Επιστροφή στο Forum : το νεο μελος της οικογενειας μου
Κυριες και Κυριοι ειμαι στην τρελλη αλλα και ευχαριστη θεση να σας παρουσιασω το νεο μελος της οικογενειας μου ειναι ενα ημ τερριε ο Μπεντζι.Ενα μεγαλο ευχαριστω στο παλικαρι που μου τον χαρισε Νικο σε ευχαριστω πολυ
κουκλος ειναι Χρηστο ειναι πολυ παιχνιδιαρικα και αφοσιομενοι χαρακτηρες σου ευχομαι να παιρνατε καλα μαζι του
καλως τα δεκτικες.πανεμορφο ειναι...μονο που ο ανθρωπος λεει στη φωτο.ρε παιδια εχω ενα θεμα με το αερα οταν φυσαει δεν βλεπω την τυφλα μου...λετε να θελω λιγο κουρεμα:D:D:D:D:D:Dδεν του κουρευεις λιγο τα ματακια?
καλως τα δεκτικες.πανεμορφο ειναι...μονο που ο ανθρωπος λεει στη φωτο.ρε παιδια εχω ενα θεμα με το αερα οταν φυσαει δεν βλεπω την τυφλα μου...λετε να θελω λιγο κουρεμα:D:D:D:D:D:Dδεν του κουρευεις λιγο τα ματακια?
οχι μην του κουρευσεις τις φρατζες!ειναι η γοητεια του :D..εγω στα δικα μου κοβω λιγω αυτα που ειναι μπροστα στα ματια που πιανουν τσιμπλες...κουκλακι ειναι...να τον προσεχεις κ να τον χερεσαι!
οχι μην του κουρευσεις τις φρατζες!ειναι η γοητεια του :D..εγω στα δικα μου κοβω λιγω αυτα που ειναι μπροστα στα ματια που πιανουν τσιμπλες...κουκλακι ειναι...να τον προσεχεις κ να τον χερεσαι!
+1
αυτο λεω κι εγω:smt045
Κλεόβουλος
24-03-09, 21:14
Μεγαλώνει η οικογένεια.
Να τον χαίρεστε Χρήστο.:)
"το θελω πολυ-το θελω πολυ" ελεγες στο αλλο ποστ...:rolleyes:..:D
και τωρα ειστε φιλαρακια!!!:smt045..να τον χαιρεσαι!!!
σας ευχαριστω πολυ παιδια να ειστε σιγουροι οτι θα ειναι το 2 παιδι μου ο benzy
Μπαμ-μπαμ με συνοπτικές διαδικασίες.
Μπράβο σου για την υιοθεσία, πάντα υγιείς και χαρούμενος. :)
Παπαδόπουλος Κώστας
24-03-09, 23:05
Μπράβο ρε Χρήστο, να τον χαίρεσαι τον μικρό ;)
Και όπως λέει και ο λαός " άντε να τον καμαρώσεις και ΓΑΜΠΡΟ" :D
chemical mac
26-03-09, 13:22
Μπράβο ρε Χρηστάρα...άντε μέχρι το Πάσχα προλαβαίνεις να τον παχύνεις κιόλας...:D :D :D
kala να τα περνατε ...........κουκλος φιλε
-------------------------
:smt077 χαχαχα και κουλ ονομα για τεριε :p:p:p
Nα τον χαίρεσαι!! Κούκλος ο Μπέντζι.
:smt038:smt038:smt038:smt038:smt038
να σου ζησει!!! να τον χαιρεσαι!! :):):)
Κουκλος ειναι!!!
Να σου ζησει!!!:p
Να χαρώ εγώ καμάρι, στη φωτογραφία!!! Τέτοια μεγαλώματα στις οικογένειες είναι τρελά ευχάριστα! Να τον χαίρεσαι!
τρελή μούρη φαίνεται :D να σου ζήσει!
ευχαριστω πολυ παιδες μιλαμε για πανεξυπνο σκυλακι ειναι πολλη μουρη ο αληταμπουρας:D:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.