PDA

Επιστροφή στο Forum : Ενυδρείο κοντά σε μόνιτορ Η/Υ

Synthercat
24-03-09, 19:52
Οπως λέει ο τίτλος... είναι κακό

Φαντάζομαι οτι δεν είναι ότι καλύτερο αλλα πάει στην κατηγορία "ουτε με σφαίρες!" ή "καλό θα ήταν να μην έμπαινε εκει αλλα αν δεν μπορείς αλλιώς..."

sifnos
24-03-09, 20:01
δεν βρησκω λογο να εχεις προβλημα

chemical mac
24-03-09, 20:06
μπααα..ταιριάζει περισσότερο στην κατηγορία "εσύ που κάθεσαι όταν ανοίγεις τον υπολογιστή;"

maniac
24-03-09, 20:09
μπααα..ταιριάζει περισσότερο στην κατηγορία "εσύ που κάθεσαι όταν ανοίγεις τον υπολογιστή;"

+1 :):)
Σωστος!!!

Synthercat
24-03-09, 20:21

LOL :D:D:D

Οπότε φύγαμε για ψάρια-προγραμματιστές!!!
-------------------------
ΥΓ: Απλα ρε παιδιά φοβόμουν για την ακτινοβολία (CRT οθόνη για την ώρα)

sifnos
24-03-09, 20:22
τετοια λες και θα παθει παλι κανενα καρδιακο ο νετ:D:D...μια χαρα θα ειναι.

Synthercat
24-03-09, 20:28
ΑΑΑ φίλαράκι όλα και όλα εγω τα ψαράκια μου τα προσέχω σαν τα μάτια μου (είμαι γκαβάδι!)

sifnos
24-03-09, 20:31
και πολυ καλα κανεις και τα προσεχεις..για πες τι θα βαλεις

Ηλίας
24-03-09, 21:29
Crt απο οτι ξερω εχει πολυ ακτινοβολια που αντανακλατε οταν βρισκετε τοιχος απο πισω

αρα

Περιπτωση 1:Εχει τοιχο
επιλογη 1
αλλαζεις οθονη και περνεις Lcd
Επιλογη 2
τρως την ακτινοβολια:D
Περιπτωση 2:Δεν εχει
επιλογη 1
και παλι αλλαζεις οθονη καλου κακου
επιλογη 2
την κρατας και τρως την μιση ακτινοβολια:D

τωρα για τα ψαρια δεν νομιζω να εχεις προβλημα αρκει να ειναι ενηληκα:)

hitman
24-03-09, 22:18
Η ακτινοβολία της CRT εκπέμπεται από το μπροστινό μέρος της οθόνης, δηλαδή πάνω στην επιφάνεια που "πέφτουν" τα ηλεκτρόνια και προβάλλεται η εικόνα. Οπότε αν δεν βάλεις τα ψάρια να δουν ταινία δεν θα έχουν πρόβλημα. Από την άλλη όμως εγώ δεν θα το επιχειρούσα διότι δεν είναι καλό να υπάρχουν υγρά κοντά σε ηλεκτρονικές συσκευές. Πέραν του ότι μπορεί να πιτσιλιστεί η οθόνη, η υγρασία σκοτώνει τα ηλεκτρονικά κυκλώματα αργά και επώδυνα...

Alex_Salonica
26-03-09, 13:11
Συγνώμη αλλά η ακτινοβολία της CRT το μεγαλύτερο μέρος της εκπέμπεται από την πίσω πλευρά της οθόνης.
Όπως και να χει καλό είναι να αντικατασταθεί με μία tft πρώτα για την δική μας υγεία και μετά για τα υπόλοιπα βλέπε ψαράκια.

N4505
26-03-09, 14:45
Μπορείς να την βάλεις και πίσω απ'το ενυδρείο για backround...:D
Για φαντάσου το με βιντεάκια βυθών ή κινούμενων σύννεφων (για "γήινα" aquascapes) :smt033

DimmyF
26-03-09, 15:16
Μπορείς να την βάλεις και πίσω απ'το ενυδρείο για backround...:D
Για φαντάσου το με βιντεάκια βυθών ή κινούμενων σύννεφων (για "γήινα" aquascapes) :smt033

χαχαχαχαχα!!!
Ναι, βάλε και κανά βιντεάκι από καθαρισμό ενυδρείου μπας και μάθουν να κάνουν τίποτα μόνα τους :p

[sorry για το off-topic αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο!]

N4505
26-03-09, 15:18
χαχαχαχαχα!!!
Ναι, βάλε και κανά βιντεάκι από καθαρισμό ενυδρείου μπας και μάθουν να κάνουν τίποτα μόνα τους :p

[sorry για το off-topic αλλά μου φάνηκε πολύ αστείο!]

:D:D:D
Και που και που ντοκιμαντερ με αναπαραγωγές να φτιάχνονται....:D

Πάνος
26-03-09, 15:24
δε παιζεστε...:D:D

Ηλίας
26-03-09, 15:30
:smt030τελειως ομως...:D:smt033

Serafeim
27-03-09, 15:38
Άδειασε την CRT απ΄το περιεχόμενο και βάλε μέσα το ενυδρείο σου (19λιτ) έτσι θα χεις πανέμορφο όνιμο και LIVE Wall Paper....