Επιστροφή στο Forum : αιμομιξια στις cherry;
με επιασε η γαριδομανια βραδιατικα κ θελω να ρωτησω κατι....υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα αιμομιξιας στις cherry μου απο τις πολλες γεννες??
Ναι Ντινο, κι εγω σκεφτομαι να ανταλλαξω μερικες με καποιον φιλο για να μπει νεο αιμα πριν εκφυλιστουν. Ισως θα επρεπε να το κανουμε αυτο καθε 6-8 μηνες.
Οποτε ευκαιρια ειναι , αν καποιος εχει red cherry και θελει κι εκεινος να γινουν μερικες "ανταλλαγες αιχμαλωτων".:D
αντε παιδακια!!!υπαρχει καποιος διαθεσημος???μας συμφερει ολους
Να υποθέσω ότι εσείς οι δύο έχετε από την ίδια παρτίδα;
Να υποθέσω ότι εσείς οι δύο έχετε από την ίδια παρτίδα;οχι απλα οι δικες του ειναι μαπα...δεν γεννανε...ψοφαν στην εβδομαδα πανω....μαπα σου λεω...ουτε για δολωμα δεν κανουν!!!!ενω οι δικες μου ειναι σαν τις sakura!!!!xaxaxaxaxaxa!!!
(ναι ιδιες ειναι)
Χαριλαε μην τον ακους...που μου τις εδωσε σαν ψειρες και τις εχω κανει σαν καλοταισμενες κατσαριδες. Δυο δυνατοι αντρες χρειαζονται (Ντινο εξαιρεισαι βεβαια :D) για να σηκωσουν μια απο τις γαριδες μου :smt033
Ερώτηση 1η: πως μπορεί να καταλάβει κανείς το φίλο της γαρίδας του;
Ερώτηση 2η: θέλει ζευγάρι για αναπαραγωγή;
(Red Cherry)
Ερώτηση 1η: πως μπορεί να καταλάβει κανείς το φίλο της γαρίδας του;
Ερώτηση 2η: θέλει ζευγάρι για αναπαραγωγή;
(Red Cherry)
τα κοριτσακια εχουν κοκκινο χρωμα,ενω τα αγορακια εχουν καπως ουδετερο χρωμα.γιαυτο οταν αγαραζετε γαριδες μην παιρνετε μονο τις πιο κοκκινες;).
ναι πρεπει να εχεις κ απο τα δυο για αναπαραγωγη.
Υ.Γκανεις δεν θελει να ανταλλαξουμε γαριδες??:rolleyes::confused:
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.