Επιστροφή στο Forum : Μαύρο ψιλόκοκκο χαλίκι
kostas_dimi_xapsas
12-03-09, 01:39
Έχει κανείς να μου προτείνει κανείς που μπορώ να βρω καμία οικονομική λύση για σκούρο (μαύρο) ψιλόκοκκο χαλίκι? είδα σε 2 πετσοπς αλλά μου φάνηκαν κάπως τσιμπημένες οι τιμές!
-------------------------
Τι έγινε παιδιά κανένας??? όλοι από τα πετσοπ το αγοράσατε???:smt101:smt101:smt101
Μαυρο ειτε ηφαιστιακης προελευσης θα ειναι , ειτε βαμμενο (και οχι συνιστωμενο και πολυ το δευτερο). Μπορεις να κανεις μια βολτα απο την Περισσα της Σαντορινης. (λογικα δεν ειναι και ασβεστολιθικό...)
Αν πας Περισσα μην ξεχασεις να φας γαριδες με μπεικον στο aquarius εχει και ενυδρεια μεσα :smt077
kostas_dimi_xapsas
12-03-09, 10:18
Εεεεεμ, ναι γι αυτό ξύπνησα νωρίς νωρίς σήμερα να προλάβω το "βαπόρι" αλλά τελικά δεεεν...! :D:D
Netblues το ηφαιστειακό δεν είναι αιχμηρό???
Οκ από ότι κατάλαβα έως τώρα μαύρο είναι ή το ηφαιστειακό (αλλά αιχμηρό) ή βαμμένο που δεν μου συνιστάς, άρα θα πρέπει να στραφώ σε κάποιο άλλο χαλίκι. Έχετε να μου προτείνεται κάποια εναλλακτική πέρα από τα petshop του στιλ Leroy ή Praktiker κάτι δοκιμαμένο όμως?
theofile το πιστεύεις ότι οι γαρίδες ούτε ζωντανές αλλ΄ούτε μαγειρεμένες δεν μου πολυαρέζουν!!! :smt101:smt101:smt101
Η παραλια στην Περισσα εχει γινει απο ηφαιστιακο υλικο που με τα χρονια εχει λειανθει και ειναι οτι πρεπει.....
kostas_dimi_xapsas
12-03-09, 15:26
Δυστυχώς netblues άργησε δυστυχώς να με συνεπάρει το χόμπι αυτό περίπου 6 μήνες το καλοκαίρι ήμουν Σαντορίνη αλλά που να ξερω!!! :D
Θοδωρής Κατερίνα
15-03-09, 08:37
Δυστυχώς netblues άργησε δυστυχώς να με συνεπάρει το χόμπι αυτό περίπου 6 μήνες το καλοκαίρι ήμουν Σαντορίνη αλλά που να ξερω!!! :D
Αν πας μια β'ολτα από το Leroy Merlin (περιοχή IKEA-αεροδρόμιο κ.τ.λ.) έχει εξωτερικό χώρο αποκλειστικά για κήπους και τέτοια. Εκεί είδα προχθές ηφαιστειακές πέτρες πάνφθηνες οι οποίες θέλουν όμως σπάσιμο σε κοματάκια (σφυρί και καλέμι δηλαδή!!!!) και μάλλων θα είναι αιχμηρά τα κοματάκια αλλά και εγώ από pet shop που πήρα λάβα για υπόστρωμα αιχμηρό ειναι (αναλόγως τα ψάρια που έχεις). Πάντως δεν ρώτησα στο Leroy αν έχουν έτοιμη σπασμένη λάβα για ενυδρεία, αν πας μια βολτα μπορεί και να βρείς. Α και πληροφοριακά εκτός από λαβα έχει πάρα πολώνειδών πέτρες που κάνουν για τα ενυδρεία μας (φεγγαρόπετρες, ασβεστολιθηκές, λάβα κτλ) σε pet που ειχα δει τις αντίστοιχες τις πουλούσε σε 3πλάσιες τιμές.
Η παραλια στην Περισσα εχει γινει απο ηφαιστιακο υλικο που με τα χρονια εχει λειανθει και ειναι οτι πρεπει.....
Δεν παύει όμως να αποβάλει σκόνη ε?
Ο βασαλτης ειναι αρκετα σκληρο σαν υλικο ωστε να μην τριβει ιδιαιτερα.
Απο κει και περα, ολα τα υλικα αμα τα βαλεις μεσα σε σακουλα και τα κουνισεις, τριβονται μεταξυ τους και βγαζουν σκονη, χωρις αυτο να αποτελει προβλημα.
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.