Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : tetra VS tropical

ΜΙΜΗΣ
14-07-09, 17:56
λοιπον προχθες πηγα σε δυο τρια πετ σοπ για να αγορασω μια τροφη τις τροπικαλ,κανενας δεν την ειχε και μαλιστα οταν ρωτησα το γιατι,η απαντηση ηταν,οτι η τροπικαλ τωρα τελευταια εχει ανεβασει τις τιμες τις και οτι στις ιδιες τιμες μπορω να παρω τις τετρα που ειναι 10 φορες καλητερη.τελικα τι υσχειει?

PascM
14-07-09, 18:13
Όσον αφορά το αν η Tetra είναι ανώτερη από την Tropical είναι η ερώτηση ?

Dimis
14-07-09, 18:51
Αν η ερωτηση ειναι ποια τροφη ειναι καλυτερη απο τις 2 παντως θεωρω την τροπικαλ την καλυτερη τροφη για τα χρηματα που πληρωνεις!

ΜΙΜΗΣ
14-07-09, 18:53
Όσον αφορά το αν η Tetra είναι ανώτερη από την Tropical είναι η ερώτηση ?
ναι αν ειναι καλητερη η τετρα η οχι

ΧρήστοςΠ
14-07-09, 19:05
Αν η ερωτηση ειναι ποια τροφη ειναι καλυτερη απο τις 2 παντως θεωρω την τροπικαλ την καλυτερη τροφη για τα χρηματα που πληρωνεις!

Εξαρταται, γιατί το τετρα μπιτς για δισκους θεωρηται από αρκετους η καλυτερη ξηρα για δισκους ;)

ΜΙΜΗΣ
14-07-09, 19:06
εγω την τροπικαλ σαν εταιρια δεν την ηξερα μεχρι τωρα αλλα επιδη τωρα τελευταια ασχολουμε με αφρικανες,μου προτιναν απο εδω μεσα να παρω τις τροπικαλ την forte 36% σπιρουλινα.γιατι ομως οι πετσοπαδες μου ειπαν αλλα?

ΧρήστοςΠ
14-07-09, 19:58
αν αυτοι που εχουν αφρικανες (φτου μακριά από μας:D) σου ειπαν για την τροπικαλ κατι θα ξερουν εγω μιλαω για την συγκεκριμενη για να σου πω ότι ολες οι καλες εταιριες εχουν κάποιες πολύ καλες τροφες .

Κλεόβουλος
14-07-09, 21:29
Μίμη αν διαβάσεις τη σύνθεση της τροφής πάνω στη συσκευασία θα βγάλεις και μόνος σου το συμπέρασμα;)

ΜΙΜΗΣ
15-07-09, 09:55
γεια σου Κλεοβουλε τελικα πηγα στον αμαζονιο και πηρα την forte 36% σπιρουλινα,θα εμπιστευτω εσενα που ξερεις και 5 πραγματα παραπανω.οι πετσοπαδες μου φαινετε θελαν να προωθησουν τα προιοντα τις εταιριας που συνεργαζονται γιαυτο λεγαν οτι νανε για την τροπικαλ.

Κλεόβουλος
15-07-09, 10:22
:smt023

PascM
16-07-09, 01:28
ναι αν ειναι καλητερη η τετρα η οχι
Δεν υπάρχει σαφής απάντηση. είναι σαν να λέμε ότι η μια εταιρεία που βγάζει πολύ καλό ζαμπόν (για εμάς) βγάζει και πολύ καλό κασέρι...

γεια σου Κλεοβουλε τελικα πηγα στον αμαζονιο και πηρα την forte 36% σπιρουλινα,θα εμπιστευτω εσενα που ξερεις και 5 πραγματα παραπανω.οι πετσοπαδες μου φαινετε θελαν να προωθησουν τα προιοντα τις εταιριας που συνεργαζονται γιαυτο λεγαν οτι νανε για την τροπικαλ.

Ο πωλητής θα προωθήσει αυτό που τον συμφέρει. Αυτή είναι η δουλειά του και αυτό κάνει και καλά κάνει και το κάνει. Το αν αυτό θα έπρεπε να υπάρχει στα "ζωντανά" δηλαδή στα pet όχι δεν θα έπρεπε αλλά... αυτή είναι η ζωή.