PDA

Επιστροφή στο Forum : φιλοξενια νεογνων σε πλαστικο ενυδρειο

ΘΕΜΕΛΙΝΑ
25-02-09, 22:39
ειμαι νεο μελος σε απογνωση!αγορασα ενα πλαστικο ενυδρειο με φιλτρο για την φιλοξενια νεογνων(4 εβδομαδων)δεν ξερω τι παθαινουν αλλα δεν αντεχουν πανω απο 2μερες.καποια συμβουλη?

Γιώργος Κ
25-02-09, 23:16
ειμαι νεο μελος σε απογνωση!αγορασα ενα πλαστικο ενυδρειο με φιλτρο για την φιλοξενια νεογνων(4 εβδομαδων)δεν ξερω τι παθαινουν αλλα δεν αντεχουν πανω απο 2μερες.καποια συμβουλη?

Καλησπερα..καλωσηρθες!!!:p
το φιλτρο ειναι "στρωμμενο"? νεογνοι απο τι ψαρακια?Θερμοστατη εχεις?ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?μετρησεις στο νερο εχεις κανει?εχει αλλα ψαρια μεσα?

PascM
25-02-09, 23:16
Όταν λες αγόρασες ένα πλαστικό ενυδρείο ? για τι είδους νεογνά?

ΘΕΜΕΛΙΝΑ
25-02-09, 23:29
Καλησπερα..καλωσηρθες!!!:p
το φιλτρο ειναι "στρωμμενο"? νεογνοι απο τι ψαρακια?Θερμοστατη εχεις?ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο?μετρησεις στο νερο εχεις κανει?εχει αλλα ψαρια μεσα?
ευχαριστω για την ανταποκριση!τι εννοεις αν το φιλτρο ειναι στρωμενο?(ειμαι αρχαρια)ηρεμα τροπικα(μολλυ και γκαπι)θερμοστατη εχω και το ενυδρειοειναι 28lt.μετρησεις δεν εχω κανει και δεν υπαρχουν αλλα ψαρια.
-------------------------
Όταν λες αγόρασες ένα πλαστικό ενυδρείο ? για τι είδους νεογνά?
πιστευω αρκετα καλο αν λαβεις υποψιν πως πληρωσα 100 ευρω.τροπικα ηρεμα(μολλυ και γκαπι)

Γιώργος Κ
25-02-09, 23:41
τι υλικα εχεις βαλει στο φιλτρο??
Διαβασε επειγωντως εδω:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655
θα καταλαβεις!!!

ΘΕΜΕΛΙΝΑ
25-02-09, 23:52
τι υλικα εχεις βαλει στο φιλτρο??
Διαβασε επειγωντως εδω:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13655
θα καταλαβεις!!!
τα υλικα που χρησιμοποιησα ειναι biotopol(εχουμε χαλια νερο)και denitrol.καταλαβα τι σημαινει στρωσιμο!θα φροντισω να κανω και το τεστ αμμωνιας.ευχαριστω!

Πάνος
25-02-09, 23:58
καλως ηρθες!!!:p
σε αστρωτο ενυδρειο ειναι λογικες οι απωλειες...
διαβασε τα υπομνηματα στην κατηγορια των αρχαριων με την ελπιδα να μην εχεις αλλες...

PascM
26-02-09, 03:30
πιστευω αρκετα καλο αν λαβεις υποψιν πως πληρωσα 100 ευρω.τροπικα ηρεμα(μολλυ και γκαπι)

Η τιμή δεν έχει να κάνει δυστυχώς στην Ελλάδα μας με την ποιότητα και την καταλληλότητα.

Γιώργος Κ
26-02-09, 23:22
τα υλικα που χρησιμοποιησα ειναι biotopol(εχουμε χαλια νερο)και denitrol.καταλαβα τι σημαινει στρωσιμο!θα φροντισω να κανω και το τεστ αμμωνιας.ευχαριστω!

Ωραια!!:p Υποθετω οτι εχεις και αλλο ενυδρειο με τους γονεις των μικρων σου...βαλε μπολι απο το φιλτρο του αλλου ενυδρειου.

Η τιμή δεν έχει να κάνει δυστυχώς στην Ελλάδα μας με την ποιότητα και την καταλληλότητα.

Νομιζω οτι αναφεροταν στην "αξια" που δινει στα ψαρακια και οχι μονο στην τιμη & ποιοτητα & την καταλληλοτητα του ενυδρειου που αγορασε!!
Οι περισσοτεροι εμποροι στην Ελλαδα απλα ειναι κλεφτες για αυτο δεν υπαρχει ουτε ποιοτητα ουτε τιποτα (αφου φουσκωνουν τις τιμες στο διπλασιο και τριπλασιο ενος προϊοντος που δεν εχει την αντιστοιχη ποιοτητα)!!

ΘΕΜΕΛΙΝΑ
26-02-09, 23:45
"μπολι"εννοεις να παρω το σφουγγαρι απο το μεγαλο ενυδρειο και να το βαλω στο μικρο φιλτρο?μην ξεχνας πως ειμαι αρχαρια και δεν θελω να γινομαι ενοχλητικη για τις αποριες μου.το ξεκινησα απλα για διακοσμηση και τωρα εχει γινει παθος.
τι εννοεις με το ενα πλαστικο ενυδρειο?την τιμη την ανεφερα για να τονισω οτι δεν το πηρα ουτε 8 ευρω και ουτε απο καποιο πολυκαταστημα.τωρα απο τι υλικα ειναι φτιαγμενο δεν ξερω για να σου εξηγησω.παντως καλο φαινεται απλα ισως θελει "στρωσιμο"γιατι ειχα κι αλλες απωλειες και δεν το ξανα ρισκαρω.ποσο χρονο υπολογιζεις?

Γιώργος Κ
27-02-09, 17:55
"μπολι"εννοεις να παρω το σφουγγαρι απο το μεγαλο ενυδρειο και να το βαλω στο μικρο φιλτρο?μην ξεχνας πως ειμαι αρχαρια και δεν θελω να γινομαι ενοχλητικη για τις αποριες μου.το ξεκινησα απλα για διακοσμηση και τωρα εχει γινει παθος.
τι εννοεις με το ενα πλαστικο ενυδρειο?την τιμη την ανεφερα για να τονισω οτι δεν το πηρα ουτε 8 ευρω και ουτε απο καποιο πολυκαταστημα.τωρα απο τι υλικα ειναι φτιαγμενο δεν ξερω για να σου εξηγησω.παντως καλο φαινεται απλα ισως θελει "στρωσιμο"γιατι ειχα κι αλλες απωλειες και δεν το ξανα ρισκαρω.ποσο χρονο υπολογιζεις?

Για αρχη στιψε ενα σφουγγαρι απο το παλιο ενυδρειο πανω στα υλικα του φιλτρου του νεου ενυδρειου...αν δεν εχεις ψαρακια μεσα (κανονικα δεν θα πρεπει να εχεις γιατι τα ταλαιπωρεις). κανε αναζητηση με τη λεξη "μπολι" και στρωσιμο ενυδρειου...