Επιστροφή στο Forum : Συναντήσεις Αθήνας
Οι καθιερωμένες συναντήσεις στην Αθήνα τα Σάββατα, δεν θα πραγματοποιούνται έως ότου ετοιμαστεί ο νέος χώρος. Αναμένατε σχετική ανακοίνωση!
dimitris21
13-02-09, 16:03
αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότεροι μαζευόμαστε τα Σάββατα και τις Κυριακές που γίνονται εργασίες,
τόσο πιο γρήγορα θα μπορούμε να χαρούμε τα νέα μας γραφεία. :smt041:smt041:smt041:smt041:smt041
κουκλα θα γινει λεμε.μια αυτοψια θα σας πεισει
Βασίλη, το καινούργιο χρώμα είναι εκεί, έτοιμο! ;)
Βασίλη, το καινούργιο χρώμα είναι εκεί, έτοιμο! ;)
υπεροχα.αυριο πρωι εκει λοιπον
παιδια τι γινεται? στην αθήνα δε κανετε συναντησεις πια...?:(
γιατι ρε παιδια και ειστε πολλα ατομα .θα βοηθούσε πολυ.λοιπον να ετοιμασετε μια για εμας
(εγω και ο Ηλίας απο λεσβο και οποια αλλοι απο ακρητικα μερη)
που θα ερθουμε αθηνα τα χριστουγεννα. να αρχίσουμε να την ετοιμαζουμε ομως για να εχει επιτυχια.;):D
αντε να ακούω συμμετοχες..:D:D
παιδια τι γινεται? στην αθήνα δε κανετε συναντησεις πια...?:(
γιατι ρε παιδια και ειστε πολλα ατομα .θα βοηθούσε πολυ.λοιπον να ετοιμασετε μια για εμας
(εγω και ο Ηλίας απο λεσβο και οποια αλλοι απο ακρητικα μερη)
που θα ερθουμε αθηνα τα χριστουγεννα. να αρχίσουμε να την ετοιμαζουμε ομως για να εχει επιτυχια.;):D
αντε να ακούω συμμετοχες..:D:D
εεε πες πρωτα τι θα φερετε μαζι..κανενα πεσκεσι
απο πεσκεσια οσα θελετε.:p
μπορουμε να σας φερουμε σαρδελες καλλονης,ουζο πλωμαριου,ντοπιες ελιες και λαδι,λαδοτυρι μυτιληνης,γκιουζλεμεδες,σογάνια και πολλα αλλα...:D:D
αλλα και εσεις θα φερετε τα αναλογα πεσκεσια αλλα με σχεση το ενυδρειο:D:D
ειστε και πολλα ατομα ....εχουμε πολυ πραμα να μαζεψουμε.:D:D
αντε περιμενω συμμετοχες:D
σαρδελες καλλονης,ουζο πλωμαριου,λαδοτυρι μυτιληνης,
ολα τα λεφτα!!! με εμφαση στο τελευταιο!!!:smt041
απο πεσκεσια οσα θελετε.:p
μπορουμε να σας φερουμε σαρδελες καλλονης,ουζο πλωμαριου,ντοπιες ελιες και λαδι,λαδοτυρι μυτιληνης,γκιουζλεμεδες,σογάνια και πολλα αλλα...:D:D
αλλα και εσεις θα φερετε τα αναλογα πεσκεσια αλλα με σχεση το ενυδρειο:D:D
ειστε και πολλα ατομα ....εχουμε πολυ πραμα να μαζεψουμε.:D:D
αντε περιμενω συμμετοχες:D
Εάν έβρισκα καλή δουλειά, αύριο μετακόμιζα!!!! Αλλά δυστυχώς εδώ χλωμιάζετε...
Πραγματικά τον αγαπάω τον τόπο σας και έχω και αδερφικούς φίλους εκεί!
βλέπω μεγαλη εκτίμηση εχετε για τη λεσβο..:p
οντως ειναι πολυ ωραίο μερος..;)
αντε ομως αόμα δεν ακουσα συμμετοχες για τη συγκέντρωση...:D
αντε να βρεθούμε ολοι απο αθηνα και απο εκει κοντα σε ενα μερος να μιλήσουμε και υπάρξουν και πολλα τελάρα με φυτάκια...:D
αντε μπορουμε να κανουμε και εδω μια συναντηση να ερθετε ταξιδακι για λιγες μερες να περασετε και πολυ ωραία .οποις θελει φιλοξενια εδω..:p
kwstas_original
07-11-09, 23:50
βλέπω μεγαλη εκτίμηση εχετε για τη λεσβο..
