Επιστροφή στο Forum : Ερωτηση για eheim 2213
Λοιπον μολις πηρα ενα eheim 2213 και δεν βρίσκω πουθενα πως να τοποθετήσω την εισοδο και την εξοδο στο ενυδρειο. Ποιο απο τα 2 ειναι το σωστο? Αυτο που εχω δει περισσοτερο ειναι η πρωτη περίπτωση αλλα γινετε κανονικα κυκλοφορία του νερου στο ενυδρειο?Το πιο λογικο για να υπαρχει κυκλοφορία ειναι το δευτερο νομιζω.
εγω το εχω οπως η δευτερη εικονα και ειναι πιο λογικο πιστευω
Κλεόβουλος
13-05-09, 19:29
Η 2η είναι πιό σωστή τοποθέτηση.:)
Όσο πιό μακριά είναι η έξοδος απο την είσοδο έχουμε καλύτερη κυκλοφορία νερού.
οκ ευχαριστω πολυ. Απλα το spray bar δεν χωραει στο πλατους του ενυδρειου και πρεπει να κοπει γυρο στους 5 ποντους. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα ετσι?
Κλεόβουλος
13-05-09, 20:05
Όχι απλά θα έχεις μεγαλύτερη πίεση στις τρυπούλες κι αν αυτό είναι πρόβλημα τότε μπορείς λίγο να τις μεγαλώσεις.
Αυτη θα ηταν η επομενη ερώτηση μου με προλαβες! =ρ Αυτος ειναι δηλαδη ο μονος τροπος να μειωσω την πιεση?
Μπορεις να ανοιξεις και εξτρα τρυπες, οπως και να αντικαταστησεις την ταπα του spraybar με ενα κομματι σφουγγαρι.
blackghost7
15-05-09, 19:50
Μην τις μειωσεις ομως γιατι με τον καιρο θα πεσει η αποδοση του.
Αστο για λιγο καιρο και βλεπεις
Λες ε?Δεν ξερω γιατι το ενυδρειο ειναι περιπου 100 καθαρα λιτρα και εχει γινει ενας ψιλοπανικος εκειμεσα τωρα, περα απο μερικα φυτα που εχουν γονατισει φοβαμαι μην ενοχλει και τα ψαρια η τοσο μεγαλη ροη
Κλεόβουλος
16-05-09, 11:11
Βγάλε τελείως την τάπα του spraybar,άνοιξε μερικές τρύπες ακόμη,διεύρυνε και τις άλλες και νομίζω θα είσαι οκ.
Τι ψαράκια έχεις?
....ολα ειναι θεμα χρονου ;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.