PDA

Επιστροφή στο Forum : dropsy


j.p.
22-04-09, 20:39
καλησπέρα. τώρα το απόγευμα διπίστωσα ότι ένας θηλικός μονομάχος που έχω έχει dropsy. αυτό που δεν έχω ξαναδεί είνα ότι έχει πριστεί μόνο το ένα μάτι υπρβολικά. ενω δεν έχει άλλα σημάδια. τώρα την έχω απομονώσει. έχω bactopur kai bactotabs τι άλλο μπορώ να κάνω. το πρώι που την είδα δεν είχε κανένα ορατό συμπτωμα. υπαρχει περίπτωση να αναρώσει?

netblues
22-04-09, 20:46
Μηπως εννοεις οτι εχει pop-eye? .
Μπορεις να δοκιμασεις την αντιβιωση, αλλα μην περιμενεις θαυματα...

j.p.
24-04-09, 00:07
το pop-eye δεν το έχω ακουστά του έκανα θεραποία με bactopur
& bacto tabs. σήμερα το βλέπω καλύτερα είναι ζωηρό και υποχωρει και το πρίξημο στο μάτι. ελίζω να συνεχίσει έτσι.

maikl
24-04-09, 06:45
...το pop eye ειναι συνηθως προαγγελος του dropsy.
Το οτι ο μονομαχος σου εχει το ενα ματι πρησμενο μπορει να οφειλεται και σε καποιο χτυπημα...επειδη ειναι και θυληκος μηπως δοκιμασες να τον ζευγαρωσεις?

j.p.
25-04-09, 14:44
έχω εναν αρσενικό και 4-5 θηλυκούς στο 120αρι λέσ να το έκανε ο αρσενικός? τώρα που έφτιαξε ο καιρός θα τον βάλω σε ένα 10l που έχω.