PDA

Επιστροφή στο Forum : aquaSafe και AquaSafe NH/CL Formula

Vag
11-08-09, 18:01
Καλησπέρα,
γνωρίζει κάποιος αν χρησιμοποιόντας το AquaSafe NH/CL Formula, το οποίο είναι για την χλωρίνη και χλωραμίνη όπως λέει, απαιτείται μικρότερη ποσότητα του AquaSafe και ποσο; Το σαιτ της τετρα δεν λεει κατι συγκεκεριμένο παρά μόνο το ότι χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό. Είναι τελικά χρήσιμος ο συνδυασμός τους? Γιατί αν μικραίνει η ποσότητα AquaSafe που απαιτήται γίνεται αυτομάτως πολύ οικονομικός τρόπος για διαμόρφωση του νερού. Το AquaSafe NH/CL Formula θέλει 1μλ για 20 λίτρα! Αν πέφτει και το AquaSafe σε τέτοια αναλογία τότε είναι πολύ οικονομικότερο;).

Ευχαριστώ
Βαγγέλης

gmanes
11-08-09, 18:12
Γιατί δε κοιτάς και το Prime της Seachem? Δε χρειάζεται τίποτα άλλο και η αναλογία είναι 1 ml / 40 lt αν θυμάμαι καλά...

giannisqq
11-08-09, 21:05
Prime της Seachem το πηρα αυτες τις μερες 10ml -200λιτρα!!!τα 100ml καπου 8 ευρω εχουν...αν δεν ηταν ακριβω το νερο στην ορεστιαδα θα το αλλαζα καθε 3 μερες:D:D:D

gmanes
11-08-09, 21:15
Το δικό μου γιατί λέει 5ml τα 200 λίτρα :confused::confused::confused:
Το απόγευμα δεν ήμουν σπίτι αλλά τώρα το έχω μπροστά μου και το βλέπω...

giannisqq
11-08-09, 21:39
εμενα γραφει 10 φιλε!!!!!!!!κοκκινο με ασπρο ειναι το μπουκαλακι

gmanes
11-08-09, 21:52
Κατά ένα περίεργο τρόπο πάντως το δικό μου μπουκάλι συμφώνεί και με το site της seachem...

http://www.seachem.com/Products/product_pages/Prime.html

"...Use 1 capful (5 mL) for each 200 L (50 gallons*) of new water..."

Vag
12-08-09, 00:59
Ευχαριστώ πολύ και τους 2,ελπίζω να τα βρήκατε τι τελικά ισχύει! Πάντως για κοιτάξτε και χώρα προέλευσης γιατί κάποιες εταιρείες βγάζουν 2 -3 εκδόσεις ανάλογα τη χώρα που απευθύνονται. Τώρα για τα δικά μου το prime παίρνω κ γω αλλά δυστυχώς δεν βρήκα το σάββατο και πήρα αυτά που λέω πιο πάνω. Για τον συνδυασμό τους και την αναλογία ξέρετε τίποτα?

giannisqq
12-08-09, 14:15
δεν το ξερω φιλε!!καπου θα λεει ποσοτητα!!ο gmanes εχει απολυτο δικαιο μολις το ειδα 5ml για 200 λιτρα!!κ εγω ορεστιαδα δεν βρηκα κ ετυχε να ειμαι λαρισα κ πηρα απο εκεινκ σωθηκα!!!