PDA

Επιστροφή στο Forum : killy fish

j.p.
17-04-09, 11:16
εδώ και καιρό ψάχνω να βρώ killy fish και συγκεκριμένα κάποια είδη northobranchious. ασχολείται κανείς με αναπαραγωγή για να έρθουμε σε επικοινονία.

υπάρχει κάποι κατάστημε στη θεσσαλονίκη όπου θα μπορούσα να βρώ.
ευχαριστώ πολύ.

fishme1
17-04-09, 11:22
killifish δυσκολα θα βρεις σε καταστημα ειδικα nothobranchius

ο καλυτερος τροπος ειναι μεσω αλλων χομπυστων στην ελλαδα βεβαια δεν ασχολειται κανεις συστηματικα με τα κιλι (απο οτι ξερω τουλαχιστον )

ο καλυτερος τροπος ειναι μεσω internet απο το www.aquabid.com να αγορασεις αβγα

j.p.
17-04-09, 11:28
η παραγγελία από to internet με δυσκολευει κθώς ούτε πιστωτική έχω και μένω και επαρχία μπορούν να τα στείλουν εδώ ή έρχονται αθήνα.

netblues
17-04-09, 11:34
α. Τα αυγα ερχονται με ταχυδρομειο οπου και να εισαι.
β. Το να βγαλεις μια χρεωστικη visa με paypal ειναι απλη υποθεση.
γ. Ε οχι και κανεις.. Εμεις εδω τι κανουμε? ( η αποικια μου aphyosemion striatum (http://www.google.gr/search?hl=el&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=Alk&ei=tEzoSbzsJ42T_QaM7ozyAw&sa=X&oi=spell&resnum=1&ct=result&cd=1&q=aphyosemion+striatum&spell=1) ειναι ηδη στην 6 γενια της μεσα στο λακουβο ενυδρειο τους...)

j.p.
17-04-09, 11:42
τα aphyosemion τα πήρες αυγά, και τώρα τα αναπαράγεις.

netblues
17-04-09, 11:47
Αυγα απο το aquabid αν θυμαμαι καλα, και αναπαραγονται μονα τους σε 60 λιτρα με καμποση javamoss....
Φιλτρο σπογγου, θερμοκρασια 25 Gh 6 KH 3. Ταισμα με flakes και tetradelica dapnhia.
Απο το 2006.
Τα μεγαλυτερα καθως γερνανε στραβωνουν, μαυριζουν, μερικες φορες βγαζουν και dropsy... Αντεχουν λιγο περισσοτερο απο χρονο συνηθως, και γεννουν απο τον 4ο-5ο μηνα συνεχως..

j.p.
17-04-09, 13:06
ποια η διαδικασία της παραγγελίας. αν δεν γίνομαι φορτικός.

j.p.
19-04-09, 20:11
έχει παραγγείλει κάποιος ψάρια από το aquabid?

netblues
20-04-09, 09:58
Και απο aquabid και απο ebay εχω φερει αυγα αρκετες φορες. Εκτος απο μια φορα που τα ξεχασα σε ενα συρταρι, ολες τις αλλες βγηκαν ψαρια.
Οι κινεζοι πχ ειναι πολυ καλοι και φτηνοι σε αυτα τα πραγματα...

j.p.
20-04-09, 10:13
εκτός από αυγά έχεις παραγγείλει και ψάρια από το aquabid.

netblues
20-04-09, 10:14
Αυτο τωρα ειναι ερώτηση ή δήλωση?

j.p.
20-04-09, 10:22
ερώτηση είναι. αλλα τώρα είδα πως μου έχεις απαντήσει σε άλλο post για το θέμα. είναι δυσκολο να έρθουν ταχυδρομικά ζωντανά ψάρια. ακούγετε λογικό.