Επιστροφή στο Forum : Γεννα καλοκαιρινη
με μερικους φιλους χομπιστες που μιλησα στο pet της γειτονιας έφαγα δούλεμα κάθε καλοκαιρι οι διακοπές είναι δύσκολες γιατί έχω πάλι γέννες αλλα δεν το περίμενα γιατί το ενυδρείο δεν τρέχει πάνω απο 2 μήνες τα σκαλάρια που δεν τα έχω παραπάνω απο 1 μήνα γέννησαν και εγω τρέχω γιατί μια ο πιτσιρικάς μια η μαμά του έχουν στηθεί στο ενυδρείο και δεν με αφήνουν να ησυχάσω ακούω προτάσεις απο πιο έμπειρους.
εγω παλι δεν καταλαβα το προβλημα...
αλλα και δεν καταλαβα τι ενυδρειο εχεις...:confused:
...εγω γενικα δεν καταλαβα...:smt017
την επομενη τα εφαγαν μαλλον επρεπε να τα βαλω στην γενηστρα το ενυδρειο για τον φιλο που ρωτησε ειναι κοινωνικο κοπαδοψαρα και σκαλαρια 300αρι elite
μαλλον επρεπε να τα βαλω στην γενηστρα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360
μη χρησιμοποιεις γεννηστρες..
γιατι τα εφαγαν τα αυγα?? απο απειρια? η γιατι ηταν αγονιμοποιητα λογω σκληροτητας νερου?? παιζουν διαφορα σεναρια...τι νερο τους δινεις?? αν θελεις να αναπαραγεις σκαλαρια πρεπει να διαβασεις για την αναπαραγωγη τους...πρεπει να γονιμοποιηθουν τα αυγα ...να σωθουν και αν εκκολαφθουν να ταιστει ο γονος με αρτεμια...
μαλλον λογω απειριας φιλε μου αλλα ηταν ευκαιρια να τα βαλω στη γενηστρα γιατι γενησαν πανω στο φυλλο και μπορουσα να τα γλυτωσω συγνωμη για την καθυστερηση της απαντησης ημουν εκτος
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.