Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : απορια για φιλτρο

iliastsi
22-03-09, 16:34
Καταρχην την καλησπερα μου σε ολους...
Ειμαι αρχαριος και εγω και εχω μια απορια σχετικα με το φιλτρο
Λοιπον εχω ενα ενυδρειο 50 λιτρα και εχω ενα φιλτρο (εσωτερικο) που καθαριζει μεζρι 30λιτρα και ετσι αποφασησα να αγορασω ενα πιο δυνατο.
εψαχνα λοιπον παντου και κατεληξα σε ενα οικονομικο την serafil 380 που ειναι για 60λιτρα...
Πιστευετε οτι θα κανει δουλεια?ειναι καλο φιλτρο?
Σορρυ αν εχω ξεχασει κατι να αναφερω διορθωστε με...
Ευχαριστω

Πάνος
22-03-09, 18:44
καλως ηρθες!!!:p
δε ξερω το φιλτρο που λες απλα ποσταρα για να σε καλωσορισω και να σου θυμισω οταν κανεις την αλλαγη να βαλεις ειτε μπολι απο το παλιο..ειτε να τα αφησεις να δουλεψουν μαζι για καποιο διαστημα ωστε να στρωθει και το καινουριο φιλτρο...
εφοσον ειναι για 60 λιτρα γιατι να μη σου κανει δουλεια και το 2ο?

maikl
22-03-09, 18:53
-Καλως τον πατριωτη!

Με normal ιχθυοφορτηση θα'σαι μια χαρα..;)

iliastsi
22-03-09, 22:00
efxaristo gia tis apantiseis paidia.
omos ti einai i ixthiofortisi re paidia???
sorry alla eimai arxarios opos vlepete
to filtro einai afto edo
http://www.sera.de/index.php?id=457&L=14

Πάνος
22-03-09, 22:04
ιχθυοφορτιση ειναι το "φορτωμα" με ψαρια....π.χ.μεγαλη ιχθυοφορτιση=εχω πολλα (η μεγαλα) ψαρια για τα λιτρα μου

επισης μη γραφεις με greeklish..ειναι στους κανονες του φορουμ....

hitman
23-03-09, 22:36
Έχω ένα φιλτράκι της Hailea που ήταν πακέτο με το ενυδρείο μου και μοιάζει φτυστά σε αυτό που λες. Εγώ όμως δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος από αυτό. Το Hydor Pico που έχω στο μικρό ενυδρείο είναι πολύ καλύτερο.

iliastsi
23-03-09, 22:58
Και κατι ακομα μολις το αγορασω το ριχνω κατευθιαν ολο μεσα στο νερο?
πρεπει να κανω κατι πρωτου το βαλω.
μαλιστα εχω διαβασει εδω οτι αν το καθαριζουμε συχνα χαλαει η βιολογια του φιλτρου...αληθευει?
εγω απο το παλιο που το φιλτρο το σφουγκαρακι μονο καθαριζο ουτε ενεργο ανθρακο εχω ουτε τιποτα τετοιο...
και κατι ακομα το φιλτρο δεν το βαζω ολο μεσα στο νερο επειδη απο εκει που βγαινει το νερο εχει μεγαλη πιεση με αποτελεσμα να '' σπρωχνει '' τα ψαρακια πως να το εχω τελικα?