PDA

Επιστροφή στο Forum : guppy και angelfihs

jimagas
03-03-09, 21:51
παιδαι απορια και ερωτηση, θελω να βαλω σε 96λιτρα guppy και αγγελοψαρα μικρα. κανουν μαζι αυτα τα 2 ειδη ?????:smt100

asourtzo
03-03-09, 21:58
Οχι εχουν διαφορετικες απαιτησεις οσον αφορα την ποιοτητα του νερου , τα γκαπυ θελουν σκληρο νερο και τα αγγελοψαρα μαλακο . Για τα λιτρα σου θα σε συμβουλευα να βαλεις γκαπυ 96 λιτρα ειναι λιγα για τα σκαλαρια ;)

jimagas
03-03-09, 22:08
Οχι εχουν διαφορετικες απαιτησεις οσον αφορα την ποιοτητα του νερου , τα γκαπυ θελουν σκληρο νερο και τα αγγελοψαρα μαλακο . Για τα λιτρα σου θα σε συμβουλευα να βαλεις γκαπυ 96 λιτρα ειναι λιγα για τα σκαλαρια ;)
οκ το καταβαλα, ποσα guppy μπορω να βαλω γιατι ειναι και φυτεμενο αρκετα και αν μπουν λιγα θα χαθουν και δεν θα φενοντε καθολου.. λοιπον ποσα??????????:confused:

ΑΝΤΩΝΗΣ1980
03-03-09, 22:19
Λιγα θα ειναι μονο τον πρωτο καιρο. Αμα τα εχεις μονα τους και γεννησουν μια φορα δεν θα εχεις τι να τα κανεις.

ΤΟΛΟΥΚΟΣ
04-03-09, 00:15
λοιπον εγω στο 96αρι μ εβαλα 1 αρσ γκαπι με 3 8υλ και 2 black neon τωρα που γενισαν.....εχω 10 μικρα ψαρακια τα οποια επιβιωσαν...χωρις ιδιετερη φροντιδα ( αλλο ενυδρειο , αρτεμια ) τπτ απολυτως ...οποτε μια καλη επιλογη ειναι τα γκαπακια..........δες λιγο τα θεματα που ξεκινισα γτ και εγω τις ιδιες αποριες ειχα......