Επιστροφή στο Forum : Παρουσιαση:σκυλου :D
Σημερα ειπα να σας παρουσιασω τον σκυλο μου.Τον βρηκαμε -νεογενννητο κουταβακι- σε μια οικοδομη και τον μαζεψαμε .Του δωσαμε γαλα και τον ταισαμε αλλα επειδη ημουνα 5 χρονων και η μητερα μου ηταν εγκυος δεν ημασταν σιγουροι για να τον κρατησουμε και τον ξαναπηγαμε στην οικοδομη.:(Το επομενο πρωι χαραματα τον βρηκαμε να περιμενει μπροστα στην πορτα μας.Ο πατερας μου συγκηνιθηκε και τελικα τον κρατησαμε.Δεν το μετανιωσαμε .Ειναι 8 χρονων και ειναι υγειεστατος.Στον χαρακτηρα ειναι τεμπελης (ΠΟΛΥ).Κοιματε ολη την ημερα οπου βρει και ειναι ζεστα και απαλα.Ξυπναει μονο για να βγει βολτα και για να φαει{εχει βουτιξει πιτες για πιτες......:smt033}:D
μπράβο στον πατέρα σου!!!:D
πανέμορφος "κλεφτο-τεμπέλης"
κουρεμα - χτενισμα
ωραιος κατα τα αλλα
γιωργος χανια
23-04-09, 19:50
εχω μια απορια κανει για σφουγγαριστρα?καθαριζει καλα?χαχαχαχαχα..παρα πολυ ομορφος..να σου ζησει
Πάντως είναι βιοτοπικός :D
Συνχαρητήρια στον πατέρα σου που έδωσε μια ευκαιρία σε ένα αδέσποτο. Λίγοι το κάνουν. Ωραίο το "πατσαβουράκι" σου. Βαριέται να σηκωθεί ή μου φαίνεται;;
Πάρα πολύ όμορφο το σκυλάκι σου! Να το χαίρεσαι
!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φοβερος φαινεται
Γλυκύτατος!!! Να τον χαίρεστε!!!
πολλη ομορφος φιλε μου ειναι σαν τον δικο μου τον benzy
Κριτικη για την παρουσιαση σκυλου:
-Αν βαλεις μαυρο φοντο θα δειξει καλυτερα.
-Ειναι πολυ πυκνοφυτεμενος και μου αρεσει.
-Με ενα προσεκτικο κλαδεμα θα φανουν τα ματια του και θα ισορροπησει η αριστερη μερια με την δεξια.
-Αν μπορεις αυξησε τον φωτισμο σου, προσθετοντας με πατεντα αλλη μια Τ5 στο σαλονι σου γιατι στις φωτο τον βλεπω λιγο υποτονικο.
-Μυρισε τον κι αν βγαζει δυσαρεστη οσμη, ειναι Bacterial bloom, οποτε προτεινω 3 μερες συσκοτιση.
:D:D:D:D
:smt044:smt044:smt044:smt044
...εμ στις 3 τα ξημερωματα τι περιμενε κανεις να ακουσει....:smt030
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.