Επιστροφή στο Forum : διαλυεται?
για όσους έχουν rio θέλω να μάθω αν η βάση ειναι διαλύεται για να δω αν θα χωρέσει στο ι.χ μου.
ναι με ενα κλειδακι τυπου αλεν.καμμια δεκαρια κομματια ειναι συνολο.
Και όταν την ξανά δέσεις χρησιμοποίησε και λίγη ξυλόκολλα για απόλυτη σιγουριά.
Και όταν την ξανά δέσεις χρησιμοποίησε και λίγη ξυλόκολλα για απόλυτη σιγουριά.
Αν το εχει κανει αυτο ο προηγουμενος ιδιοκτητης δεν φτανει το αλενακι για να λυθει το επιπλο :D
Και αν εχεις σκοπο να το ξαναλυσεις ξανασκεψου το.
-......θα μπορουσε να βαλει σιδηρογωνιες ;)
Είπαμε να βάλει λίγη ξυλόκολα όχι να το κάνει fix :)
η ξυλοκολα πανω σε καπλαντισμενο νοβοπαν δεν πιανει θελει η επαφη να ειναι καθαρο νοβοπαν με νοβοπαν για να κολληση αλλιως εχει και γωνιτσες πλαστικες που βαζουμε στα συρταρια
Νομίζω πως με το να ενισχύσουμε και άλλο την βάση από το Rio είναι υπερβολή ..
παιδιά εντάξει κ διαλύετε κ χώρεσε στο ι.χ μου,ξυλοκολα έτσι πού την είδα είναι υπερβολή(γνώμη μου),όλα καλά πήγαν στην μεταφορά κ είδει σχεδιάζω το στήσιμο,ευχαριστώ όλους που με βοήθησαν να μάθω αν τελικά διαλύετε η βάση.
Νομίζω πως με το να ενισχύσουμε και άλλο την βάση από το Rio είναι υπερβολή ..
Η βαση αποτελειτε απο κομματια ξυλου που δενουν μεταξυ τους με βιδες ή εχει και καποια μεταλλικα μερη που το δενουν?
Η βαση αποτελειτε απο κομματια ξυλου που δενουν μεταξυ τους με βιδες ή εχει και καποια μεταλλικα μερη που το δενουν?
ξύλα με βίδες τίποτα άλλο,είναι ενα παράδειγμα για αυτούς που φτιάχνουν μόνοι τους βάσεις κ επιμένουν στην προσθήκη κιλοδοκου που δεν χρειάζεται κ σε ποιο μεγάλα ενυδρεία,απλά πραγματάκια χωρίς υπερβολές!!!;)
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.