Επιστροφή στο Forum : Ανθη Hygrophilas και anubias
Ανθισαν καποια φυτα και ειπα να σας τα δειξω.
1η & 2η φωτο Hygrophila difformis
3η φωτο Hygrophila samensis
4η φωτο Anubias afzelli
Πανεμορφα Αλεξανδρε ! Αυτα βρισκονται στο μπαλκονι, στην γλαστρουλα με τον γονο;
Φ α ν τ α σ τ ι κ ά ! ! !
Ζηλεύω αλλά προς το παρόν αρκούμαι στις ανούμπιές μου που ανθίζουν ότι και να τις κάνω....
Μπράβο ρε μεγάλε!!! Πραγματικά τα χαίρομαι!!!
Ανθισαν καποια φυτα και ειπα να σας τα δειξω.
1η & 2η φωτο Hygrophila difformis
3η φωτο Hygrophila samensis
4η φωτο Anubias afzelli
Συγχαρητρια Αλεξανδρε ..η εικονα μιλαει απο μονη της! :):):):):):):):)
Υ.Γ. ...νομιζω απο το λιγο που σε γνωριζω .....πως θα μας καταπλιξεις αρκετες φορες ακομα ευχαριστα και πως ακομα εχουμε δει ενα μικρο ποσοστο του τι μπορεις να κανεις! :D
Ειναι πραγματι ωραιο να τα βλεπεις να ανθιζουν. Χαιρομαι που σας αρεσουν !
απο theodor72 : Πανεμορφα Αλεξανδρε ! Αυτα βρισκονται στο μπαλκονι, στην γλαστρουλα με τον γονο;
Οι υγροφιλες ειναι σε γλαστρες και τις εχω 1-2 χρονια, αλλα πρωτη φορα μου ανθιζουν. Η ανουμπια ειναι σε ενυδρειο. Εχω αλλη μια ανθισμενη siamensis στην γαστρολιμνη με τον γονο. Αμα αρχισουν να βγαζουν λουλουδια,συνεχιζουν για 2-3 μηνες.
Παντως αυτο που θελω πολυ να δω ανθισμενο καποια στιγμη, ειναι το Crinum calamistratum που κανει ενα απο τα μεγαλυτερα αρωματικα κρινα που βγαζει υδροβιο φυτο. Μακαρι να συμβει..
Μπραβο Αλεξανδρε!!
Συγχαρητηρια!!
Εισαι πραγματικα πηγη εμπνευσης για πολλους απο εμας τους .. αρχαριους!
Keep going!
ωραια ανθη ευχομαι γρηγορα να σου ανθισει το Crinum calamistratum
chemical mac
15-06-09, 12:41
ΧΑΛΒΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :D :D :D
Και έλεγα, με ξεχάσανε ?
ΜΜΜΜΜΜΑΑΑΑΑΑΑΚΚΚΚΚΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ !!!!!!! :smt065
Ξεχνιεσαι εσυ Χαλβαδουκο; :smt054 Αλλα μου φαινεται οτι ειναι μαφια η ολη ιστορια, και οτι εχεις συνεχη ανθοφορια απο ανουμπιες και το κρυβεις για να διατηρεις τον μυθο.:D:D
Πολυ ομορφα Αλεξ!!!
Αυτο το μπαλκονι θα εχει καθε λογης χρωμα απο τα λουλουδια!!
Ολο μαζι θα ηταν για φωτογραφια :D
Ξεχνιεσαι εσυ Χαλβαδουκο; :smt054 Αλλα μου φαινεται οτι ειναι μαφια η ολη ιστορια, και οτι εχεις συνεχη ανθοφορια απο ανουμπιες και το κρυβεις για να διατηρεις τον μυθο.:D:D
Ναι, αφου να φανταστεις Αλέξανδρε, το στολισμό της εκκλησίας στο γάμο του Σακη, τον ανέλαβε ο χαλβάς με άνθη από anoubias:D:D:D
Ναι, αφου να φανταστεις Αλέξανδρε, το στολισμό της εκκλησίας στο γάμο του Σακη, τον ανέλαβε ο χαλβάς με άνθη από anoubias:D:D:D
Μα καλα (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=16) τοσα ανθη εχουν οι ανουμπιες του halvas69 (http://www.aquatek.gr/vb/member.php?u=16) ? ..μηπως εχουν μπολι απο αμυγδαλιες? ...ειμαι σχετικα αρχαριος δεν εχω ακουσει για τοσο μεγαλη ανθοφορια ανουμπιας ! :smt033 :):):):) ...το επομενο βημα θα ειναι να στολιστει επιταφιος? ...ποιος ξερ' ? :):):):)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.