εγω παντως σαν φανταρος...Γκασμα την ξερω:D:D:D
εγω παντως σαν φανταρος...Γκασμα την ξερω:D:D:D
ναι οντως...!:D:D
Χα τωρα το ειδα!...
εκτος απο φαγητα εχει και apple snail με το κιλο:p...
υπολογιζω γυρο στα 500 μικρα, οποτε θα φτασουν για τροφοδοτηθουν ολοι?...:p
Χα τωρα το ειδα!...
εκτος απο φαγητα εχει και apple snail με το κιλο:p...
υπολογιζω γυρο στα 500 μικρα, οποτε θα φτασουν για τροφοδοτηθουν ολοι?...:p
κανείς δε θέλει....:D:rolleyes: ???
βρε ελατε εσεις εμεις εκει θα ειμαστε;)
οτι θα ειστε εκει το ξερουμε το θεμα ειναι να βρεθουμε καπου ολοι μαζι..:D
και να ειστε προετοιμασμενοι με τα καφασια κλαδέματα..:D:D:D
οτι θα ειστε εκει το ξερουμε το θεμα ειναι να βρεθουμε καπου ολοι μαζι..:D
και να ειστε προετοιμασμενοι με τα καφασια κλαδέματα..:D:D:D
Βρε που θα τα βαλεις ολα? Ποσα ειδη φυτων θα εχει αυτο το ενυδρειο!!!:rolleyes:
κανενα κοραλλι παιδια....πηξαμε στα ανθη
εεε μην ανησυχείς θα βρω εγω να τα βαλω ... μπορει να παρω κιαλο ενυδρειο αν δω και εχω πολλα φυτα..
κοραλι..?? αμα θες τραγανα εχουμε αρκετή εδω..:D
αντε παιδια τωρα που πλησιαζουν τα χριστουγεννα και θα ρθουμε και εγω και ο ηλιας καθως και πολλοι αλλοι φανταζομαι αθηνα να κανονησουμε πια αυτη τη συναντηση...αντε τοσοι ειστε απο αθηνα και κανενας δε λεει τη γνωμη του...;)
πολυ χαιρομαι....αν κανονιστει τελικα τωρα τα χριστουγεννα μια συναντηση εδω αθηνα ....θα ερθω με τα χιλια....να γνωριστουμε κιολας απο κοντα....τα νεα μελη....μονο να βγει η ημερομηνια να την μαθουμε και τα αλλα...τα κανονιζουμε...πρεπει να ειμαστε μελη...η μπορουμε να ερθουμε και ετσι
μην περιμενεις δηλωση σημετοχων..παντα ειμαστε εκει καθε σαββατο εκτος απροοπτου.Ελα εσυ με το καλο και εμεις εκει θα ειμαστε
dimitris21
09-12-09, 09:02
και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μέλος για να έρθει.
πραγματικα δεν ηξερα οτι ειστε εκει καθε σαββατο....μπορεις να μου υποδειξης το σχετικο θεμα που λεει διεθυνση κλπ...ευχαριστω εκ των προτερων
kwstas_original
09-12-09, 12:09
http://www.aquarist.gr/PSFE/meetings.htm
ευχαριστω...θα προσπαθησω να ερθω καποια στιγμη..
ευχαριστω...θα προσπαθησω να ερθω καποια στιγμη..
Θα ηταν καλο να γραφτεις και στο Συλλογο! Να τον δυναμωσουμε ολοι μας οσο μπορουμε!! Οσο πιο πολλοι τοσο καλυτερα!! :p
το σκεφτομαι...πολυ σοβαρα....
-------------------------
η πληροφοριες εγγραφης λεν娨δηλωνω οτι ειμαι ανω των 18.......εγω ειμαι 17 ομως....τι γινεται σε αυτην την περιπτωση
το σκεφτομαι...πολυ σοβαρα....
η πληροφοριες εγγραφης λεν娨δηλωνω οτι ειμαι ανω των 18.......εγω ειμαι 17 ομως....τι γινεται σε αυτην την περιπτωση
να περασεις με τον κηδεμόνα σου :D:D:D
και εμεις που είμαστε 15??:p
δηλαδη αν ερθω την πρωτη φορα με τον κηδεμονα (πατερα πχ ) μετα θα μπορο να ερχομαι μονος μου ετσι ....η πρεπει να τον ''ταλαιπωρω'' καθε φορα..?
