Επιστροφή στο Forum : Σεμινάριο στην Θεσσαλονίκη
Με αφορμή τις "Βιοτοπικές καταδύσεις" (http://www.aquatek.gr/vb/showpost.php?p=342013&postcount=1) που διοργανώνει ο ΠΣΦΕ στην Θεσσαλονίκη ας δούμε σε πρώτη φάση πόσοι θα μαζευτούμε για να πάμε μετά και για φαγοπότι !!!
Μην αφήσουμε το κλιμάκιο Θράκης να μας πάρει τα πρωτεία.Γιατί εμείς εδώ έχουμε καλύτερο φαγητό !!! :D:D:D
θα το θελες πολυ ε??
καλο και το φαι της θεσσαλονικης...8 χρονα εζησα....αλλα αναμεσα στα καλα της επαρχιας ειναι το φαγοποτι....ΔΕ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ!!!..και θα το διαπιστωσεις...ιδιοις...στοματι...:D:D:D
σορρυ για τη σφηνα...;)
λειπει ο Μike απο τη σαρακοστη?Εγω μεσα βεβαιως βεβαιως :smt101!
ΑΝΤΩΝΗΣ1980
27-03-09, 14:15
Μην αφήσουμε το κλιμάκιο Θράκης να μας πάρει τα πρωτεία.Γιατί εμείς εδώ έχουμε καλύτερο φαγητό !!! :D:D:D
ΖΗΛΙΑΡΗΔΕΣ. :smt019:smt019:smt019:smt064:smt064:smt064
Εγώ θα φάω και στην Αλεξ/πολη και στην Θεσσαλονίκη :D:D:D
εμεις τωρα σαν καλοφαγαδες το κανουμε καθε μηνα αυτο....:grin::grin::grin:
Εγώ θα φάω και στην Αλεξ/πολη και στην Θεσσαλονίκη :D:D:D
Να πείς όμως αντικειμενικά το συμπέρασμα:smt112:smt112
Μέχρι τώρα δήλωσαν τρία άτομα.
Άλλοι ;;
:confused::confused::confused:
Στο σεμινάριο θα είμαι κατά 99% ...
Τσιόνογλου Σταύρος
30-03-09, 23:55
Στο φαϊ θα είμαι :smt066για το σεμινάριο δεν απαντώ :D.
Παπαδόπουλος Κώστας
31-03-09, 11:56
Εδώ είμαστε :smt045
εγω μεσα για το σεμιναριο για το φαι δεν ξερω
Ακουσα κατι για φαι ? :D
Αν ειναι σχετικο με εκεινα τα γουρουνοσαντουτς της εκθεσης ΜΕΕΕΕΣΑ :smt045 για το φαι η γνωση για τον Χρηστο.
Απαπα με σαντουιτς θα τη βγαλουμε Αργυρω...
Το μεγεθος τους σαν κομενο χερι (απο τον ομο οχι απο τον αγκωνα :smt101)
Απαπα με σαντουιτς θα τη βγαλουμε Αργυρω... εγω ειπα οτι δεν ξερω δεν ειπα για σαντουιτς ασε που αμα παμε για φαι πρεπει να φαω οτι μου γραφει ο διαιτολογος μου δηλαδη 1 πατατες με κρεας, 1 κοτοπουλο με ρυζι, 1χοιρινη, σαλατα του σεφ 2 κοκακολες με 1 ρετσινα και τελος το γλυκο που σερβιρει το καταστημα για επιδορπιο αστα να πανε παλι νυστικος θα μεινω :D:D:D
Στο σεμινάριο θα έρθω εκτος απροόπτου..:)
Θάρθω καί στο σεμινάριο καί στο φαΐ
Νίκος
Ποιος εχει ορεξη για σαντουιτσακι?
http://www.aquatek.gr/rimages/albums-s245-mikenuke-zootechnia_2009-th_cimg5216.jpg (http://i154.photobucket.com/albums/s245/mikenuke/zootechnia%202009/CIMG5216.jpg)
Θα προτιμήσω το διαιτητικό μενού που ανέφερε ο chris129! :smt112:smt112:smt112
Ενώ το σαντουιτσάκι που λέει ο Μιχάλης :p είναι λιτό και ελαφρύ...ειδικά για βράδυ είναι αυτό :)
Σιγά να μην την βγάλουμε με σάντουιτς :smt065
....τσ τσ τι είμαστε ? Αμερικανάκια ? :)
Άλλος κανείς για το φαγητό ;
Άντε να μαζευόμαστε γιατί αλλιώς θα την βγάλουμε με πίτσες :smt086:smt086:smt086
αλλα 4 ατομα η παρεα της Μαγδας.
να κλεισουμε για 20 ατομα να μην ψαχνωμαστε.
Τσιόνογλου Σταύρος
10-04-09, 12:21
Δυστυχώς προέκυψε παιδια καποιο οικογενειακό πρόβλημα και φευγουμε αυριο για Κομοτηνή οπότε δεν θα μπορέσω να έρθω.
Κλεισαμε φαγητο στο Λιχνο, για μετα το σεμιναριο της Θεσσαλονικης.
Σταυρο αν, δεν ειναι πολυ σοβαρο και εχεις χρονο θα σε δουμε ισως. Θα ειμαι κι εγω αλεξανδρουπολη.
Τσιόνογλου Σταύρος
10-04-09, 13:27
Συγγνώμη παιδια αλλά ουτε εκει θα μπορέσω να πάω παρα μόνο μετα την Μ.Πέμπτη ή Παρασκευή ,δεν είναι τίποτε σοβαρό ,εμεις θα τα πούμε στην εκδρομή.:)
Στο σεμινάριο μέσα!
Τώρα για φαί......
Ανάλογα την παντόφλα που πρόκειται να πέσει στο σπίτι..... :lol::lol::lol:
(λέμε τωρα....)
Λες να στείλουν να με πάρουν μετα το σεμινάριο για να μην....παραστρατήσω πουθενά; χαχαχαχαχα....
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.