Επιστροφή στο Forum : ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΗΚΑ Τ ΟΠΑΡΑΚΑΤΩ SITE (ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΦΙΜΗΣΗ) http://www.liveaquaria.com/
Saltwater & Marine Fish
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΑΛΜΥΡΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΟΡΑΙΑ
Heniochus acuminatus
Chelmon rostratus
Gobiodon citrinus
Gobiodon citrinus
Pomacanthus annularis)
Antennarius maculatus
Ostracion cubicus)
Heniochus acuminatus
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΟΜΙΖΩ ,, ΚΑΙ ΕΙΝΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ,,,ΑΜΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ
ΔΕΝ ΕΧΟ ΑΣΧΟΛΥΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΕΝΥΔΡΕΙΑ
ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΤΑΛΥΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ , ΟΣΟ ΠΟΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΣΟ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΕς ΑΠΑΙΤΗΣΗς ΕΧΟΥΝ ...
Dream Waters
17-08-09, 10:29
Aφου κατέληξες και σε συμπερασμα...χωρις να εχεις ασχοληθεί καθόλου με το χόμπυ ,όπως μας λες ,τι αλλο να πούμε.
Και βέβαια αυτό που λες δεν είναι κανόνας.
Στην Ελλάδα μπορείς να βρείς μεγάλη ποικιλία τροπκών ψαριών
Τωρα για το κόστος που ανέφερες ,σίγουρα το χόμπυ του ενυδρείου και πόσο μάλλον του θαλασσινού είναι ακριβούτσικο ανάλογα με το τι θέλεις να φτιάξεις.
Aφου κατέληξες και σε συμπερασμα...χωρις να εχεις ασχοληθεί καθόλου με το χόμπυ ,όπως μας λες ,τι αλλο να πούμε.
Μηπως πρεπει να στεισω κανενα 300 λιτρο :smt065για να καταλαβω καποια πραγματα ,γυρω απο το συγκεκριμενο χωρο . και εγω οτι εγραψα , το εγραψα επειδη ειχα απορια , αμα δεν θελεις δεν μου απαντας
Aiolos-910
18-08-09, 07:30
Απαιτήσεις έχουν όλα τα ζωντανά.. ακόμη και αυτό το «ταπεινό» χρυσόψαρο. Η Αλήθεια όμως είναι ότι τα θαλασσινά χρειάζονται λίγο παραπάνω προσοχής. Βασικά η ομορφιά δεν βρίσκεται μόνο στα ψάρια, αλλά και στα κοράλλια, και σ ένα ενυδρείο που κατοικούν όλα μαζί..το ονομαζόμενο ενυδρείο υφάλου. (reef)
Τα περισσότερα από τα ψαράκια που αναφέρεις υπάρχουν στην Ελλάδα και οι απαιτήσεις / τιμές τους ποικίλουν, όχι όμως με γνώμονα την ομορφιά ή τα χρώματα τους.
Αν στη τελική κάποτε αποφασίσεις να αποκτήσεις θαλασσινό ενυδρείο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεκολλάς από πάνω του και όχι για τις απαιτήσεις του (που έχει), αλλά από την ομορφιά που προσφέρει.
Απαιτήσεις έχουν όλα τα ζωντανά.. ακόμη και αυτό το «ταπεινό» χρυσόψαρο. Η Αλήθεια όμως είναι ότι τα θαλασσινά χρειάζονται λίγο παραπάνω προσοχής. Βασικά η ομορφιά δεν βρίσκεται μόνο στα ψάρια, αλλά και στα κοράλλια, και σ ένα ενυδρείο που κατοικούν όλα μαζί..το ονομαζόμενο ενυδρείο υφάλου. (reef)
Τα περισσότερα από τα ψαράκια που αναφέρεις υπάρχουν στην Ελλάδα και οι απαιτήσεις / τιμές τους ποικίλουν, όχι όμως με γνώμονα την ομορφιά ή τα χρώματα τους.
Αν στη τελική κάποτε αποφασίσεις να αποκτήσεις θαλασσινό ενυδρείο το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξεκολλάς από πάνω του και όχι για τις απαιτήσεις του (που έχει), αλλά από την ομορφιά που προσφέρει.
+1 Τα ψαρακια που αναφερης τα φερνουνε και στην Ελλαδα πολλα μαγαζια.
κανε μια βολτα στο φορουμ διαβασε και δες τα για τα ψαρακια μας .θα σε ξαφνιασει ποσο ομορφα μπορει να ειναι ακομη και τα πιο ταπεινα οταν ζουν σε σωστες συνθηκες .τα θαλασσινα ενυδρεια και οι υφαλοι ειναι μια μαγεια γιατι ουσιαστηκα ειναι προσωμοιοση της φυσης . ετσι ειναι και τα υπολοιπα με σκληρο νερο, με μαλακο, με κρυονερο. και να παμε κι λιγο πιο περα οι φανταστικες λιμνες. ενυδρεια και ψαρια εχει για ολες τις τσεπες ,το χομπι χρειαζετε μερακι και ορεξη για δημιουργια,.
Dream Waters
18-08-09, 09:00
Μηπως πρεπει να στεισω κανενα 300 λιτρο :smt065για να καταλαβω καποια πραγματα ,γυρω απο το συγκεκριμενο χωρο . και εγω οτι εγραψα , το εγραψα επειδη ειχα απορια , αμα δεν θελεις δεν μου απαντας
Δεν εγραψα οτι εγραψα για να σου κανω επιθεση ,αλλα επειδή διαβάζουν και άλλοι αρχάριοι σαν και εσενα να μην οδηγόύμαστε σε λάθος συμπεράσματα.Αυτο είναι όλο.
Cool...:rolleyes:
Δεν εγραψα οτι εγραψα για να σου κανω επιθεση ,αλλα επειδή διαβάζουν και άλλοι αρχάριοι σαν και εσενα να μην οδηγόύμαστε σε λάθος συμπεράσματα.Αυτο είναι όλο.
Cool...:rolleyes:
ευχαριστω παιδια !
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.