Επιστροφή στο Forum : Aποτελεσματα AAC Aquavida Aquascaping Contest 2009
Ανακοινωθηκαν σημερα τα αποτελεσματα του διεθνους διαγωνισμου Aquavida.
Τις φωτογραφιες των συμμετοχων μπορειτε να τις θαυμασετε εδω : http://www.aac.acuavida.com/gallery/AAC_2009/
και την παγκοσμια καταταξη εδω : http://www.aac.acuavida.com/aac09_wr.pdf
Συγχαρητηρια στους Σταυρο Τσιονογλου και Βασιλη Ντιλερη (Paco) για τις πολυ καλες θεσεις στην καταταξη.
Ο Σταυρος κατελαβε την 17η θεση στην (πολυ δυσκολη) μεγαλη κατηγορια, και την 58η στην παγκοσμια καταταξη.
Ο Βασιλης την 37η στην μεσαια κατηγορια και την 94η στην παγκοσμια καταταξη.
Μπραβο παιδια, αξιοι !:smt041
Τελευταια αφησα την αφεντια μου :D... Το "skeleton of a bush" κατελαβε την 6η θεση με 1 βαθμο διαφορα απο την 5η , στην μεγαλη κατηγορια, και την 10 θεση στην παγκοσμια καταταξη. Μπορω να πω οτι ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος και χαρουμενος :p
Σχολιαστε αν θελετε, και απολαυστε ολα τα ενυδρεια, ειναι πολλα και πανεμορφα !!
συγχαρητηρια σε ολους!:p
και την επομενη φορα με την πρωτια!
Μπράβο πολύ όμορφα ενυδρεία, άξιοι εκπρόσωποι . την επόμενη φορά να κουνάμε και την γαλανολευκη.
Ευγε!Παντα τετοια! Πολυ καλες θεσεις και με πολυ καλο ανταγωνισμο!
Παπαδόπουλος Κώστας
22-06-09, 06:54
Μπράβο σε όλους σας παιδιά, συγχαρητήρια για τις διακρίσεις, εύχομαι πάντα τέτοια και καλύτερα. ;)
Συγχαρητηρια!!!
Αντε και με την πρωτια την επομενη!!:p
μπραβο παιδια!! πανεμορφα τα ενυδρεια.Συγχαρητηρια και καλη συνεχεια και σε αλλους διαγωνισμους!
Μπραβο παιδια!:):) ..συγχαρητηρια ! :) ..καλα τελικα εκτος απο το ποδοσφαιρο υπαρχει παραγκα και στα ενυδρειακα?:D:D ..πολυ ωραια ενυδρεια! :)
Συγχαρητηρια στους συμμετεχοντες.
Συγχαρητηρια και στους τρεις ! Μπραβο παιδια και του χρονου ακομη καλυτερα !
Συγχαρητήρια και στους τρεις σας!
chemical mac
22-06-09, 09:45
Μπράβο σε όλους σας...κρατείστε τίτλους και χαρείτε γιατί του χρόνου παίρνω κι εγώ μέρος με ένα μοναδικό ενυδρείο...."the anatomy of algae" :D παρουσίαση λίαν συντόμως :D :D :D
και πάλι μπράβο παιδιά
Συγχαρητήρια και στους τρεις!
Συγχαρητήρια και στους τρείς για τις θέσεις που καταλάβατε και την εξαιρετικά προσεγμένη δουλειά που παρουσιάσατε.
Νίκος
εξαιρετικα ενυδρεια!!!:p
μπραβο για τη συμμετοχη σας και για τα αποτελεσματα!! να σας θαυμασουμε και σε αλλους διαγωνισμους!!!;)
Μπραβο και στους τρεις!!!:smt041
Συγχαρητήρια !!!
Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά θα τα πάτε ακόμα καλύτερα !!!
Συγχαρητήρια !!!:smt038:smt038
Τα συγχαρητήριά μου και στους τρείς σας!!!! Και σ' ανώτερα!!!
Κλεόβουλος
22-06-09, 13:29
Και οι 3 είναι είστε υπέροχοι.Μπράβο παιδιά:smt041:smt041:smt041
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
22-06-09, 14:36
Μπράβο σε όλους σας παιδιά. και εις ανωτερα.
