα βασικός λόγος είναι ότι κάτι γαριδούλες και endlers που περιμένετε είναι αδύνατον να σας έρθουν το σάββατο, βλέπεις δουλεύει ο μεταφορέας τους :)
α μαλιστα.καταλαβα.την κυριακη μπορω.κανονιζω με τον χρηστο και θα σας ενημερωσουμε.ποσοι θα ειμαστε περιπου?αναμεσα απο αιτωλικο και μεσολογγι εχει τιποτε εγκαταστασεις με ψαρια?κατι πηρε το ματι μου αλλα δεν καταλαβα.γνωριζει κανεις κατι?
Εμείς απ'ότι μου είπαν θα είμαστε 4.
Όσο για το δεύτερο, όλη η περιοχή είναι ένα απέραντο ιχθυοτροφείο.
andreas213
01-10-09, 22:27
Όσο για το δεύτερο, όλη η περιοχή είναι ένα απέραντο ιχθυοτροφείο.
μαλιστα οποτε αναμενουμε και τους αλλους να μας πουν.
bakogiannisd
02-10-09, 09:07
4+ και απο Μεσολόγγι
takis_tsan
02-10-09, 15:13
α μαλιστα.καταλαβα.την κυριακη μπορω.κανονιζω με τον χρηστο και θα σας ενημερωσουμε.ποσοι θα ειμαστε περιπου?αναμεσα απο αιτωλικο και μεσολογγι εχει τιποτε εγκαταστασεις με ψαρια?κατι πηρε το ματι μου αλλα δεν καταλαβα.γνωριζει κανεις κατι?
Φιλε μου υπαρχουν αρκετες!Υπαρχει μια περιπτωση μιας και ειμαι φοιτητης στο μεσολογγι στο τμημα υδατοκαλλιεργιων και αλιευτικης διαχειρησης και βοηθος στο εργαστηριο των ενυδρειων να σας κανω μια ξεναγηση αλλα δεν εξαρταται απο μενα αν ενδιαφερεστε πειτε μου να δω αν μπορω να κανω κατι!
andreas213
02-10-09, 16:20
Φιλε μου υπαρχουν αρκετες!Υπαρχει μια περιπτωση μιας και ειμαι φοιτητης στο μεσολογγι στο τμημα υδατοκαλλιεργιων και αλιευτικης διαχειρησης και βοηθος στο εργαστηριο των ενυδρειων να σας κανω μια ξεναγηση αλλα δεν εξαρταται απο μενα αν ενδιαφερεστε πειτε μου να δω αν μπορω να κανω κατι!
αυτο ωραιο ακουγεται.εγω ειμαι μεσα το θεμα ειναι τι θα πουν και οι υπολοιποι.
Δεν νομίζω να πει κανένας όχι :) θα τον δείρω !!!
ΥΓ άμα είναι δυνατόν βέβαια καθώς θα είναι και Κυριακή.
bakogiannisd
02-10-09, 21:37
Μέσαααααα ΟΛΟΙ!!! :smt041 :smt041
takis_tsan
03-10-09, 12:38
ΦΙΛΕ halvas69 (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=16) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ!ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΩ!ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!ΠΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ!
Βρε ζούδια εσείς είσαστε στους 4 !!!! χααχχα
ναι αλλα πιο πανω αναφεροσουν στην συναντηση κ οχι στην ξεναγηση.
βασικα το ιδιο ειναι απλα το εκανα πιο συγκεκριμενο.
:grin::grin::grin:
ναι αλλα πιο πανω αναφεροσουν στην συναντηση κ οχι στην ξεναγηση.
βασικα το ιδιο ειναι απλα το εκανα πιο συγκεκριμενο.
:grin::grin::grin:
σωστος!:D
Μπα κάναμε και συμμαχίες ?
Θα σας πετάξω στον πατραϊκό για βυθομέτρηση. :p
Μπα κάναμε και συμμαχίες ?
Θα σας πετάξω στον πατραϊκό για βυθομέτρηση. :p
εξυπναδες!:D:D:D
takis_tsan
03-10-09, 19:59
Λοιπον παλικαρια μιλησα με τον καθηγητη μου και πηρα το ok!Απλα θα ηθελα αν ειναι ευκολο να μιλησω σε π.μ με εναν εκπροσωπο του συλλογου!
Παιδια να δωσετε πολλα χαιρετισματα στο ομορφο μεσολογγακι 3 χρονια υδατοκαλλιεργειες κ εγω!!!
και 4,5 χρονια δουλεια σε ιχθυογεννητικο τσιπουρα λαυρακι .
