Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : μονομαχοενυδρειο ξανα απο την αρχη

harris samos
26-05-09, 19:58
για σας θελω να μου προτινει καποιος τι φυτα μπορω να βαλω με μονομαχο και αν καποιοσ ξερει που μπορω να βρω java moss ????????????:confused::confused:

Μίμης
26-05-09, 20:03
φιλε μου java moss υποθετω πως θα εχει στα τοπικα pet-shop.

harris samos
26-05-09, 20:16
φιλε μου java moss υποθετω πως θα εχει στα τοπικα pet-shop.

και εγω θα ηθελα πολυ αλλα δεν εχει στο νησι οπωσ και πολλα αλλα . μπορω να παραγκειλω απο καπου ??? να ρωτησω κατι αν εχω αρκετο java moss δε χριαζετε να φτιαξω ινφουσορια???????????????

chemical mac
26-05-09, 23:27
infusoria εφόσον έχεις java moss αλλά καλά θα κάνεις να έχεις και λίγη αρτέμια καβάτσα για τις αμέσως επόμενες μέρες. βέβαια εγώ αυτό το στάδιο το ξεπέρασα και πήγα αμέσως στο γόνο grindal :D

harris samos
28-05-09, 18:17
infusoria εφόσον έχεις java moss αλλά καλά θα κάνεις να έχεις και λίγη αρτέμια καβάτσα για τις αμέσως επόμενες μέρες. βέβαια εγώ αυτό το στάδιο το ξεπέρασα και πήγα αμέσως στο γόνο grindal :D

γόνο grindal τι ειναι αυτο μωρα σκουλικια που μπορω να βρω τετεια παω και ρωταω σε ολα τα πετ και νομιζουν οτι ηρθα απο τον αρη κανενασ σχετοικος με το αθλημα.... ειναι ο πατερας μου αθηνα κανενα μαγαζι κοντα στον πειραια θα ηταν το καλυτερο να τον στειλω να μου παρει

chemical mac
28-05-09, 18:43
σκουλήκια μόνο από κάνα φίλο σου αν βρεις, σε πετ δεν πωλούνται αυτά. τα σκουλήκια είναι κανονικά μεγάλα αλλά κάθε μέρα αναπαράγονται οπότε εσύ απλά παίρνεις μια τσιμπιά και τα πετάς στο ενυδρείο. τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουν τα ψάρια

Πάνος
28-05-09, 23:12
μπες στο www.aquarist.gr ειναι το σαιτ του ΠΣΦΕ...ριξε ενα μειλ ρωτωντας για τα σκουληκακια....