PDA

Επιστροφή στο Forum : ΓΕΝΝΕΣ

john922
25-02-09, 21:36
Επειδη ειμαι καινουργιος στο hobby απο τι εξαρταται σε ποσο καιρο θα μεινει εγκυος ενα ψαρι??(ιδιαιτερα ενας ξιφοφορος μου)?:confused::confused::confused:

Πάνος
25-02-09, 21:51
απο τις συνθηκες που θα τους δωσεις....απο τη διατροφη τους....και απο τις ορεξεις τους....:smt033

PascM
25-02-09, 23:19
Όταν βέβαια μιλάμε για ζωοτόκα ....καθαρό νεράκι και λίγο σκληρό και είσαι οκ!

Serafeim
02-03-09, 23:45
Και φυσικά και απ' την ηλικία φίλε μου. Άνετη κυκλοφορία, κρυψώνες, σταθερή θερμοκασία, φως και ποιότητα νερού

antonis15
18-03-09, 21:42
gia sas paidia exo 6 baby guppies mesa στην γεννηστρα τι να κανω?;););)

Πάνος
18-03-09, 21:46
τι εννοεις "τι να κανω"? καταρχην τα βγαζεις απο τη γεννηστρα... http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360
τι ενυδρειο εχεις? τι ψαρια εχεις? δεν ειναι σαφης η ερωτηση σου και αν την αποσαφηνισεις για να παρεις απαντηση πρεπει να μας πεις και 2 λογια για το ενυδρειο σου...
καλως ηρθες!!!;)

antonis15
24-03-09, 22:42
το ενυδρειο μου ειναι 8 λιτρα και τωρα πηρα ενα 55 λιτρα εκει εβαλα τρια
guppies 3 αρλεκινους 1 colisa lalia και ενα γλιφτη.Το ενα θηλυκο guppy ψοφισε.Αλλα το αλλο δν μενει εγκυο.Ξερει κανεις το για τη?Και τα μικρα τα εχω στο 8λτ.

PascM
25-03-09, 01:53
Το αν μπορεί να κάνει μικρά το άλλο guppy σου δεν το ξέρω ... αλλά.
Με την σύνθεση που έχεις δύσκολα τα πράγματα!

Ξεκίνα διαβάζοντας εδώ : www.tsamisaquarium.gr

Serafeim
26-03-09, 16:28
τωρα ?? πηρα ενα 55 λιτρα εκει εβαλα τρια guppies 3 αρλεκινους 1 colisa lalia και ενα γλιφτη. Γιατί πήρες κι άλλα ψάρια αφού είναι μάλλον άστρωτο το καινούργιο??
Το ενα θηλυκο guppy ψοφισε. Ε τι θα κανε, αφού μάλλον έγγυο και απότομη αλλαγή??
Αλλα το αλλο δν μενει εγκυο.Ξερει κανεις το για τη? Πότε να προλάβει?? πόσο καιρό το 'χεις??
Και τα μικρα τα εχω στο 8λτ. Τι τα ταϊζεις??
Δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=30341

antonis15
29-03-09, 16:37
πηρα ενα 55 λιτρα εκει εβαλα τρια guppies 3 αρλεκινους 1 colisa lalia και ενα γλιφτη. Γιατί πήρες κι άλλα ψάρια αφού είναι μάλλον άστρωτο το καινούργιο??
ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ ΤΑ ΕΙΧΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.
Το ενα θηλυκο guppy ψοφισε. Ε τι θα κανε, αφού μάλλον έγγυο και απότομη αλλαγή??ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΤΟ 8ΛΤ.
Αλλα το αλλο δν μενει εγκυο.Ξερει κανεις το για τη? Πότε να προλάβει?? πόσο καιρό το 'χεις?? 1 ΧΡΟΝΟ
Και τα μικρα τα εχω στο 8λτ. Τι τα ταϊζεις?? ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΗΣ SERA ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΑ BABY GUPPIES.

PascM
29-03-09, 17:43
Τα λίτρα σου είναι απαγορευτικά είναι απορίας άξιο και το πως ζούνε τα ψάρια ακόμη.