PDA

Επιστροφή στο Forum : Μουχλα ????

DIMITRIS72
17-02-09, 10:45
Την βοηθεια σας παρακαλω..... Εδω και μια εβδομαδα περιπου, εχω μεσα στο 70 λιτρο μου που ειναι υπο στρωσιμο, ενα ξυλο mopani. Στο ξυλο αλλαξα αρκετα νερα και στην συνεχεια το εβρασα. Σημερα το πρωι παρατηρησα κατι σαν μουχλα. Υποτιθεται οτι ειναι "ειδικο" για το ενυδρειο αλλα μουχλιασε???? Ψαρια δεν εχω ακομη μεσα. Τι κανω???? Φοβαμαι και για τα υπολοιπα φυτα.... Ειχε καποιος παρομοια εμπειρια????? Help.....

Πάνος
17-02-09, 10:48
βαλε μια φωτογραφια ...αν ειναι μυκητες δε κανουν κακο και με τονκαιρο θα εξαφανιστουν...

Strahos
17-02-09, 12:20
προφανώς είναι η κλασική "μούχλα" που βγάζει κάθε καινούργιο ξύλο, μην ανησυχείς, θα φύγει μόνη της, ή αν βάλεις αλγοφάγα (ότος για τα λίτρα σου ή μικρούς άνκιστρους, ανάλογα και με την σύνθεση)

paco
17-02-09, 12:52
βγαλτην καθαριστην και ξαναβαλτην μεσα μπορει να εχει βγαλει οτι εχει και να σταματησει

DIMITRIS72
17-02-09, 13:15
βαλε μια φωτογραφια ...αν ειναι μυκητες δε κανουν κακο και με τονκαιρο θα εξαφανιστουν...

προφανώς είναι η κλασική "μούχλα" που βγάζει κάθε καινούργιο ξύλο, μην ανησυχείς, θα φύγει μόνη της, ή αν βάλεις αλγοφάγα (ότος για τα λίτρα σου ή μικρούς άνκιστρους, ανάλογα και με την σύνθεση)

βγαλτην καθαριστην και ξαναβαλτην μεσα μπορει να εχει βγαλει οτι εχει και να σταματησει

Σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Ελλειψη φωτο να ανεβασω για να μου πειτε τι και πως, το εριξα στο ψαξιμο και νομιζω οτι αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27855&highlight=%CC%CF%D5%D7%CB%C1+MOPANI μου ελυσε τις οποιες αποριες ειχα.