Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : Μπουκαλα C02

Krisos
13-08-09, 13:46
Γεια χαρα φιλοι μου την Δευτερα φευγω για φανταρος ..διατηρω ενα φυτεμενο και εχω στην κατοχη μου μια μπουκαλα CO2 ...το αεριο δεν εχει τελιωσει ακομα και για ενα μεγαλο διαστημα δεν θα χρησιμοποιείται ..θα πρεπει να την αδειασω? ευχαριστω :)

Γιώργος Κ
13-08-09, 13:56
Γεια χαρα φιλοι μου την Δευτερα φευγω για φανταρος ..διατηρω ενα φυτεμενο και εχω στην κατοχη μου μια μπουκαλα CO2 ...το αεριο δεν εχει τελιωσει ακομα και για ενα μεγαλο διαστημα δεν θα χρησιμοποιείται ..θα πρεπει να την αδειασω? ευχαριστω :)

Καλος πολιτης συνονοματε!!!:p
Οχι μη την αδειασεις!! Κλειστη και .... θα σε περιμενει να γυρισεις!!!

Krisos
13-08-09, 14:05
Καλος πολιτης συνονοματε!!!:p
Οχι μη την αδειασεις!! Κλειστη και .... θα σε περιμενει να γυρισεις!!!

χαχαχα :) αρε Γιωργη εισαι ωραιος :) :) ..ευχαριστω και παλι
Γενικα φευγοντας θελω να ευχαριστω ολα τα μελη μας ..μεσα απο αυτο το φορουμ ελυσα αρκετες φορες πολλες απορροιες μου ..συχαρητηρια για την προσπαθεια που κανετε παιδια! ..το πορταλ εχει πολυ υψηλο επιπεδο και πολλοι senior members με εχουν εκπληξει θετικα για το ποσο ενημερωμενοι σε ευρυα γκαμα θεματων που αφορουν τα ενυδρειακα ..επισης εχω εντυπωσιαστει αρκετα και την εργατικοτητα πολλων απο εσας και παντα σχεδον (100%) καλυπτονται ολα τα θεματα οσο απλα η και οχι μπρει να ειναι αυτα ...να ειστε λοιπον ολοι καλα το καλοκαιρι δεν εχει τελωσει ακομα καλη συνεχεια λοιπον και εις' το επανειδην! ;) :)

kwstas_original
13-08-09, 14:08
καλη θητεια φιλε!με το καλο η επανοδος και η επιστροφη στις ψαρουκλες:D
με τον αδερφο μου παρουσιαζεσε!ποια πολη?

Krisos
13-08-09, 14:13
καλη θητεια φιλε!με το καλο η επανοδος και η επιστροφη στις ψαρουκλες:D
με τον αδερφο μου παρουσιαζεσε!ποια πολη?

Κωστη Ναυπλιο ειμαι στο μηχανικο ... :)

...καλη θητεια φιλε!με το καλο η επανοδος και η επιστροφη στις ψαρουκλες:D

Ο στρατος ειναι μια καλη ευκαιρια να δω πως ειναι τα ψαρια μεσα το ενυδρειο lol :)

kwstas_original
13-08-09, 14:16
πιστεψε με θα παρακαλας να νιωσεις σαν τον γκαλαχερ στα 2000 λιτρα που συζηταγαμε,αλλα θα νιωθεις σαν μονομαχος σε σφηνακι:D:D:D:smt033:smt033

Γιώργος Κ
13-08-09, 14:16
Ο στρατος ειναι μια καλη ευκαιρια να δω πως ειναι τα ψαρια μεσα το ενυδρειο lol :)

Εκει εχει ποντικια ... προσεχε μη πατησεις τις ουρες τους:D .... μετα γινονται ψαρια.... και μετα ψαραδες!!!

kwstas_original
13-08-09, 14:19
ο κρισος προβλεπεται μεγαλο φιδι!:smt079:smt015:smt066:smt066:smt028

Krisos
13-08-09, 14:27
Εκει εχει ποντικια ... προσεχε μη πατησεις τις ουρες τους:D .... μετα γινονται ψαρια.... και μετα ψαραδες!!!

πιστεψε με θα παρακαλας να νιωσεις σαν τον γκαλαχερ στα 2000 λιτρα που συζηταγαμε,αλλα θα νιωθεις σαν μονομαχος σε σφηνακι:D:D:D:smt033:smt033

χαχαχαχαχα :D :D:D:D ..αμα πεσω σε κανεναν ενυδρειοφιλο ανωτερο ..θα το παιξω ανετος θα δηλωσω αγκαρια να του φροντιζω τις ψαρουκλες του! :smt033:smt033:smt033

Raven
15-08-09, 20:14
Καλη θητεια Γιωργο ! Θα περασει τοσο γρηγορα που δεν θα το καταλαβεις.;)

Πάνος
17-08-09, 22:06
καλη θητεια!!

Γιώργος Κ
17-08-09, 22:14
Ειναι και τυχερος!!!
Απο σημερα 9μηνο!!! χαχαχα!!