Επιστροφή στο Forum : To γνωριζετε? (Fish-street)
Σκεφτομαι να παραγγειλω καποια προιοντα απο το www.fish-street.com (http://www.fish-street.com). Εχει ψωνισει ποτε κανεις απο δω?σας φαινεται αξιοπιστο?να σημειωσω οτι ειναι στο Hong Kong αλλα απο τιμες ειναι super.
Μου το σύστησε φίλος από εδώ που είχε καλή εμπειρία και παρήγγειλα ελεγκτές θερμοκρασίας, θερμαντήρες και ανεμιστηράκια πριν 2 μήνες. Ήρθαν όλα εντάξει μέσα σε 10 μέρες περίπου με το "πόρτα-πόρτα" των ΕΛΤΑ και έμεινα ευχαριστημένος. Πριν παραγγείλεις στείλε του ένα mail και ζήτα του να σου κάνει καλύτερη τιμή στα ταχυδρομικά έξοδα, εμένα μου έκοψε 5 ευρώ. Το θεωρώ καλή επιλογή και οι τιμές του είναι αξιοπρόσεχτες. Είχε αναγράψει επίσης πολύ μικρότερη τιμή στο εξωτερικό μέρος της συσκευασίας, για να μην υπάρξουν προβλήματα με το τελωνείο.
Δημητρης89
30-08-09, 17:08
Σκεφτομαι να παραγγειλω καποια προιοντα απο το www.fish-street.com (http://www.fish-street.com). Εχει ψωνισει ποτε κανεις απο δω?σας φαινεται αξιοπιστο?να σημειωσω οτι ειναι στο Hong Kong αλλα απο τιμες ειναι super.
αν τελικα παραγγειλεις..να ξερεις οτι ενδιαφερομαι και εγω,αν θες να παραγγειλουμε για να μειωθουν τα μεταφορικα....
βεβαια δεν ξερω κατα ποσο θα βρω αυτα που θελω αλλα θα το ψαξω...
οποτε μου λες:)
Aiolos-910
30-08-09, 18:31
Σ ένα ξεφύλλισμα που έκανα στο site εντόπισα μερικά πραγματάκια… μέσα και εγώ !!!
Παιδια αν εχει κανενας (απο θεσσαλονικη) Pay pall και ψηνετε να παραγγηλει θα ηθελα και γω μερικα πραγματακια να μοιραστουμε και τα εξοδα:D:D:D
Δημητρης89
30-08-09, 18:47
Παιδια αν εχει κανενας (απο θεσσαλονικη) Pay pall και ψηνετε να παραγγηλει θα ηθελα και γω μερικα πραγματακια να μοιραστουμε και τα εξοδα:D:D:D
αν τελικα ο φιλος papas35 θελει να κανουμε παραγγελια και δεν βρειτε κανεναν με pay pall,δεν υπαρχει προβλημα....σας τα φερνω εγω απο κει...γιατι πηγαινοερχομαι συνεχεια Αθηνα-καβαλα:cool::cool:
Aiolos-910
30-08-09, 20:05
Δηλαδή Δημήτρη αν μαζευτούμε όσοι μαζευτούμε (και δεν έχουμε pay pall), αναλαμβάνεις να μας κάνεις την εξυπηρέτηση?
Δημητρης89
30-08-09, 23:15
Δηλαδή Δημήτρη αν μαζευτούμε όσοι μαζευτούμε (και δεν έχουμε pay pall), αναλαμβάνεις να μας κάνεις την εξυπηρέτηση?
ναι αν τα πραγματα χωρανε σε μια τσαντα ή κουτι εννοειται...
βεβαια θα ερθω με κτελ οποτε λογικα θα μπορω να σας τα δωσω μονο απο τα κτελ μακεδονιας....
ομως θα δουμε....μπορει να μπορω να τα φερω και κεντρο :):)
Aiolos-910
30-08-09, 23:29
Τι λέτε να μαζευτούμε και να κάνει ο καθένας μας μια λίστα να δούμε τι γίνεται?
προσοχή στα τελωνεία αυτήν την περίοδο δαγκώνουν άσχημα ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.