Επιστροφή στο Forum : παίδες τα φώτα σας εδώ !!!
λοιπόν το ενυδρείο είναι στη φάση στρωσίματος άρχισε να ξεθολώνει αλλα σήμερα το πρωί παρατήρησα ψιλά στο εσωτερικό του τζαμιού μια "γρατζουνιτσα" του ενός εκατοστού ( σαν τρίχα ) εννοείτε πως πήρα το κατάστημα και θα επικοινωνήσουν σε λίγο αλλα σαν πιο έμπειροι εδώ μέσα τι λέτε ??? υπάρχει κάποιος τρόπος να την επουλώσω ??? είναι εντελώς επιφανειακή υπάρχει κίνδυνος ??? τονίζω πως δεν είναι ράγισμα απλά μια γρατζουνιά και είναι - 5 cm ψιλά στο εσωτερικό τελειώματος του ενυδρείου .
είναι εντελώς επιφανειακή υπάρχει κίνδυνος ??? τονίζω πως δεν είναι ράγισμα απλά μια γρατζουνιά και είναι - 5 cm ψιλά στο εσωτερικό τελειώματος του ενυδρείου .όχι δεν νομίζω.
Αν ειναι μια απλη γραντζουνια τοτε δε νομιζω να υπαρχει λογος να ανυσηχεις...
σήμερα το πρωί παρατήρησα ψιλά στο εσωτερικό του τζαμιού μια "γρατζουνιτσα" του ενός εκατοστού ( σαν τρίχα ) εννοείτε πως πήρα το κατάστημα και θα επικοινωνήσουν σε λίγο αλλα σαν πιο έμπειροι εδώ μέσα τι λέτε ??? υπάρχει κάποιος τρόπος να την επουλώσω ??? .
μονο αυτό βρήκα για δες εδώ!. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=23507 ...αλλα δεν ξέρω αν πετύχει...πριν κανεις κάτι,περίμενε να σε απαντήσουν και οι πιο έμπειρη.
αντρέα καταρχήν ευχαριστώ πολύ το link ήταν κατατοπιστικότατο μπορώ να πω ... σε ευχαριστώ οποτε δεν έχω και λόγους ανησυχίας ...
απλά σαν "ψαρακας" k εγώ ξεθόλωσε το νερό και το στρώνω και το χαζεύω με τις ώρες ... οποτε κάθε λεπτομέρεια του τις παρακολουθώ μαγεμένος ..
εγω λεω να μην στενοχωριεσαι δεν εχεις προβλημα.μην το κανεις τιποτα μην τυχον και γινει χειροτερα!
Καθαρισες τα τζαμια με "μαγνητακια"??:D
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.