πλακα κανω!!! ελατε για ενα καφε εσεις και βλεπουμε
dimitris21
12-12-09, 10:36
δηλαδη αν ερθω την πρωτη φορα με τον κηδεμονα (πατερα πχ ) μετα θα μπορο να ερχομαι μονος μου ετσι ....η πρεπει να τον ''ταλαιπωρω'' καθε φορα..?
όχι βρε!!!!
για να έρθεις μπορείς και μόνος σου. για να γίνεις μέλος χρειάζεται η υπογραφή του κηδεμόνα σου.
α οκ ρε παιδια.....ισως το επομενο σαββατο να ειμαι κει.....
σημερα δεν καταφερα να ερθω
εχω αδεια αν υπαρχουν δουλειες ακομα να γινουν εδω ειμαι μεχρι τις 26
dimitris21
12-12-09, 23:34
σημερα δεν καταφερα να ερθω
εχω αδεια αν υπαρχουν δουλειες ακομα να γινουν εδω ειμαι μεχρι τις 26
ψάχνουμε έναν ψαρακα για ένα ενυδρείο. έχεις κάτι υπόψιν? :D:D:D
παιδια γεια σας και παλι...μια απορια...το σαββατο αν καταφερω και ερθω εχω να φερω καποια ψαρακια ...2 ασημι καρχαριακια και κατι τετρα..μπορο να τα φερω και να τα ανταλλαξω με κατι αλλο..πχ κλαδεματα ...ή λογο του οτι ειναι ωρα δεν θα αντεξουν...?ευχαριστω εκ των πρωτερων..
dimitris21
14-12-09, 12:29
παιδια γεια σας και παλι...μια απορια...το σαββατο αν καταφερω και ερθω εχω να φερω καποια ψαρακια ...2 ασημι καρχαριακια και κατι τετρα..μπορο να τα φερω και να τα ανταλλαξω με κατι αλλο..πχ κλαδεματα ...ή λογο του οτι ειναι ωρα δεν θα αντεξουν...?ευχαριστω εκ των πρωτερων..
δυστυχώς δεν μπορείς να τα φέρεις. ο χώρος δεν είναι ακόμα έτοιμος να φιλοξενήσει ψάρια, όπως επίσης δεν διαθέτη ακόμα κλαδέματα.
α οκ...απλα ελεγα μηπως ανταλασσονταν με καποιο μελος(και να το συνδιαζα) ...αλλα δεν πειραζει..ευχαριστω....
dimitris21
14-12-09, 14:36
αν κανονιστεί η αλλαγή να γίνει χέρι με χέρι, φυσικά και γίνεται. για φιλοξενία από το σύλλογο δεν υπάρχει ακόμα η δυνατότητα
ναι φιλε...αυτο το καταλαβα...καποια στιγμη θα γινω και γω μελος ...για να δυναμωσουμε τον συλλογο...αυτο που ελεγα ειναι μηπως θα υπαρξει προβλημα που θα παραμεινουν οση ωρα ειμαστε κει τα ψαρια στην σακουλιτσα,,,
αν αποφασισω να τα φερω:)
παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα....σε περιπτωση που καταφερω και ερθω το σαββατο..''για πρωτη φορα'' μπορει καποιος να φερει κανα κλαδεμμα (vallisneria,ceratophyllum,και γενικα κατι ευκολο)...περαιτερω συννενοηση με π.μ ...ευχαριστω..Υ.Γ η ωρα και η διευθηνση ισχυουν ετσι>?Ο Π.Σ.Φ.Ε στην Αθήνα πραγματοποιεί τις συναντήσεις του κάθε Σάββατο απο τις 17.00 έως τις 21.30 στον χώρο του, Μεγ. Αλεξάνδρου 47, είσοδος από Ιάσoνος και Χαριλάου Τρικούπη, δίπλα στην πλ. Μέμου στον Κορυδαλλό.
καποιος να ενημερωσει για τα φυτα..??αν μπορεσετε να τα φερετε θα ενημερωσω οτι θα ερθω...