Μπραβο Σταυρο :p:p:p
Μπραβο Βασιλη :p:p:p
Πραγματικα πολυ ομορφα
Τελευταιο αφησα την αφεντια σου :grin:... Τα ειδα ολα τα ενυδρεια που συναγωνιζονταν και Αλεξ θα σου πω αυτο που σου εχω πει και απο κοντα!! Το δικο σου ειναι το πιο ομορφα & φυσικα στημενο ενυδρειο που εχω δει ποτε!! Για μενα ειναι πρωτο απο ολα!!!!
Αντε και του χρονου ολα τα μελη να κατακλυσουμε με φωτογραφιες τους διαγωνισμους γιατι εχω δει πολυ πιο ωραια ενυδρεια απο αυτα που εχουν οι ξενοι!! Καλες φωτο και ορμαμε?????:rolleyes::rolleyes:
Αλεξ με την ιδεα σου για το νεο στησημο του ενυδρειου σου δεν νομιζω οτι θα αξιζει λιγοτερο απο τη πρωτη θεση καιο κανενας κριτης δε θα μπορεσει να αντισταθει!! Θα δουμε ....
Μπραβο σας παντως ειναι μεγαλο κατορθωμα να παρετε αυτες τις θεσεις!! Χαρηκα παρα πολυ!!!
Μπράβο φιλαράκια μου :) εύγε.
Άντε να βλέπουμε και άλλους να συμμετέχουν σε διαγωνισμούς, πολύ μετριοφροσύνη έπεσε.
Μπράβο παιδιά , συγχαρητήρια !
Άλεξ τα πήγες πολύ καλά σ' έναν δύσκολο διαγωνισμό !
Σταύρε πιστεύω ότι το ενυδρείο σου άξιζε καλύτερη θέση .
...τα σεβη μου στους συμμετεχοντες ...;)
Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους σας !!!!!
Μπράβο παιδιά πολύ καλή δουλειά ;)
Τσιόνογλου Σταύρος
22-06-09, 23:26
Σταύρε πιστεύω ότι το ενυδρείο σου άξιζε καλύτερη θέση .
Τα συγχαρητήρια και απο εμένα στους άλλους δύο συμμετέχοντες.
Η θέση που πήρα μπορώ να πώ οτι με ικανοποίησε ιδιαίτερα καθόσον το ενυδρείο τη στιγμή της φωτογράφησης ήταν πολύ φρέκο (40 ημερών) αρα και οχι έτοιμο για κάτι παραπάνω .Η σημερινή του όψη είναι εντελώς διαφορετική με το HC να έχει καλύψη ΄σχεδόν το 70% του βυθού του ενυδρείου, τα κόκκινα έχουν φύγει όπως και τα helferi και blyxa 'εχουν μειωθεί πολύ ,κάποια στιγμή φωτογράφου θέλοντος πιστεύω να μπουν και νέες φώτο ,ίσως και κάποια συμμετοχή και σε κάνα άλλο διαγωνισμό.
Αρχική Δημοσίευση από gaia http://www.aquatek.gr/vb/images/buttons/viewpost.gif (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=361786#post361786)
Ευχαριστω Γιωργο αλλα θα ηθελα να σε ξαναδω να συμμετεχεις κι εσυ μαζι μας την επομενη φορα. ;)
Aquascapers της δικης σου κλασης ειναι κριμα να μην εκπροσωπουν την χωρα μας εξω.
Επισης θα ηθελα να παρακινησω κι αλλους να το κανουν, και να αφησουν τις μετριοφροσυνες οπως λεει κι ο φιλος μου ο Χαλβας. Το μονο που χρειαζεται ειναι ενα αξιοπρεπες ενυδρειο , μια καλη φωτο και καλη διαθεση...και μιση ωρα για την συμπληρωση και αποστολη της συμμετοχης.
Η εμπειρια ειναι που αξιζει, ποιος νοιαζεται για τα λεφτα ή τα βραβεια..
Χαλαρωστε λοιπον και τολμηστε το οσοι εχετε ωραια φυτεμενα.
