Επιστροφή στο Forum : Με ζωοτόκα τί μπορώ να βάλω?
GIAN_NIKOLA
09-06-09, 14:35
Καλησπέρα, έχω 120L με ζωοτόκα γκάπυ και πλάτυ. Μπορείτε να μου πείτε κάποια ψάρια που θα μπορούσα να τα συνδιάσω με βάση τις συνθήκες? να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις? ευχαριστώ
για σου φιλε . θα μπορουσες να βαλεις molly που ειναι και αυτο ζωοτοκο κσιφοφορους και καποια αλλα ειδη λιγο δυσκολα να τα βρεις .ριξε μια ματια εδω http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/fishfotos.htm
Alex_Salonica
09-06-09, 15:46
επίσης τιγράκια με γκάπυ δεν είναι ο καλύτερος συνδιασμός. Κάποια στιγμή(ανν δεν το έχουν κάνει ήδη) τα τιγράκια θα τσιμπάνε τις ουρές των γκάπυ με αποτέλεσμα στρες και θάνατο από την μεριά των γκάπυ, άσε που θέλουν διαφορετικές συνθήκες νερού.
Εφ όσον προτιμάς τα τιγράκια δώσε τα γκαπάκια, κρίμα είναι
πλατυ με ξιφοφορους οχι γιατι υβριδιζουν!
GIAN_NIKOLA
09-06-09, 16:07
Βασικά δεν έχω τιγράκια. Μόνο γκάπυ και πλάτυ απλά θα ήθελα εκτός απο ζωοτόκα αν μπορώ να βάλω κάτι άλλο.
Τα μονα που σκεφτομαι οτι θα μπορουσαν να μπουν με ζωοτοκα ειναι τα Zebra Danio τα οποια θα τρωνε ομως τα νεογεννητα αν δεν εχεις αρκετες κρυψωνες.
ακομη και καποιες κιχλιδες κεντρικης αμερικης μπορεις να βαλεις αλλα απαιτουνται περισσοτερα λιτρα...
σε 120 λιτρα νομιω ειναι πολυ καλα να μεινεις με τα ψαρακια που εχεις μιας και γεννοβολανε σαν τρελλα....ισως για ποικιλια και κανενα ζευγαρι μολλυ...
οπως σου ειπαν οχι ξιφοφορους με πλατυ..
Καλησπερα!!!:p
Κατα τη γνωμη μου μη σκας και πολυ!! Βαλε κερατοφυλλο στην επιφανεια ... αρκετα φυτα στο βυθο και ξυλα - να εχει αρκετες κρυψωνες - και σε λιγο με τις γεννες που θα εχεις θα γεμισει το ενυδρειο με ψαρακια!!!:rolleyes::rolleyes:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.