Επιστροφή στο Forum : Σφουγγάρι άνθρακα.
Καλησπερα!
Αγορασα ένα καινουριο ενυδρειο και τοποθετησα για τις πρωτες μερες πριν τοποθετησω τα ψαρακια μου το μαυρο σφουγγαρι (το φιλτρο είναι στρωμενο με υλικα από το προηγούμενο). Η ερωτηση ισως και να είναι λιγο χαζη αλλα αντιχλωριο ξανατοποθετουμε πριν ριξουμε τα ψαρια? Η ερωτηση μου δηλαδη είναι εάν ο ανθρακας απορροφά το αντιχλωριο.
Ευχαριστω!
Όχι,δεν το απορροφά.Αντιχλώριο με καθε αλλαγή.
Και προληπτικα μερικές σταγόνες μέσα στο σακουλλάκι όταν κάνεις προσαρμογή στα ψάρια.
,για τυχόν τραυματισμούς κατά τη σύλληψη.
Καλησπερα!!:p
Τον ανθρακα (σφουγγαρι η χυμα) δεν τον χρειαζεσαι!!!ον χρησιμοποιουμε μετα απο καποια θεραπεια με φαρμακο ωστε να το απομακρυνουμε απο το νερο)
ριχνεις καθημερινα λιγη τροφη ωστε να διατηρηθει η "βιολογια" του φιλτρου σου τωρα που ειναι αδειο?:confused:
Φυσικα εχεις γεμισει το ενυδρειο σου με νερο ΜΕ αντιχλωριο ετσι?
Φυσικα και εχω βαλει αντιχλωριο. Τον ανθρακα τον εβαλα μεσα λογο καινουριου ενυδρειου, πετρες, αμμο κτλ. Ετσι για μια απολυμανση….
Φυσικα και εχω βαλει αντιχλωριο. Τον ανθρακα τον εβαλα μεσα λογο καινουριου ενυδρειου, πετρες, αμμο κτλ. Ετσι για μια απολυμανση….
Αφησε τον τρεις-τεσσερεις ημερες και μετα βγαλτον.
Και για να ειμαστε ακριβεις, ο φρεσκος ανθρακας, φυσικα και ΑΠΟΡΡΟΦΑ το χλωριο (και οχι το αντιχλωριο βεβαια)..
Απλως απο συνηθεια, και για να ειμαστε σιγουροι 100%, βαζουμε παντα αντιχλωριο.. (οταν χρησιμοποιουμε νερο βρυσης.)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.