Επιστροφή στο Forum : Τροφή εμπορίου για kribensis?
Πλησιάζει η περίοδος για ανεφοδιασμό :D
και είπα να ρωτήσω τους πιο έμπειρους στο έιδος…
Ποια τροφή εμπορίου θεωρείτε ιδανική για kribensis?
Alex_Salonica
24-03-09, 11:40
τρώνε τα πάντα!
κανένα πρόβλημα τουλάχιστον αυτά που έχω εγώ
Συμφωνώ Alex ότι μπορεί να τρώνε "από όλα" αλλά "κάποια" τροφή θα πρέπει να είναι πιο σωστή και πιο καλή για αυτά...
οπότε στο αρχικό μου ερώτημα:
Ποια τροφή εμπορίου θεωρείτε ιδανική για kribensis?
καποια συγκεκριμενη δεν ξερω αλλα να ειναι κυριως φυτικη και να δινεις καποια πρωτεινουχα 2 - 3 φορες τον μηνα
Νικο θα διαφωνησω, στη φυση τρεφονται με λαρβες κουνουπιων γαριδες και καρκινοειδη.
Τολη οχι, οι τελευταιες ερευνες του Anton Lamboj εδειξαν οτι τα Pelvicachromis τρεφονται κυριως με detritus ( σαπια φυτικη μαζα για οσους δεν γνωριζουν )και λιγοτερο με ζωυφια και περιτωματα ζωων καποιες φορες (αυτα που ζουν σε κατοικισημα δελτα ποταμων κυριως )
το cichlid room companion το αναφερει αλλα πλεον ειναι συνδρομητικο απο οτι καταλαβα
Δεν εχω και το βιβλιο του Lamboj ευκαιρο ειναι σε καποια κουτα απο τη μετακομιση :smt077
οταν το βρεις θελω να το διαβασω :D
Alex_Salonica
26-03-09, 12:58
Η αλήθεια είναι ότι παρακολουθώντας τα είδα να τρώνε την σπιρουλίνα κατ αποκλειτικότητα, ενώ τα υπόλοιπα(π.χ. οι καρδινάλιοι) δεν τρελλαίνονται
asteris_veria
11-12-13, 18:20
Εγω τα δινω τριμενη Tropical Supervit τη μΣανε λιγο κ τη φτινουν ειναι μικρα . Προτεινετε καμια τροφη . Αα και γαριδες εδωσα τριμενες δεν εφαγαν. εχω και δαφνια αποξηραμενα να δωσω ;;;
καμια γαριδα ζωντανη δωσε! fast food!
ChocolatePuma
11-12-13, 22:48
Εγω τα δινω τριμενη Tropical Supervit τη μΣανε λιγο κ τη φτινουν ειναι μικρα . Προτεινετε καμια τροφη . Αα και γαριδες εδωσα τριμενες δεν εφαγαν. εχω και δαφνια αποξηραμενα να δωσω ;;;
Με μεγάλη περηφάνια παίρνεις το σημερινό βραβείο "εγώ ήμουν αυτός που ξέθαψε το θέμα"! :p
-------------------------
Γκουχ γκουχ.
Πέρασε...και δεν ακούμπησε...:p
asteris_veria
12-12-13, 22:41
Καμια προταση???
nikolakis94
12-12-13, 22:46
Εγω τους εδινα αποξηραμένα bloodworms τα οποια τα τσακιζαν και tetra rubin
asteris_veria
13-12-13, 12:26
Θα δοκιμασω και εγω τοτε να δω αν τρωνε
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.