PDA

Επιστροφή στο Forum : Αμμος απο Ερημο Σαχαρα

alechandro
10-04-09, 19:37
Οπως λεω κ στον τιτλο εχω καμια 20αρια κιλα απο τετοια αμμο(απο τις περσινες μου διακοπες στη Τυνησια), κανει για να τη βαλω σε ενα 60 λιτρο που εχω, με λιγα φυτα κ ενα ζευγαρι kribensis;

AFRICANOS
10-04-09, 19:58
Κανε μετρησεις και βλεπεις αν κανει για τα ψαρια σου , αλλα θελει καποια διαδικασια να την βρασεις και την πληνεις καλα , μετα την αφησεις σε νερο και να την ξεπληνεις καλα !

alechandro
10-04-09, 21:50
Κανε μετρησεις και βλεπεις αν κανει για τα ψαρια σου , αλλα θελει καποια διαδικασια να την βρασεις και την πληνεις καλα , μετα την αφησεις σε νερο και να την ξεπληνεις καλα !
Καθαρη κ βρασμενη ειναι απλα ρωτησα μηπως το εχει δοκιμασει κ κανενας αλλος με τετοιου ειδους αμμο. ειναι τοσο λεπτη σαν πουδρα. τωρα για μετρησεις πως θα τις κανω αν δεν βαλω τα ψαρια μεσα?

harilaos
10-04-09, 22:19
Μετρήσεις εννοεί να την βάλεις σε νερό γνωστής σκληρότητας και να δείς τι θα γίνει..

N4505
11-04-09, 09:40
Νομίζω πως η πολύ ψιλή άμμος δεν είναι κατάλληλη για τα περισσότερα φυτά, γιατί πετρώνει και εμποδίζει τις ρίζες να αναπτυχθούν. Επίσης θα δημιουργούνται πολύ εύκολα αναερόβιες περιοχές με κάποιες παρενέργειες (παραγωγή μεθανίου).