PDA

Επιστροφή στο Forum : Τιγράκια που τρώγονται μεταξύ τους!!!

valantis
12-04-09, 10:56
Παιδιά σας παρακαλώ βοηθείστε με λίγο!!! έχω δύο τιγράκια τα οποία μαλώνουν συνεχώς!!! το ένα δεν έχει πρόβλημα αλλα το άλλο δεν του έχει μείνει ουρα του την τρώει συνέχεια!!! μετα άμα το βάλω στο άλλο μου ενυδρείο το ένα απο τα 2 τσιμπάει τα σκαλαρια! τι να κανω? λέτε να αφήσω μονο το ένα και το άλλο να το γυρίσω πίσω? μετα μήπως ξέρετε γιατι σήμερα είχα 2 απώλειες?(εννοώ τα ψάρια μου ταιριάζουν) και μήπως έχει σχέση αυτό με τα δύο τα τιγράκια(με το ένα βασικα το πιο μεγάλο) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ βοηθείστε με!!!

maikl
12-04-09, 12:11
-Αρχικα δωσε πληροφοριες για το ενυδρειο σου,λιτρα,συγκατοικοι,μετρησεις κ.λ.π

halvas69
12-04-09, 12:14
Να ξέρεις ότι τα τιγράκια είναι γνωστοί fin-rippers (ουρομαδήστρες) :) και ή θα πρέπει αν τα ξεφορτωθείς ή να τα κάνεις κοπάδι 6-7 άτομα και πάνω.
Ετσι θα ηρεμήσουν.

Apollwnas
12-04-09, 12:15
Τα λεει στο προφιλ του ενυδρειο 70 λιτρων με καμποσους συγκατοικους που ειναι λιγο μπερδεμα.Παντως και οι μετρησεις να ειναι οκ,τα τιγρακια θελουν κοπαδι γιατι παντα το ισχυροτερο θα κυνηγαει και θα στρεσαρει το πιο αδυναμο με αποτελεσμα το φιν ροτ που αναφερει ο φιλος.

maikl
12-04-09, 12:33
-Το προφιλ μπορει να δημιουργηθηκε σε καποιον και να μην ανανεωθηκε πριν απο χρονια....
....γι'αυτο και ζηταμε περισσοτερες πληροφοριες.
Το οτι ειναι κοπαδοψαρα ειναι γνωστο αλλα αν μου 'λεγε οτι ταχει σε 30 λιτρο π.χ. τοτε τι να του ελεγα να βαλει κοπαδι...;) γι αυτο καλα ειναι να ακολουθουμε τους κανονες με καποιες περισσοτερες πληροφοριες...;)

valantis
13-04-09, 16:53
kala paidia ta edwsa se enan filo pou exei kana 10 tetoia!!!:o

Πάνος
13-04-09, 16:54
ωραια....αν εγραφες και ελληνικα θα ηταν ακομη πιο ωραια...;)