gleboukas
12-06-09, 10:18
Εχω φτιαξει ενα ενυδρειο περιπου 150λτ φυτεμενο με ολα τα καλουδια (μπουκαλα co2,υποστρωμα jbl ) και λιπανση με seachem flurish,iron,potasium (ενα καπακι καθε μερα με την σειρα).
Απο φως πιστευω οτι παω καλα εχω 4 λαμπες τ5 36w 75cm ,οι δυο ειναι daylight και οι αλλες 2 ειναι μωβ φλορα κατι .
Απο φοτοπεριοδο εχω την μια λαμπα 8ωρες και τις αλλες τρεις 6 ωρες (14.00 μεχρι 22.00 ) .
Το ενυδρειο τρεχει περιπου 4 μηνες .
Απο φυτα εχω Valisneries (εβαλα 2 ριζες και εχουν γινει 8),ανουμπιες,πολυσπερμα(λεπτος κορμος),κρυπτοκορινες,javamoss,echinodorus(παει τελεια),Pogostemon helferi(2 μερες το εχω καλα δειχνει να πηγαινει) και κατι αλλα πρασινα αλλα δεν θημαμαι ονοματα .
Απο ψαρια εχω 6 ροδοστομους , 2sae, 5corrydoras,3 μελανοταινιες, 1 pleco,4 red shrimps
ph =6.5
νιτρηκα εχω 10
kh=6
gh=11
Αλγη δεν εχω δει καθολου παρα μονο λιγη πρασινη στο τζαμι μια φορα .
Μηπως πρεπει να βαλω καμια ταμπλετα flurish ?
Απο χρωμα τα φυτα ειναι τελεια
Απο φως πιστευω οτι παω καλα εχω 4 λαμπες τ5 36w 75cm ,οι δυο ειναι daylight και οι αλλες 2 ειναι μωβ φλορα κατι .
Απο φοτοπεριοδο εχω την μια λαμπα 8ωρες και τις αλλες τρεις 6 ωρες (14.00 μεχρι 22.00 ) .
Το ενυδρειο τρεχει περιπου 4 μηνες .
Απο φυτα εχω Valisneries (εβαλα 2 ριζες και εχουν γινει 8),ανουμπιες,πολυσπερμα(λεπτος κορμος),κρυπτοκορινες,javamoss,echinodorus(παει τελεια),Pogostemon helferi(2 μερες το εχω καλα δειχνει να πηγαινει) και κατι αλλα πρασινα αλλα δεν θημαμαι ονοματα .
Απο ψαρια εχω 6 ροδοστομους , 2sae, 5corrydoras,3 μελανοταινιες, 1 pleco,4 red shrimps
ph =6.5
νιτρηκα εχω 10
kh=6
gh=11
Αλγη δεν εχω δει καθολου παρα μονο λιγη πρασινη στο τζαμι μια φορα .
Μηπως πρεπει να βαλω καμια ταμπλετα flurish ?
Απο χρωμα τα φυτα ειναι τελεια