PDA

Επιστροφή στο Forum : απορια για diy co2

jimagas
27-02-09, 20:38
παιδια εχω μια απορια σχετικα με το diy co2
λοιπον αδιασα το μποκαλι με το co2 (οχι βεβαια σε γλαστρα) και μηρηζε σαν κρασι , μουστο, κατι τετοιο.... το κρατισα 15 μερες. ειναι φυσικο αυτο η τα ειχε παιξει???? δεν πειστευω να διμιουργεισω προβλημα στα ψαρια? απο φισαλιδεσ 15-20 το λεπτο γιαυτο το πεταξα. τι λετε λιοπον???:confused:

Γιώργος Κ
27-02-09, 20:47
παιδια εχω μια απορια σχετικα με το diy co2
λοιπον αδιασα το μποκαλι με το co2 (οχι βεβαια σε γλαστρα) και μηρηζε σαν κρασι , μουστο, κατι τετοιο.... το κρατισα 15 μερες. ειναι φυσικο αυτο η τα ειχε παιξει???? δεν πειστευω να διμιουργεισω προβλημα στα ψαρια? απο φισαλιδεσ 15-20 το λεπτο γιαυτο το πεταξα. τι λετε λιοπον???:confused:

ετσι μυριζει...ειναι φυσιολογικο!!!Απλα να προσεχεις μην εισχωρησει το υγρο στο ενυδρειο αλλα μονο οι φυσαλιδες οπως λες!!!!

jimagas
27-02-09, 21:22
ετσι μυριζει...ειναι φυσιολογικο!!!Απλα να προσεχεις μην εισχωρησει το υγρο στο ενυδρειο αλλα μονο οι φυσαλιδες οπως λες!!!!
οκ. ευχαριστω πολυ.... :D:D:D:D

Γιώργος Κ
27-02-09, 21:30
οκ. ευχαριστω πολυ.... :D:D:D:D

να εισαι καλα :p

delta66
28-02-09, 00:43
Τωρα με το κρυο μαλλον καλα ηταν 20 φυσαλιδες το λεπτο.

Φυσιολογικη η μυρωδια.

jimagas
28-02-09, 13:07

Φυσιολογικη η μυρωδια.
δεν ξερω αν ηταν καλα γιατι εχω το μπουκαλι μεσα σε κουβα με θερμαντικο (θερμοστατι) στους 30βαθμους, οποτε δεν νομιζω να ηταν καλα.....:confused:
-------------------------
α και κατι αλλο, τα ψαρια μου κυνηγανε της φυσαλιδες που εναι βεβαια παρα παρα πολυ ψυλες λογο του οτι περνανε μεσα απο το φιλτρο... αναπνεοντας λιπον της φισαλιδες αυτες μιπως παθουν κατι???????:confused::smt100

Γιώργος Κ
28-02-09, 13:17
α και κατι αλλο, τα ψαρια μου κυνηγανε της φυσαλιδες που εναι βεβαια παρα παρα πολυ ψυλες λογο του οτι περνανε μεσα απο το φιλτρο... αναπνεοντας λιπον της φισαλιδες αυτες μιπως παθουν κατι???????:confused::smt100

Απλα εχεις παιχνιδιαρικα ψαρακια!!Δεν θα παθουν κατι ομως (τα βραγχια τους συγκρατουν το οξυγονο)

StelMex
28-02-09, 14:30
Ποσες φυσσαλιδες πρεπει να εχουμε ανα λεπτο κανονικα?

sifnos
28-02-09, 14:57

.
@στελαρας