PDA

Επιστροφή στο Forum : πετρες απο το βουνο!!!

valantis
20-04-09, 17:12
γεια σασ και πάλι σημερα που εκανα μια βολτα στο βουνο βρηκα κατι ωραιεσ πετρεσ! πηγα σ ενα πετ σοπ εδω στην καστορια και μου ειπαν οχι εκτος αν το ρισκαρω αλλα σε ενα αλλο θεμα που ειχα διαβάσει παλαιοτερα ειχα δει οτι αν τις πλενω καλα κανει τελικα εγω τι να κανω?:smt100

Krisos
20-04-09, 17:29
Κοιτα γεινκα οι pet soπαδες κοιτανε μονο να βγαλουν εκτος ελαχιστων εξαιρέσεων..εγω καπου ειχα διαβασει καποιον που εψαχνε και τελικα τοποθετησε υποστρωμα απο το δασος ..κανε υπομονη να μας απαντησει καποιος εμπειρος λογικα χωρις να ξερω φαντζομαι οτι θα κανουν ! ; ))

Filotas
20-04-09, 17:37
Φιλε Valantis οι πέτρες απο βουνό κάνουν αρκεί να τις πλύνεις καλά ή να τις βράσεις. Τωρα εξαρτάται απο τα ψάρια που έχεις αν κάνουν ή όχι γιατί αν είναι ασβεστολιθικές και τα ψάρια σου θέλουν μαλακό νερό τότε δεν κάνουν. Για να δούμε αν είναι αβεστολιθικές ρίχνουμε πάνω στις πέτρες (αφού τις καθαρίσουμε καλά) λίγες σταγόνες aqua forte. Αν αφρίσουν είναι ασβεστολιθικές αν δεν αφρίσουν δεν είναι.
Ελπίζω να βοήθησα.

Krisos
20-04-09, 17:45
ευχαριστουμε πολυ Φιλοτα! : ) )

valantis
20-04-09, 18:26
τελικά παιδιά είναι ασβεστολιθικεσ αλλα θα τις βαλω!!! εδω τα αφησα χωρις θερμοστατη 1 μηνα και δεν επαθαν τιποτα τωρα θα κολωσουν? χεχε

imichal
20-04-09, 18:29
τι ψαρια θα βαλεις ?

Filotas
20-04-09, 20:33
τελικά παιδιά είναι ασβεστολιθικεσ αλλα θα τις βαλω!!! εδω τα αφησα χωρις θερμοστατη 1 μηνα και δεν επαθαν τιποτα τωρα θα κολωσουν? χεχε
Ρε συ Valantis αφού στο τέλος θα κάνεις πάντα το δικό σου (όπως και με τα ψάρια) γιατί μας ρωτάς;
Κάντο απο την αρχή να τελειώνουμε....