Επιστροφή στο Forum : Ημερολόγιο Μετρήσεων
kostas_dimi_xapsas
06-03-09, 23:25
Παιδιά ανεβάζω ένα ημερολόγιο μετρήσεων σε Excel όποιος θέλει το κατεβάζει!
Ελπίζω να σας αρέσει!
manolis1976
07-03-09, 00:36
Πολυ καλό , μπραβο ,εσυ το εφτιαξες?
Θα μπορουσε να μπει και υπομνημα μπορει να μπει νομίζω!!!!
kostas_dimi_xapsas
07-03-09, 01:47
Σε ευχαριστώ! Την ιδέα του τι να περιέχει την "δανείστηκα" :smt033 Επειδή όμως ήταν κλειδωμένο και δεν κατάφερα να το ξεκλειδώσω (διαφορετικά έπρεπε όποιος ήθελε να το χρησιμοποιήσει ή να αλλάξει κάτι να το τρέξει σε open office).
Έτσι το έφτιαξα από την αρχή αλλάζοντας-βελτιώνοντας κάποια πράγματα!
Σχετικά με το υπόμνημα δεν είμαι αρμόδιος! ;)
Super, Μπράβο !!!!! ;)
Θα ήταν καλά αν θα μπορούσες να ξεκλειδώσεις μιαδυο στείλες στην σελίδα "τιμες" στο τέλος μετά τους υπολογισμούς (Q,R) για να μπορεί κάποιος να γράφει σχόλια/παρατηρήσεις.
για κοιτα και αυτα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26530&highlight=%E7%EC%E5%F1%EF%EB%EF%E3%E9%EF
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4622&highlight=%EA%E1%F4%E1%E3%F1%E1%F6%DE+%EC%E5%F4%F1 %DE%F3%E5%F9%ED
υπαρχουν μερικα ακομα αν κανεις μια αναζητηση θα τα βρεις
kostas_dimi_xapsas
07-03-09, 10:27
Φίλοι μου ο κωδικός ξεκλειδώματος είναι: 150808 ίδιος για όλες τις καρτέλες!
Κατόπιν συνεννοήσεως με τον kostas_dimi_xapsas ανεβάζω μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση του αρχείου του. Οι αλλαγές είναι:
- Περισσότερες σειρές για μετρήσεις, γιατί εμείς οι νέοι κάνουμε πολύ συχνα μετρήσεις.
- Γραφήματα βάση ημερομηνίας, γιατί οι μετρήσεις δεν γίνονται πάντα σε σταθερά χρονικά διαστήματα.
- Στήλη για παρατήρησεις
Το αρχείο "τιμές" είναι κλειδωμένο με τον ίδιο κωδικό, για να μην χαλάσουμε κατα λάθος τους τύπους/functions.
kostas_dimi_xapsas
07-03-09, 20:38
Μπράβο ROI!
Μου άρεσε που σκέφτηκες να κρατήσεις σταθερή την στήλη με την ημερομηνία ;) Πως δεν το σκέφτηκα!!! :)
Μπράβο ROI!
Το μπραβο είναι για σένα, εσύ έκανες την πολλή και δύσκολη δουλειά.
Το μπραβο παει σε ολους που ασχοληθηκαν με αυτο!!!:p:smt112
Παντα ηθελα να το κανω κατι αντιστοιχο αλλα ο χρονος μου ειναι παντα περιορισμενος!!!:smt101
Σας ευχαριστω ολους ειναι πολυ χρησιμο!!:p:p
kostas_dimi_xapsas
07-03-09, 21:09
Άρα μπράβο σε αυτόν που το κανε και μου έδωσε την ιδέα, μπράβο σε μένα που το έκανα από την αρχή, μπράβο στον/στην ROI που έδωσε μία τελευταία πινελιά και μπράβο σε όσους είχαν έναν καλό λόγο για αυτό το ημερολόγιο!;)
Άρα μπράβο σε αυτόν που το κανε και μου έδωσε την ιδέα, μπράβο σε μένα που το έκανα από την αρχή, μπράβο στον/στην ROI που έδωσε μία τελευταία πινελιά και μπράβο σε όσους είχαν έναν καλό λόγο για αυτό το ημερολόγιο!;)
:smt045:smt045:smt045:smt045:smt045:smt045:smt045
Πολύ ωραίο και χρήσιμο! Μπράβο στους καμμένους ακουαρίστες που το φτιάξανε!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.