Επιστροφή στο Forum : Απορία για τεστ ΝΟ2/ΝΟ3 tropic marin ?
Παιδία μια απορία σχετικα με το τεστ της Tropic marin για ΝΟ2/ΝΟ3. το κουτί έχει 3 μπουκαλάκια και μια σκονη. σύμφωνα με τις οδηγίες για το τεστ ΝΟ2 χρησημοποιείς το υγρό A και C, για το τεστ ΝΟ3 χρησημοποιείς το υγρό A και C και την σκόνη. Ξέρει κανείς τι είναι το τρίτο υγρό ???? πάνω στο μπουκαλάκι γράφει 5 σταγόνες για ΝΟ3, άλλα οι οδηγίες δεν αναφέρουν τίποτα.
Καμία ιδέα....
Εγώ απ ότι θυμάμαι δεν είχε τρίτο μπουκαλάκι...
3 μπουκαλακια στα σιγουρα αλλα ουτε εγω ξερω τι ειναι
3 μπουκαλακια στα σιγουρα αλλα ουτε εγω ξερω τι ειναιSorri εγώ μιλάω για θαλασσινό...:smt101
Το τεστ είναι και για γλυκό και για θαλασσινό, λέει η εταιρεία. έκανα το πρώι τεστ, αλλα δεν ξέρω αν είναι σωστά.
ξέρει κανείς τι είναι το μπουκαλάκι D ????
Ώ! με ένα τεστ μετρας και ΝΟ2 και ΝΟ3... Μαγκιά :D
δεν το χρισιμοποιεις το 3 το μικρο μπουκαλακι.Απο οτι μου ειπε ενας φιλος ειναι για να τεσταρις αν πραγματι μετραει το τεστ καλα οταν περαση πολυ καιρος για να δεις αν εχει λιξη.Δεν το εχω κανη ποτε εγω,απλα κανω το τεστ με τα αλλα τα μπουκαλακια που εχει και μετραει πολυ αξιοπιστα
1. χρησιμοποιεις και τα 4 για
2.. αλλος συνδυασμος για ΝΟ2
αλλος για ΝΟ3
δηλ. στο ενα βαζεις απο ΟΛΑ
στο αλλο βαζεις μονο τα δυο
το λεει και πανω στα μπουκαλακια
και να τα θεωρω πολυ αξιοπιστα οπως τα ΑΡΙ
μαλιστα εχω και τα δυο και μου βγαζουν κοινα αποτελεσματα
απλα θελει τσεκαρισμα γιατι καμια φορα απο μαγαζι σε μαγαζι μεγαλη διαφορα τιμων ας πουμε για αμωνια και νιτρικα εχει τυχει να τα βρω -4 ευρω
αλλα δεν ξερω τι εχουν μεσα !!!
:smt117
το λεει και πανω στα μπουκαλακια
στα μπουκαλάκια λέει και τα τέσσερα για ΝΟ3 άλλα στις οδηγίες λέει μόνο τα τρία (2 υγρά και την σκόνη).
Έστειλα ερώτηση στην εταιρεία για τις σωστές οδηγίες χρήσης.
δεν το χρισιμοποιεις το 3 το μικρο μπουκαλακι.Απο οτι μου ειπε ενας φιλος ειναι για να τεσταρις αν πραγματι μετραει το τεστ καλα οταν περαση πολυ καιρος για να δεις αν εχει λιξη.Δεν το εχω κανη ποτε εγω,απλα κανω το τεστ με τα αλλα τα μπουκαλακια που εχει και μετραει πολυ αξιοπιστα
φίλε alexx τώρα είδα το post σου, ο φίλος σου έχει δίκιο, το τέταρτο μπουκαλάκι είναι για να τσεκάρεις άν έχει λήξει το τεστ. το γράφει στο γκρί πλαίσιο στην αρχή των οδηγιών.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.