PDA

Επιστροφή στο Forum : ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΟΥ

ελενη
31-05-09, 22:31
Καλησπερα.εχω ενα δισκο ενυδρειο 300lt κ μεσα ειχα 4 γατοψαρακια τιγρης .ειχα δει απο τον σεπτεμβρη οτι ζευγαρωναν κ εδιναν αυγα αλλα ο ενας ο δισκος τα ακολουθουσε κ μολις τα γενουσαν αυτος τα ετρωγε.καποια στιγμη μερικους μηνες μετα βρηκα ενα απο τα γατοψαρα νεκρο κ αποφασισα να τα ψαξω για να δω μηπως ειχα κ αλλη απολεια κ τα μετρησα κ μου βγηκαν 7 το πιστευετε? τα μετραγα 2 μερες τα μικρουλια ξεχωριζαν κ ηταν μικρα σαν ψειριτσες αλλα τελεια σχηματισμενα.τωρα τι τρωγανε σαν λαρβες μονο αυτα το ξερουν.εγω ταιζω μονο ξηρα τροφη. ισως βοηθησε η αλγη που ειχα .:smt041

Apostolis
01-06-09, 08:45
4 γατοψαρακια τιγρης ??? Ποιό είδος είναι αυτά???
...Πάντως είναι απο τις περιπτώσεις που η άλγη είναι "καλή"...!!! :D

in the pond
01-06-09, 09:50
Μήπως είναι το Pseudoplatystoma fasciatum? Είσαι σίγουρη Ελένη?:confused:

ελενη
01-06-09, 17:10
Το ειδος ειναι catfish leopard.ειναι μικρα μεχρι 5cm κ εχουν χρωμα ασημι μαυρο με ριγες εξου μαλλον κ το leopard. ειμαι σιγουρη γιατι ειχα αγορασει 4 , πεθανε 1 κ τωρα εχω 7. εσυ πως το εξηγεις?

in the pond
01-06-09, 17:18
Το ειδος ειναι catfish leopard.ειναι μικρα μεχρι 5cm κ εχουν χρωμα ασημι μαυρο με ριγες εξου μαλλον κ το leopard. ειμαι σιγουρη γιατι ειχα αγορασει 4 , πεθανε 1 κ τωρα εχω 7. εσυ πως το εξηγεις?

...επειδή ανέφερες catfish tiger στην αρχή...

Τα μικρά συνήθως είναι πιο ντροπαλά και δυσκολο-βλέπονται, μέχρι να ενηλικιωθούν.

Καλά, δεν έτυχε μέχρι τώρα να δεις ταυτόχρονα περισσότερα από 4?

ελενη
01-06-09, 18:32
Αυτα οπως ξερεις πολυ καλα πανε ολα μαζι εβλεπα μονο τα μεγαλα κ δεν εψαχνα για αλλα ,. προχειρο καθημερινο τσεκαρισμα.οταν βρηκα το νεκρο εψαξα καλητερα κ τα βρηκα κρυμενα στο πισω μερος του ενυδρειου. τωρα πια δε φοβουνται κ βγαινουν ολα μαζι βολτα μπροστα .παντος οπως υπολογιζω πρεπει να αντεξανε πανω απο 7-10 μεγαλες αλλαγες νερου .ανθεκτικα!;)