Αρχικη δημοσιευση απο Τσιονογλου Σταυρος >
Η θέση που πήρα μπορώ να πώ οτι με ικανοποίησε ιδιαίτερα καθόσον το ενυδρείο τη στιγμή της φωτογράφησης ήταν πολύ φρέκο (40 ημερών)
Σταυρο , πραγματικα μονο εσυ θα μπορουσες να συγκεντρωσεις 772 βαθμους με ενα ενυδρειο μολις 40 ημερων !!!
Το δικο μου στις 40 μερες ηταν ακομα χάλια και γεματο αλγες.
ενα μεγαλο μπραβο στον Αλεξανδρο και το Σταυρο που πιστευω οτι αξιζαν και οι δυο καλυτερη θεση. Ευχαριστω πολυ τον Αλεξανδρο γιατι χωρις τη δικη του προτροπη να βαλω υποψηφιοτητα δεν θα συμετυχα. βεβαια ουτε καν περιμενα τετοια θεση για το λογο οτι φαινοταν πολλα απο τα εξαρτηματα του φιλτρου, του διαχυτιρα CO2 και οτι υπηρχαν και πολυ καλυτερα απο το δικο μου οποτε ειμαι ευχαριστημενος και ενθουσιασμενος και επισης ευχαριστω και ολους μεσα απο εδω γιατι το μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας ειναι δικο σας εχεται μεγαλο μεριδιο γιατι μεσα απο εδω εμαθα τα περισσοτερα
pavlos2003
24-08-09, 20:41
...Ανατρίχιασα!!..Πολύ ομορφιά ρε παιδιά πραγματικά μπράβο για την Ελληνική παρουσία που πραγματοποιήσατε τόσο άξια..
Μιά μικρή απορία μόνο (ακόμα ούτε ενυδρείο δεν έχω..)
Βλέπω κατι "μικρά" ενυδρεία (25 με 60 λίτρα),τίγκα στο πράσινο και με ψάρια,και δε βλέπω ουτε σωλήνες,ούτε διοξείδια ούτε φιλτρα,τίποτα..Ακόμα και σε εκείνα με χαμηλή "βλάστηση"...
Πώς γινεται,τα...βγάζουν μήπως για τη..φωτογράφιση???
Έχω πάθει πλάκα με αυτά που βλέπω εδώ!!!......
Τσιόνογλου Σταύρος
24-08-09, 23:03
...Ανατρίχιασα!!..Πολύ ομορφιά ρε παιδιά πραγματικά μπράβο για την Ελληνική παρουσία που πραγματοποιήσατε τόσο άξια..
Μιά μικρή απορία μόνο (ακόμα ούτε ενυδρείο δεν έχω..)
Βλέπω κατι "μικρά" ενυδρεία (25 με 60 λίτρα),τίγκα στο πράσινο και με ψάρια,και δε βλέπω ουτε σωλήνες,ούτε διοξείδια ούτε φιλτρα,τίποτα..Ακόμα και σε εκείνα με χαμηλή "βλάστηση"...
Πώς γινεται,τα...βγάζουν μήπως για τη..φωτογράφιση???
Έχω πάθει πλάκα με αυτά που βλέπω εδώ!!!......
Ακριβώς έτσι γίνεται ,οτι δεν μπορεί να καλυφθει με την βλάστιση ή τον διάκοσμο ,βγαίνει προσωρινα χάριν της φωτογράφησης.
pavlos2003
25-08-09, 21:18
!!!.Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια,ευχαριστουμε για τις συμβουλές και ευχόμαστε να βλέπουμε συχνά τα μικρά σας..θαύματα στους διαγωνισμούς!..
παιδιά συγχαρητηρια, αντε και με μια πρωτιά τωρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μπράβο σε όλους σας :smt023 συγχαρητήρια για τις διακρίσεις :)
Μπράβο σε όλους σας παιδιά!Έυγε!!Καταπληκτικά ενυδρεία και των τριών!!
amazonios_aggelaki
02-09-09, 17:49
Συγχαρητηρια στους συμμετεχοντες.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.