Επιστροφή στο Forum : koyfo!!!!!
καλησπέρα!το κουφό!!!!!
ο γλείφτης μου πάει και γλείφει το "παπαγαλοψαρο" μου!!!!!είναι δυνατόν?πρώτη φορα το βλέπω!το έχετε δει ποτε? eyxaristo:smt065
καλησπέρα!το κουφό!!!!!
ο γλείφτης μου πάει και γλείφει το "παπαγαλοψαρο" μου!!!!!είναι δυνατόν?πρώτη φορα το βλέπω!το έχετε δει ποτε? eyxaristo:smt065
Και σε εμενα εχει τυχει, αρκετες φορες μαλιστα αν και τα αλλα ψαρια δεν το ανεχοντουσαν και απομακρυνονταν!! τον εχω δει και αναποδα στην απιφανεια του νερου να μαζευει οτι επιπλεει!!!
Κατ αρχην καλως ηρθες ! Τι τον ταιζεις ;
Και προφανώς μιλάς για αυτόν εδώ : http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/Gyrinocheilus%20aymonieri.htm
Kαλός σας βρήκα. Tου ρίχνω μέρα παρα μέρα 1 ταμπλέτα wafers.o γλυφτείς μου είναι Pterygoplichthys ("γλυπτοπεριχθυς") gibbiceps.Eπίσης και ο δικός μου επιπλέει στην επιφάνεια και μαζεύει ότι βρει,έχει γέλιο,ευχάριστο πολύ.
Θα πρεπει να του βαζεις αγγουρακι, κολοκυθι, σπανακι κ.α. οι ταμπλετες δεν ειναι αρκετες.
Οπως επισης δεν ειναι αρκετο ουτε το 80λιτρο οπου φανταζομαι οτι τον εχεις. Γνωριζεις ποσο μεγαλος γινεται και ποσα λιτρα θελει;
Εγω εδωσα τον δικο μου σημερα στον φιλο Απολλωνα μαζι με τα 6 τετρα μου, πιστευω θα τα φροντιζει!!! Τωρα εχω ενα κενο ενυδριο που προοριζεται για αλατι!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.