Επιστροφή στο Forum : Hydrocotyle leucocephala
Πώς μπορώ να την κρατήσω φυτεμένη;
Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλά στον 1 μήνα που έχω μερικά κλαράκια έχω "βάλει χέρι" μεσα στο ενυδρείο για να την ξαναφυτέψω πολλές φορές.
Κάθε άποψη δεκτή!:smt045:p
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
28-03-09, 15:45
Ισως δεν την φυτευεις βαθια. Εμενα μια χαρα μου καθεται φυτεμενη και μπορω να πω επειδη την εχω κοντα στην εξοδο του φιλτρου που την πλαγιαζει ενω δεχεται πιεση απο το νερο δεν αντιμετωπιζει τετοιο προβλημα.
Μηπως χαλαει-σαπιζει και κοβεται το κατω μερος?Εαν ναι ισως λιγο CO2 παραπανω βοηθουσε καθως και λιπασμα.
Ισως δεν την φυτευεις βαθια. Εμενα μια χαρα μου καθεται φυτεμενη και μπορω να πω επειδη την εχω κοντα στην εξοδο του φιλτρου που την πλαγιαζει ενω δεχεται πιεση απο το νερο δεν αντιμετωπιζει τετοιο προβλημα.
Μηπως χαλαει-σαπιζει και κοβεται το κατω μερος?Εαν ναι ισως λιγο CO2 παραπανω βοηθουσε καθως και λιπασμα.
Δεν έχω CO2,αλλά δεν χαλάει η κάτω άκρη. Έχω 2 aple-snail μεγαλούστικα και όταν βολτάρουν δίπλα απο το φυτό τσούπ νάτο πάνω..
Να το δέσω με κάποιο τρόπο κάπου;:confused:
Φυτεψέ την πλαγια με τουλαχιστον 3-4 μεσογονατια να ειναι βυθισμενα στο χαλικι. Αν εχει πολυ φως ερπει κοντα στον βυθο. Αν ομως το φως δεν της επαρκει, τοτε αναρριχαται προς τα πανω.
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
28-03-09, 16:36
Αν εχει πολυ φως ερπει κοντα στον βυθο. Αν ομως το φως δεν της επαρκει, τοτε αναρριχαται προς τα πανω.
Χμμ οχι παντα, Σε μενα με 84watt/100lt μια χαρα επιφανεια φτανει γρηγορα γρηγορα.
τι χαλικι εχεις??
Έχω το ψιλό χαλικάκι(περίπου 3mm).
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.