Επιστροφή στο Forum : eheim 2217
μου βγάζει αρκετό θόρυβο αλλά η ροή του είναι άψογη τι να έχει?
Μπορεί να έχει αέρα μέσα ή απλά χαλασμένη φτερωτή!!!
Εγλω χρησιμοποιώ 2 από αυτά και συνήθως κάνουν θόρυβο όταν έχουν αέρα!
Μπορεί να έχει αέρα μέσα ή απλά χαλασμένη φτερωτή!!!
Εγλω χρησιμοποιώ 2 από αυτά και συνήθως κάνουν θόρυβο όταν έχουν αέρα!
εχει καμιά 3 ώρες που το έβαλα σε λειτουργία,λες να είναι απο αέρα κ να φύγει κάποια στιγμή?
To πιο πιθανό είναι αυτό. Δοκίμασε να το κουνήσεις πέρα-δώθε και αν αλλάζει ο ήχος τότε είναι αέρας.Μην ανυσηχείς θα φύγει.
Πόσο καιρό το έχεις?
εχει καμιά 3 ώρες που το έβαλα σε λειτουργία,λες να είναι απο αέρα κ να φύγει κάποια στιγμή?
Το πιο πιθανό είναι να είναι από τον αέρα! Όπως σου είπε και ο φίλος δοκίμασε να το κουνάς κάθε λίγη ώρα μέχρι να φύγει όλος ο αέρας! Εγώ αυτό κάνω και έχει αποτέλεσμα
To πιο πιθανό είναι αυτό. Δοκίμασε να το κουνήσεις πέρα-δώθε και αν αλλάζει ο ήχος τότε είναι αέρας.Μην ανυσηχείς θα φύγει.
Πόσο καιρό το έχεις?
ναι αλλάζει ο ήχος,εχει μειωθεί πάντως απο εχθές,μάλλον αέρας είναι,σε λιγο καιρό θα κάνω και παρουσίαση το ενυδρείο να μου πείτε την γνώμη σας,ευχαριστώ για της πληροφορίες.
παιδιά δεν είδα βελτίωση κάνει θόρυβο ακόμα,ενα βουητό,το δοκίμασα σε λεκάνη μόνο την κεφαλή κ δεν έκανε καθόλου θόρυβο,μήπως έκανα κανένα λάθος στα υλικά μέσα η ειναι ακόμα αέρας μέσα?
ο ήχος συνεχίζετε,δεν ξέρω απο που προέρχεται η φτερωτή δεν έχει κάτι,αν ήταν αέρας τόσες μέρες θα ειχε σταματήσει ο ήχος τι λέτε κ εσείς?
Αν ήταν αέρας θα έπρεπε όντως να έχει φύγει.
Μπορείς να περιγράψεις λίγο καλύτερα τον θόρυβο?
Εφόσον δεν είναι αέρας δεν θα πρέπει ο ήχος να μοιάζει με "φυσαλίδες"
Αν ήταν αέρας θα έπρεπε όντως να έχει φύγει.
Μπορείς να περιγράψεις λίγο καλύτερα τον θόρυβο?
Εφόσον δεν είναι αέρας δεν θα πρέπει ο ήχος να μοιάζει με "φυσαλίδες"
κάνει εναν βουητό όταν έχει ησυχία στον χώρο κ όταν το ακουμπάω απο πάνω σταματάει,σαν να τρίζει το καπάκι επάνω,η φτερωτή οταν χαλάει απο που το καταλαβαίνουμε?μήπως ειναι φτερωτή?λεω τώρα...:rolleyes:
Μήπως φίλε μου δεν πατάει καλά το φίλτρο ή ακουμπάει πουθενά και όταν μπαίναι σε λειτουργία συντονίζεται ή χτυπάει στο έπιπλο; Αν το κρατήσεις στα χέρια σου ή βάλεις μια πετστετούλα εκεί που πατάει συνεχίζει ο θόρυβος;
Μήπως φίλε μου δεν πατάει καλά το φίλτρο ή ακουμπάει πουθενά και όταν μπαίναι σε λειτουργία συντονίζεται ή χτυπάει στο έπιπλο; Αν το κρατήσεις στα χέρια σου ή βάλεις μια πετστετούλα εκεί που πατάει συνεχίζει ο θόρυβος;
ναι αν κάνω αυτο που λες ακούγετε πάλη,αν βάλω μια πετσέτα επάνω του δεν ακούγετε,δεν ακουμπάει πουθενα,ο θορυβος ερχετε απο επανο στο καπακι.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.