Επιστροφή στο Forum : Πρόβλημα με Guppies
Σήμερα πρόσεξα ότι από ένα θυλικό Guppy έλειπε ένα κομάτι από την ουρά του σαν να το είχε κόψει κάτι σύριζα.
Στο ενυδρείο μου έχω 7 Guppies (2 αρσενικά) κι έναν γλύφτη.
Μπορεί κάποιο από τα άλλα να την έφαγε την ουρά;
περισσοτερες πληροφοριες για το ενυδρειο σου:confused:...
το πιο πιθανο ειναι να το "δαγκωσε" καποιο αλλο, αλλα δεν ειναι και τιποτα σημαντικο για να ανησυχεις...
Δηλαδή η ουρά θα γίνει καλά;
θα ειναι και παλι μια χαρα. χρειαζεται χρονο και κατι αλλα πραγματακια που εγω δεν τα γνωριζω.
με το χρονο μπορει να γινει, σε εμενα ειχα προσεξει μια "κομμενη" ουρα αλλα δεν εγινε καλα μεχρι σημερα...
...αλλα μεχρι τοτε το ενυδρειο θα εχει και ψαρια καινουριας γενιας στην ιδια ηλικια με την γκαπινα;)
καμμια φοτο?
εγω εχω ενα γκαπι με δαγκωμενη ουρα και σε τρεις βδομαδες αρχισε να θεραπευεται:)
δεν ειπα οτι...οτι συμβαινει σε εμενα θα συμβει :)
αν εγινε σε εσενα τοτε πολυ πιθανο να γινει και στον φιλο nkarytia
πολυ πιθανο ειναι να το βρει στον πατο με τα λεπια.
κατι ξερουμε και μεις απο ιατρικη :D :D
την ουρα του σκισανε οχι τα χερια:D
τελος παντον...
...θα ζησει!:D
σιγουρα κα θα ζησει. δεν ειναι κατι σοβαρο!!
φιλε οι ουρεσ των γκαμπι ειναι πολυ ευαισθητεσ μπορει καπου να σκαλοσε αλλα να μην ανυσηχεισ δεν ειναι τιποτα σοβαρο!!
harris samos
31-08-09, 23:24
φιλε οι ουρεσ των γκαμπι ειναι πολυ ευαισθητεσ μπορει καπου να σκαλοσε αλλα να μην ανυσηχεισ δεν ειναι τιποτα σοβαρο!!
τα θυλικα δεν εχουν μεγαλες ευαιστητες ουρες για να σκαλονουν
Φίλε και εμένα μου έχει τίχει αυτό με ένα τιγράκι όπου επιτέθηκε σε ένα guppy που ο καταστιματάρχης το μπέρδεψε με moly το τιγράκι!:smt009:smt009:smt009
harris samos
27-09-09, 17:56
Φίλε και εμένα μου έχει τίχει αυτό με ένα τιγράκι όπου επιτέθηκε σε ένα guppy που ο καταστιματάρχης το μπέρδεψε με moly το τιγράκι!:smt009:smt009:smt009σχετικοτατος ο τυπος
σχετικοτατος ο τυπος
Απίστευτο!! Καμιά 10ριά βαθμούς μυωπία πρέπει να'χε για να τα μπέρδεψε και πάλι θα έπιανε και θα καταλάβαινε!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.