Επιστροφή στο Forum : Γεια σας και απο εμένα!!!
Γεία σας και απο εμένα!
Μόλις σήμερα άρχισα να κατασκευάζω το πρώτο μου ενυδρείο. και εγώ επιτέλους...
Είχα βάλει 5 χρυσόψαρα για αρχή και σήμερα(μετά από έλεγχο του νερούκαι αφού τα έβγαλα) έβαλα 2 ασημένιους καρχαρίες, 4 Tanichthys albonubes, και ένα ασημένιο δολάριο(δεν ξέρω πως λέγεται). φυτά δεν έχω βάλει αληθινά, ειναι σχετικά νωρίς ακόμα πιστευω. το ενυδρείο έχει διαστάσεις 1.20x40x60.Αν έχετε καμία ιδέα, περιμένω....
καλως ηρθες!!!:p
εκανες πολυ καλα που ξεκινησες με μεγαλο ενυδρειο....
οι "καρχαριες" σου δε θα ηταν ανετα με οτιδηποτε μικροτερο....
εχε υποψιν ομως οτι αρεσκονται σε εντονη ροη...επισης τα τανιχθυς θελουν γενικοτερα χαμηλη θερμοκρασια....
το δολλαριο τελος σε περιπτωση που θελησεις αργοτερα να βαλεις ζωντανα φυτα..να ξερεις οτι θα τα κανει πρωτο μεζεδακι!
κανε μια αναλυτικη παρουσιαση του ενυδρειου σου συμφωνα με τις φορμες στις παρουσιασεις...;)
καλως ηρθες!!!:p
εκανες πολυ καλα που ξεκινησες με μεγαλο ενυδρειο....
οι "καρχαριες" σου δε θα ηταν ανετα με οτιδηποτε μικροτερο....
εχε υποψιν ομως οτι αρεσκονται σε εντονη ροη...επισης τα τανιχθυς θελουν γενικοτερα χαμηλη θερμοκρασια....
το δολλαριο τελος σε περιπτωση που θελησεις αργοτερα να βαλεις ζωντανα φυτα..να ξερεις οτι θα τα κανει πρωτο μεζεδακι!
κανε μια αναλυτικη παρουσιαση του ενυδρειου σου συμφωνα με τις φορμες στις παρουσιασεις...;)
Σε ευχαριστώ!!! ακόμα δεν έχω πάρει εργαλεία να μετρίσω ph και αμωνία. απλά πήγα ενα δείγμα σε ενα μαγάζι και το μέτρησαν τα παιδία.σίγουρα πρέπει να οργανωθώ ακόμα...αληθινά φυτά δεν νομίζω να βάλω( δεν μοθ πολυάρεσαν οπως τα είδα στο μαγαζί). απο ότι έριξα μια ματιά θέλουν φροντίδα και πολύ προσοχή! θερμοκρασία είναι στους 26 βαθμούς.θα πάω πάλι τέλος του μήνα να δώ τι άλλο μπορώ να βάλω...για neon ειχα μια συμβουλη αλλα μου το απέκλεισαν στο μαγαζί.έχω 5 χρυσόψαρα...τα θέλει κανένας γιατι είναι κρίμα να τα πετάξω...
τα θέλει κανένας γιατι είναι κρίμα να τα πετάξω...
δε πιστευω να το λες σοβαρα οτι μπορει και να τα πεταξεις..
ολο και καποιος θα τα θελει..κι αν οχι πηγαινετα πισω στο μαγαζι.... αν τους πεις οτι θα τα πετουσες θα τα παρουν πισω...
capetanakis
16-05-09, 20:05
kαλησπερα φιλε και καλως ηρθες!με διαβασμα εδω μεσα θα δεις τι πρεπει να κανεις για να εχεις ενα ομορφο και υγιες ενυδρειο!
Σε ευχαριστέ πολύ φίλε μου...ήδη έχω πάρει μερικές ιδέες για τι να κάνω...Πολλά συγχαρητήρια σε όλους εδω!!!!!έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά( Τόσο σε επίπεδο site όσο και στα ενυδρεία σας!)
.................έχω 5 χρυσόψαρα...τα θέλει κανένας γιατι είναι κρίμα να τα πετάξω...
Δεν κάνεις συλλογή από γραμματόσημα καλύτερα?
Σε ευχαριστέ πολύ φίλε μου...ήδη έχω πάρει μερικές ιδέες για τι να κάνω...Πολλά συγχαρητήρια σε όλους εδω!!!!!έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά( Τόσο σε επίπεδο site όσο και στα ενυδρεία σας!)
Καλωσηρθες και απο μενα :p
Σε λιγο καιρο θα εχεις πολυ πιο ομορφο ενυδρειο απο ολα αυτα που ειδες εδω!! Αρκει να διαβασεις τι χρειαζεται το καθε ψαρακι και να κανεις τις σωστες επιλογες!! Ορεξη να εχεις και υπομονη και σιγα σιγα θα φτιαξεις κατι που δε θα πιστευεις ουτε ο ιδιος!! Ολοι εχουμε κανει λαθη (και ακομα κανουμε) ποτε και κανεις δεν ειναι αρκετα εμπειρος .... καθε μερα μαθαινουμε ο ενας απο τον αλλο!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.