τα κατατοπια τα ξερω πολυ καλα αν πατε να κανονισετε επισκεψη στο ΙΧΘΥΚΑ.
μακαρι να τα καταφερνα κ να ερχομουν να εβλεπα κ τους καθηγητες μου ωραια θα ηταν. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
andreas213
05-10-09, 14:55
λοιπον μιας και μερες περνανε λεω να το κλεισουμε.κυριακη τελικα?τι ωρα και που.
bakogiannisd
05-10-09, 19:34
Είπαμε στο Μεσολόγγι Κυριακή 11 Οκτ. στις 12 το μεσημέρι. καφετέρια Γιότ στο Λιμάνι.
περημένουμε :D :smt041:smt041:smt041
Πολυ καλη επιλογη,αν ημουνα εκει το ιδιο καφε θα διαλεγα.
Άμα δείτε ένα Πράσινο φωσφοριζέ Ματίζ......εγώ θα είμαι :)
Για να ετοιμάζεστε για την κυριακή, σας θέλω ξυρισμένους και πλυμένους !!!!
Εμένα με έχετε υπολογίσει;:confused:
Υ.Γ.:Είχα κάμποσες μέρες να παρακολουθήσω τη συζήτηση.
Θα σε βάλω στο πορτμπαγκάζ. :)
Σου στέλνω σε ΡΜ το τηλέφωνο μου.
Πατρινόπουλα, έχετε υπ όψιν σας ότι οι Αρτινοί θέλουν: γαρίδες, φυτάκια, εντλεράκια κλπ.
Ότι έχουμε διαθέσιμο.
andreas213
09-10-09, 22:55
Πατρινόπουλα, έχετε υπ όψιν σας ότι οι Αρτινοί θέλουν: γαρίδες, φυτάκια, εντλεράκια κλπ.
Ότι έχουμε διαθέσιμο.
οτι μπορει ο καθενας παιδια.αν θελετε κατι απο εξοπλισμο για μικρο ενυδρειο μπορω να φερω.και κανενα φυτακι.
bakogiannisd
10-10-09, 15:54
και εμείς θέλουμε!!! άντε σας περημένουμε....
1 ) Να πάρω κουτί-φελιζόλ για γαρίδες-endler
2 ) Να πάρω κανένα κλάδεμα κλπ
3 ) Nα πάρω καφέ για τον δρόμο
4 ) Να πάρω κοκορέτσι για τον Γιώργο
5 ) Να βρω που είναι η καφετέρια
6 ) Να μην πάω με την μηχανή ("καλύτερα με τον Ανδρέα")
7 ) Nα πάρω δώρο στην γυναίκα (για να μην φωνάζει πριν)
8 ) Nα πάρω δώρο στην κόρη (για να μην φωνάζει πριν)
9) Να μην πιώ πολύ το μεσημέρι (για να μην φωνάζουν μετά)
10 ) Να μην μας σταματήσουν οι μπάτσοι. Αντε να εξηγήσεις τώρα, ότι αυτή η πρασινάδα στην σακούλα είναι φυτά για ενυδρεία και όχι κάτι άλλο...:D
11) κλπ, κλπ
Ουφ, Ανδρέα πήγαινε μόνος σου καλύτερα, λέω να "αράξω"...
ΥΓ : Τα λέμε αύριο!
1 ) Να πάρω κουτί-φελιζόλ για γαρίδες-endler
2 ) Να πάρω κανένα κλάδεμα κλπ
3 ) Nα πάρω καφέ για τον δρόμο
4 ) Να πάρω κοκορέτσι για τον Γιώργο
5 ) Να βρω που είναι η καφετέρια
6 ) Να μην πάω με την μηχανή ("καλύτερα με τον Ανδρέα")
7 ) Nα πάρω δώρο στην γυναίκα (για να μην φωνάζει πριν)
8 ) Nα πάρω δώρο στην κόρη (για να μην φωνάζει πριν)
9) Να μην πιώ πολύ το μεσημέρι (για να μην φωνάζουν μετά)
10 ) Να μην μας σταματήσουν οι μπάτσοι. Αντε να εξηγήσεις τώρα, ότι αυτή η πρασινάδα στην σακούλα είναι φυτά για ενυδρεία και όχι κάτι άλλο...:D
11) κλπ, κλπ
Ουφ, Ανδρέα πήγαινε μόνος σου καλύτερα, λέω να "αράξω"...
ΥΓ : Τα λέμε αύριο!
:D:D:D:D:D:D
Πάει αύτος εκουζουλάθηκεεε !!!
ΥΓ Ελπίζω να βρω και εγώ την καφετέρια :)
Ρε κόπροι ξυπνήστε να φύγουμεεεεε.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.