Σύνδεση

Επιστροφή στο Forum : ΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΕΟΣ!!!

mitsos1969
19-03-09, 15:09
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΕΧΩ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 90ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΟ1 ΓΚΑΠΥΣ5 ΜΟΝΟΜΑΧΟ1 ΜΟΛΙ4 ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ1 ΒΑΤΡΑΧΟ1 ΓΥΑΛΙΝΟ ΓΑΤΟΨΑΡΟ1 ΝΕΟΝ1 ΠΛΑΤΥ4 ΓΛΥΦΤΗ1 ΚΑΙΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ. ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΜΟΛΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ 13 ΨΑΡΑΚΙΑΤΑ ΟΠΟΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΤΡΑ.ΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ. ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.

Πάνος
19-03-09, 15:35
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.καλως ηρθες!!!:pΕΧΩ ΕΝΥΔΡΕΙΟ 90ΛΙΤΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΧΩ ΑΓΓΕΛΟΨΑΡΟ1 δε κανει για τα λιτρα σου...θελει μαλακο νερο και κοπαδι...ΓΚΑΠΥΣ5 ΜΟΝΟΜΑΧΟ1 ρισκο ο μονομαχος σε κοινωνικο ενυδρειο...ΜΟΛΙ4 ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ1 ΒΑΤΡΑΧΟ1τα βατραχακια σε δικο τους τερραριο... ΓΥΑΛΙΝΟ ΓΑΤΟΨΑΡΟ1 ΝΕΟΝ1 θελουν μεγαλο κοπαδι και μαλακο νερο..μπορει να γινει τροφη για το σκαλαρι...ΠΛΑΤΥ4 ΓΛΥΦΤΗ1 ποιο ειδος?? ΚΑΙΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ.βαζεις φωτο να το αναγνωρισουμε... ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΤΟ ΕΧΩ 2 ΜΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΑ ΜΟΛΙ ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ 13 ΨΑΡΑΚΙΑΤΑ ΟΠΟΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΕ ΓΕΝΝΗΣΤΡΑ. οι γεννηστρες δε βοηθανε την κατασταση..ΖΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ. ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
χρειαζεσαι φιλε μου αρκετο διαβασμα...δες εδω...http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29949
μετρησεις εχεις?? http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655
και διαβασμα εδω www.tsamisaquarium.gr (http://www.tsamisaquarium.gr)..
το ενυδρειο σου εχει λαθος συνθεση και τα ψαρια σου θα αρχισουν συντομα να σε χαιρετουν αν δε κανεις κατι....ειμαστε εδω για να σε βοηθησουμε...κανε μια αναλυτικη παρουσιαση του ενυδρειου σου στις παρουσιασεις για να σου πουμε γνωμες....
καλυτερα να δωσεις ολα τα ψαρακια σου εκτος απο τα ζωοτοκα (γκαπυ μολυ πλατυ) εκτος και αν θες να αλλαξεις τη χημεια του νερου σου...που προφανως αφορα σκληρα νερα...

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
19-03-09, 16:05
καλως ηρθες στην παρεα

Raven
19-03-09, 16:09
Καλως ορισες !

Γιώργος Κ
19-03-09, 16:18
:p καλως ηρθες!
Εχεις να διαβασεις αρκετα πραγματα και ελπιζω οσο γινεται πιο γρηγορα να καταλαβεις καποια σημαντικα πραγματα που αφορουν το ενυδρειο σου!Ολοι εδω ειναι για να σε βοηθησουν σε αυτη τη κατευθυνση. Να εχεις υπομονη και ευχομαι να δωσεις στα ψαρακια σου αυτο που εχουν αναγκη...Τις καταλληλες συνθηκες για να ζησουν "ευτυχησμενα"!:smt045

theodor72
19-03-09, 16:26
Καλώς ήρθες και καλό διάβασμα :):):)

kostaskich
19-03-09, 16:27
καλως ορισες και καλο διαδασμα:smt039

mixalis24
19-03-09, 19:36
+-8γεια σου κι απο μενα. κουραγιο εχεις αρκετη δουλεια

Synthercat
19-03-09, 19:46
Καλός τον συνάδελφο

Τσιόνογλου Σταύρος
20-03-09, 09:03
Καλώς ήρθες :smt039:smt039:smt039.

Serafeim
20-03-09, 21:06
Φίλε καλώς όρισες και από μένα. Φαίνεσαι μερακλής και ορεξάτος, απ' τις φωτό που είδα στο προφίλ σου. Καλό είναι να τις ανεβάσεις στην παρουσίαση με τα λοιπά στοιχεία που ζητιούνται. Αφού διαβάσεις τα λινκ πουσ ου δώσαν τα παιδιά θα πάρ3ις γρήγορα μια "γενναία" ιδέα. Μετά προτείνω να ανταλλάξεις πολλά απ΄τα ψάρια σου, όπως πρότεινε ο Πάνος, με φυτά και "ζουμιά" υγρά για μετρήσεις του νερού. Τότε θα δεις μεγάλη πρόοδο..... Καλή συνεχεια και να ξέρεις ότι όλοι εδώ είναι για βοήθεια και συμβουλές.Συχνές αλλαγές στο νερό σου γιατί φαντάζομαι θα είναι πολύ επιβαρυμένο.

Kotsos
20-03-09, 21:38
Καλως ηρθες..:D

alechandro
21-03-09, 10:18
Ειχα κ εγω ενα Μονομαχο με τα γκαμπι μαζι, ολα πηγαιναν καλα μεχρι που γεννησε το γκαμπι κ μεχρι να απομονωσω το μονομαχο ειχε φαει καμια 10 μωρα. Κ επειδει αυτα γεννουν σα τα κουνελια οπως κ τα μολι εχε το νου σου στις επιλογες των ψαριων που εχεις κανει.
Ακολουθα τις συμβουλες των αρχαιωτερων κ θα τα πας μια χαρα. Αγγελοψαρα παντως θελουν μεγαλο χωρο πανω 300λτ για να ειναι χαρουμενα.