Επιστροφή στο Forum : Eπιτελους!!!!!!!!!Ευχαριστω παιδια!!!
Επιτελους το ενυδρειο στρωθηκε τα ψαρακια μπηκαν.Εβαλα στην αρχη 1 γλυφτη και 2 σινοδοντες και σημερα 6 κορυ και ολα οκ.Εχω και 4 φυτα.Παιδια ευχαριστω για τις πληροφοριες τωρα στηνω και ενα 400λ για κλοουν αποκλειστηκα.Νιτρικα νιτρωδη στο 0 ph 7.2 κη 6d gh 4d και χλωριο0.Θα βγαλω και φοτο τα λεμε.
Έχω την εντύωση οτι μας τα έκανες λίγο μαντάρα με τα ψάρια που έβαλες όμως
(δεν έχω παρακολουθήσει τι έχεις κάνει και δεν ξέρω αν σου το έχουν ξαναπεί αυτό με την σύνθεση).
Το ενυδρειο μου ειναι 100λ και εχω μεσα 6corydoras aeneus 1 ancistrus polichopterus και 2 synodontis.Εαν ειναι βγαλω κατι πειτε μου.Οπως βλεπω μεχρη τωρα δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
-------------------------
Βασικα τα κορυ ειναι πολυ δραστηρια.Σταματημο δεν εχουν.
Το ενυδρειο μου ειναι 100λ και εχω μεσα 6corydoras aeneus 1 ancistrus polichopterus και 2 synodontis.Εαν ειναι βγαλω κατι πειτε μου.Οπως βλεπω μεχρη τωρα δεν υπαρχει καποιο προβλημα.
-------------------------
Βασικα τα κορυ ειναι πολυ δραστηρια.Σταματημο δεν εχουν.
Θα έλεγα ότι τα Synodontis (καλό θα είναι να βάλεις καμιά φωτογραφία για αναγνώριση του είδους από τους πιο έμπειρους) πρέπει να φύγουν γιατί θέλουν πιο μεγάλο ενυδρείο από αυτό που τους φιλοξενείς αφού συνήθως φτάνουν σε αρκετά υπολογίσιμο μέγεθος και επίσης θέλουν πιο σκληρό και βασικό νερό από αυτό που διαθέτεις. Tα Ancistrus και τα Corys είναι μια χαρά για τα λίτρα σου, αλλά έχω κάποιες αμφιβολίες κατα πόσον είναι το Ancistrus Dolichopterus (http://www.planetcatfish.com/catelog/species.php?species_id=221) και όχι cf. cirrhosus (http://www.planetcatfish.com/catelog/species.php?species_id=49), βλέπεις πολλές φορές τα Petshop τα πουλούν με λάθος ονομασία.
Ωραια sinodontis eypterus einai.Τους βγαζω.Τι προτεινεται να βαλω απο γατοψαρα μονο?
Εγω θα σου πρότεινα από ψάρια βυθού μη βάλεις κάποιο άλλο είδος, αλλά αν θές βρες να ζευγαρώσεις το Ancistrus (βάλε φωτό μήπως και διακρίνεται το φύλο)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.