PDA

Επιστροφή στο Forum : αιμομιξια στις cherry;

dinos99
07-03-09, 00:11
με επιασε η γαριδομανια βραδιατικα κ θελω να ρωτησω κατι....υπαρχει περιπτωση να υπαρξει προβλημα αιμομιξιας στις cherry μου απο τις πολλες γεννες??

Raven
07-03-09, 00:16
Ναι Ντινο, κι εγω σκεφτομαι να ανταλλαξω μερικες με καποιον φιλο για να μπει νεο αιμα πριν εκφυλιστουν. Ισως θα επρεπε να το κανουμε αυτο καθε 6-8 μηνες.
Οποτε ευκαιρια ειναι , αν καποιος εχει red cherry και θελει κι εκεινος να γινουν μερικες "ανταλλαγες αιχμαλωτων".:D

dinos99
07-03-09, 00:19
αντε παιδακια!!!υπαρχει καποιος διαθεσημος???μας συμφερει ολους

harilaos
07-03-09, 00:43
Να υποθέσω ότι εσείς οι δύο έχετε από την ίδια παρτίδα;

dinos99
07-03-09, 00:48
Να υποθέσω ότι εσείς οι δύο έχετε από την ίδια παρτίδα;οχι απλα οι δικες του ειναι μαπα...δεν γεννανε...ψοφαν στην εβδομαδα πανω....μαπα σου λεω...ουτε για δολωμα δεν κανουν!!!!ενω οι δικες μου ειναι σαν τις sakura!!!!xaxaxaxaxaxa!!!
(ναι ιδιες ειναι)

Raven
07-03-09, 01:36
Χαριλαε μην τον ακους...που μου τις εδωσε σαν ψειρες και τις εχω κανει σαν καλοταισμενες κατσαριδες. Δυο δυνατοι αντρες χρειαζονται (Ντινο εξαιρεισαι βεβαια :D) για να σηκωσουν μια απο τις γαριδες μου :smt033

gio
07-03-09, 16:57
Ερώτηση 1η: πως μπορεί να καταλάβει κανείς το φίλο της γαρίδας του;
Ερώτηση 2η: θέλει ζευγάρι για αναπαραγωγή;
(Red Cherry)

dinos99
07-03-09, 17:03
Ερώτηση 1η: πως μπορεί να καταλάβει κανείς το φίλο της γαρίδας του;
Ερώτηση 2η: θέλει ζευγάρι για αναπαραγωγή;
(Red Cherry)
τα κοριτσακια εχουν κοκκινο χρωμα,ενω τα αγορακια εχουν καπως ουδετερο χρωμα.γιαυτο οταν αγαραζετε γαριδες μην παιρνετε μονο τις πιο κοκκινες;).
ναι πρεπει να εχεις κ απο τα δυο για αναπαραγωγη.

Υ.Γκανεις δεν θελει να ανταλλαξουμε γαριδες??:rolleyes::confused: