PDA

Επιστροφή στο Forum : Το ενυδρείο μου

smurfg
28-03-09, 16:10
Με τη βοήθεια σας,θα βγούν τα 2 πλαστικά...σύντομα;)

Πάνος
28-03-09, 20:40
καλως ηρθες!!!:p
πολυ καλη κινηση η "στροφη" στα αληθινα φυτα.:smt045
τι θα λεγες ομως να κανεις και μια πιο φυσικη διακοσμηση βγαζοντας τα σταμνια και βαζοντας πετρουλες και ξυλα??
επισης θα ηθελα να σε ενημερωσω (αν δεν εισαι ενημερωμενος ηδη)
για τα ψαρια εκδοση-balloοn...
http://www.aquarist.gr/news/DyedFish/DyedFish.htm
επειδη ειδα οτι εχεις ηδη ενα μολυ-μπαλλουν...και καλο θα ηταν να μην αγορασεις στο μελλον τετοιο ψαρι ..
αναμεσα στα ζωοτοκα σου εχεις κι εναν πλεκο που ειναι ειδος με διαφορετικες απαιτησεις και μεγαλωνει παρα πολυ για το ενυδρειο σου...ο αρλεκινος μονος του ειναι ο καημενος? (κι αυτος θελει πιο μαλακο νερο)...οποτε θα ηταν ιδανικο να κρατουσες μονο τα ζωοτοκα σου και να τους προσθεσεις και λιγο αλατακι ενυδρειακο..
τελος θα επαιρνες πιο σωστες γνωμες και συμβουλες αν συμπληρωνες τη φορμα στις παρουσιασεις των ενυδρειων..;)

smurfg
31-03-09, 18:40
καλως ηρθες!!!:p
πολυ καλη κινηση η "στροφη" στα αληθινα φυτα.:smt045
τι θα λεγες ομως να κανεις και μια πιο φυσικη διακοσμηση βγαζοντας τα σταμνια και βαζοντας πετρουλες και ξυλα??
επισης θα ηθελα να σε ενημερωσω (αν δεν εισαι ενημερωμενος ηδη)
για τα ψαρια εκδοση-balloοn...
http://www.aquarist.gr/news/DyedFish/DyedFish.htm
επειδη ειδα οτι εχεις ηδη ενα μολυ-μπαλλουν...και καλο θα ηταν να μην αγορασεις στο μελλον τετοιο ψαρι ..
αναμεσα στα ζωοτοκα σου εχεις κι εναν πλεκο που ειναι ειδος με διαφορετικες απαιτησεις και μεγαλωνει παρα πολυ για το ενυδρειο σου...ο αρλεκινος μονος του ειναι ο καημενος? (κι αυτος θελει πιο μαλακο νερο)...οποτε θα ηταν ιδανικο να κρατουσες μονο τα ζωοτοκα σου και να τους προσθεσεις και λιγο αλατακι ενυδρειακο..
τελος θα επαιρνες πιο σωστες γνωμες και συμβουλες αν συμπληρωνες τη φορμα στις παρουσιασεις των ενυδρειων..;)
Για το balloon δεν το ήξερα....:(
Επίσης για τον πλεκο ρώτησα και μου είπαν πως θα μεγαλώσει
τοσο όσο του επιτρέπει το ενυδρείο.
Άρλεκίνο φαντάζομαι λές τα νέον που έχω...Εχω και άλλους απλά δε φαινονται.Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!!!:)

Πάνος
31-03-09, 20:06
Επίσης για τον πλεκο ρώτησα και μου είπαν πως θα μεγαλώσει
τοσο όσο του επιτρέπει το ενυδρείο.
Άρλεκίνο φαντάζομαι λές τα νέον που έχω...Εχω και άλλους απλά δε φαινονται.

αρλεκινος ειναι το ψαρακι στο κεντρο της 2ης φωτο...το πορτοκαλι με το μαυρο σημαδι...harlequin rasbora...
οσο για τον πλεκο σωστα σου ειπαν...θα μεγαλωσει οσο του παιρνει..και θα υποφερει απο νανισμο μεχρι να πεθανει βασανισμενος....κριμα ειναι....

DIMITRIS72
01-04-09, 09:52
Καλώς ήρθες και από εμένα!!!! Τα θέματα στο forum ειναι τόσα πολλά και τόσο ενημερωτικά που μια καλή εγκυκλοπαιδική ανάγνωση όσο περισσοτέρων μπορείς, σίγουρα θα σε βοηθήσει. Αυτό κάνω και εγω εδώ και 5 μήνες και πίστεψέ με εχω αποφύγει πολλά λάθη. Για οτιδήποτε χρειαστείς, μην διστάσεις να ρωτήσεις. Όσο για την αντικατάσταση των πλαστικών φυτών... Εδώ είμαστε για να βοηθήσουμε.