Επιστροφή στο Forum : Levoplix για Camallanus
Ψάχνοντας στα φόρα του σάιτ, ανακάλυψα ότι το παράσιτο που έχουν τα μολυ μου ειναι το φοβερό κ τρομερό Camallanus... Διάβασα κ τα σχετικά ποστ για το φάρμακο που πρέπει να χρησιμοποιήσω ( Levoplix ). Το έχω μάλιστα εντοπίσει σε ενα κατάστημα κ 8α πάω αργότερα να το πάρω. Η ερώτηση που θέλω να κάνω είναι αν το φάρμακο θα βλάψει τα μώρα ξιφοφόρους ( 4 ημερών) καθώς κ τα apple snails που υπάρχουν στο ενυδρείο.
Επίσης ισχύει (για τη χρήση του) το :
1 φορά 200 mg / 100 L για 48 ώρες κ μετά αλλαγή νερού 50% ;
Τους ξιφοφορους οχι, και μαλλον ουτε τα σαλιγκαρια, αλλα τα δευτερα καλου κακου απομακρυνε τα προσωρινα αν μπορεις..
Τους ξιφοφορους οχι, και μαλλον ουτε τα σαλιγκαρια, αλλα τα δευτερα καλου κακου απομακρυνε τα προσωρινα αν μπορεις..
Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Αυτό θα κάνω και ο Θεός βοηθός :)
Δυατυχώς το πρώτο μου τόπικ έμελλε να είναι για ασθένεια αλλά ευελπιστώ ότι θα υπάρξουν και άλλα με πιο ευχάριστο θέμα. (όπως ότι το κακό παράσιτο Camallanus νικήθηκε!)
Η δοσολογία που γράφω είναι σωστή; Βρήκα χάπια των 50 mg άρα στο 96 λίτρων ενυδρείο μου πρέπει να βάλω 4; Λέω να τα διαλύσω σε νερό του ενυδρείου,να μουσκέψω μερικά flakes,να ταίσω κ να ρίξω κ το νερό πάλι μέσα στο ενυδρείο. Είναι σωστή η ιδέα μου;
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=19355&highlight=levoplix
Η θεραπεία πέτυχε κ τα ψαράκια μου είναι όλα μια χαρά και με καθαρό... ποπάκι :-) Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια και τις πολύτιμες συμβουλές:-)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.