PDA

Επιστροφή στο Forum : Τρωκτικα - Σκιουρακια. Εχουμε κανεναν που να ξερει? Περιεργος θανατος.


Stelios_Rjk
02-03-09, 03:04
Οπως τα λεει ο τιτλος. Αν υπαρχει κανεις ας επικοινωνησει. Ψοφησε της αδερφης μου ενα απο τα δυο που εχει στα ξαφνικα και ψαχνουμε τους πιθανους λογους. Απ'οτι μου ειπε το βρηκε να ανασαινει βαρια, να μην κινειτε και να μην αντιδρα. Το ειχε τσεκαρει και ηταν καλα το προηγουμενο βραδυ και το μεσημερι της επομενης το βρηκε ετσι. Αντεξε 2 ωρες ακομα. Αλλα σημαδια που βρηκαμε ηταν οτι το ενα του ματι ηταν λιγοτερο υγρο απ'οτι κανονικα. Το αλλο ηταν κλειστο απο τσιμπλες. Τους εβαζε καποιο κολλυριο για αυτο το θεμα. Αλλα σημαδια δεν υπαρχουν. Τις προηγουμενες μερες δεν ειχε φανει κατι περιεργο.

Stelios_Rjk
03-03-09, 16:55
Τελικα πηγε απο κρυωμα, το δευτερο ειναι με αντιβιωση. Ειναι πολυ ευαισθητα στο κρυωμα και ειχαμε αυτην την εξελιξη. Η διαγνωση εγινε απο κτηνιατρο κατοπιν νεκροτομης/νεκροψιας. Τα γραφω για την περιπτωση που φανουν χρησιμα και σε καποιον αλλο.

Πάνος
04-03-09, 22:30
συνηθως η βαρια αναπνοη που συνοδευεται και απο πιο εντονη κινηση του σωματος υποδηλωνει κρυωμα...
λυπαμαι για το σκιουρακι σου....
ειναι κανονας για τα κατοικιδια να μην βρισκονται σε ρευμα αερα.....πουλια και τετραποδα ειναι πολυ επιρρεπη...
που το ειχες?

Stelios_Rjk
04-03-09, 23:32
Η αδερφη το εχει στο δωματιο της σε κλουβι. Ναι αν ανοιξαν μπαλκονοπορτα και πορτα ειναι πιθανο να εγινε απο εκει η δουλεια. Θα τη ρωτησω.

Βαρια αναπνοη ειχε και κατι σαν σπασμο εκανε οταν το σηκωσε η αδερφη μου. Εναν ανα 15-25 δευτερολεπτα. Δεν ξερω αν ηταν καδρια ή διαφραγμα. Για κατι απο τα δυο εμοιαζε παντως. Εντονη κινηση παντως καθε αλλο, σαν να κοιμοταν το βρηκε και δεν αντεδρασε οταν το σκουντησε.

Πάνος
04-03-09, 23:35
εντονη αναπνευστικη κινηση ηθελα να πω....
γενικοτερα να το εχεις σαν κανονα να μην εκτιθενται ποτε τα κατοικιδια σε ρευμα αερα.....