Επιστροφή στο Forum : Θυληκος μονομαχος
Εχω αγορασει ενα ενειδρυακι περιπου στα 15 λιτρα και εχω μεσα εναν θυληκο μονομαχο.Τον εχω στους 26-27 βαθμος.Ειναι καλα τοσο;Αν θελω να κανω αναπαραγωγη τι θερμοκρασια θα πρεπει να εχω;Ειχα δοκιμασει αναπαραγωγη στους 30 βαθμους αλλα μονο κινηγιθηκαν.Ο αρσενικος ειναι ετημος για αναπαραγωγη αλλα δεν καθετε η θυληκια,τι να κανω;Οταν βγαζω τον θυληκο τον βαζω σε ενειδρυο 7 λιτρων.Η τροφη που δινω και στα δυο ειναι BLOODWORMS.Τα δινω 5,6 σκουλικακια την μερα.Πρωι και βραδι.Πως θα καταλαβω οτι το θυληκο ειναι ετημο;
γιωργος χανια
22-03-09, 20:48
καλησπερα και καλοσορισες στην παρεα μας....θερμοκρασια ειναι καλη...για αναπαρογωγη οπως ειπες θελει 30 βαθμους αλλα και αρκετη προετοιμασια πριν για να γινει αυτο....πως καταλαβες οτι ειναιι ετοιμος οαρσενικος?εχει φτιαξει φωλια?πρεπει να τα εχεις χωριστα για λιγο καιρο και μετα να ξαναπροσπαθησεις..αυτα οταν ζευγαρωνουν ψιλοτσιμπουνται λιγο και μετα κανουν κατι σαν να αγκαλιαζονται....το θυλικο θα καταλαβεις οτι ειναι ετοιμο απο της καφε καθετες ριγες που βγαζει στο σωμα της....
Ο αρσενικος εχει κανει φωλια και οταν τα βαζω μαζι συνεχεια την φλερταρει τεντωνοντας τα πτεριγια του.Η θυλικιά δεν έχει κάθετες ρίγες και συνέχεια κρυβόταν όταν τα είχα μαζί γιατί την είχε αφαιρέσει κάποια μέρη της ουράς. Ξερεις για ποιο λόγο η κοιλιά της μαύρισε? Πως καταλαβαίνει κανείς αν έχει αυγά? τώρα τα έχω χορίσει και η θυλικιά εχει ζωηρέψει.
Αναπαραγωγή στα 15 λίτρα θέλεις να κάνεις ?
Δύσκολο...
Επίσης έχεις διαβάσει για το μετά ?
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.