παιδια το σαββατο κρατηστε και μια θεση για μενα ,,,90% θα ερθω....τωρα αν προκυψει κατι...την αλλη βδομαδα....
dimitris21
18-12-09, 08:47
παιδια το σαββατο κρατηστε και μια θεση για μενα ,,,90% θα ερθω....τωρα αν προκυψει κατι...την αλλη βδομαδα....
θα σε περιμένουμε!!!!
ΑΝΤΕ παιδιά να μαζευόμαστε σιγά σιγά
παιδια...αυριο η συναντηση θα γινει η θα μεταφερθει λογω εορτων για το αλλο σαββατο...
εκεινο το σαββατο ηταν το τελευταιο του χρονου σε οτι αφορα τις συναντησεις.Του χρονου παλι:D
Εγώ θα περάσω μια βόλτα κατά τις 6 για να ξεφορτώσω κάτι πράγματα.
εκεινο το σαββατο ηταν το τελευταιο του χρονου σε οτι αφορα τις συναντησεις.Του χρονου παλι:D
:smt010:smt010:smt089:smt089:smt089:smt089 ...ενιγουει...ο καινουργιος χρονος θα μας βρει ξεκουραστους..
η συναντηση του νεου χρονου θα μας βρει εκει στις 9/1/10???
Αύριο Σάββατο σας περιμένουμε για τα τα πούμε και από κοντά.
παιδια σημερα θα ειναι ανοικτα ετσι>?? μην ερθω τσαμπα με στο κρυο..(χαχ) αν και θα ερθω για λιγο ας ενημερωσει καποιος...
παιδια που ειναι ο συλλογος?
Κλεόβουλος
13-11-10, 15:30
παιδια για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα....σε περιπτωση που καταφερω και ερθω το σαββατο..''για πρωτη φορα'' μπορει καποιος να φερει κανα κλαδεμμα (vallisneria,ceratophyllum,και γενικα κατι ευκολο)...περαιτερω συννενοηση με π.μ ...ευχαριστω..Υ.Γ η ωρα και η διευθηνση ισχυουν ετσι>?Ο Π.Σ.Φ.Ε στην Αθήνα πραγματοποιεί τις συναντήσεις του κάθε Σάββατο απο τις 17.00 έως τις 21.30 στον χώρο του, Μεγ. Αλεξάνδρου 47, είσοδος από Ιάσoνος και Χαριλάου Τρικούπη, δίπλα στην πλ. Μέμου στον Κορυδαλλό.
Διάβασε πιό πάνω!;)
σγνωμη δεν το ειχα δει. ευχαριστω πολυ
Γιαννης Μ5
16-11-10, 13:49
Για να μαζευομαστε το Σαββατο....:p:p:p
dimitris21
16-11-10, 15:51
Για να μαζευομαστε το Σαββατο....:p:p:p
εμείς μαζευόμαστε... εσύ που είσαι? :p
Γιαννης Μ5
16-11-10, 16:04
εμείς μαζευόμαστε... εσύ που είσαι? :p
Τρεχαματα Δημητρη(θα τα πουμε απο κοντα το Σαββατο).Πραγματικα με στεναχωρησε το γεγονος οτι ελειπα και δεν μπορεσα να ερθω και ειδικα στην τελευταια συναντηση....:(
eimaste aR21rwstoi
02-12-10, 13:48
Τρεχαματα Δημητρη(θα τα πουμε απο κοντα το Σαββατο).Πραγματικα με στεναχωρησε το γεγονος οτι ελειπα και δεν μπορεσα να ερθω και ειδικα στην τελευταια συναντηση....:(
θα ειναι και αυτο το σαββατο?
μενω πολυ κοντα:)
Aυτό το Σάββατο είναι η γενική συνέλευση.
eimaste aR21rwstoi
02-12-10, 14:13
για Αθηνα μιλαμε ετσι?αρα δεν μπορει να παει οποιος θελει?
είναι για όλους? λογικά θα είμαι αλεξανδρούπολη αλλά αν αλλάξει κάτι θα μπορώ να περάσω
eimaste aR21rwstoi
03-12-10, 19:35
ας απαντησει καποιος να ξερουμε
Η ΓΣ συνέλευση είναι ανοιχτή για όλους αλλά μόνο τα μέλη του ΠΣΦΕ έχουν δικαίωμα να θέσουν ερωτήματα και να ψηφίσουν και να πάρουν αποφάσεις.
eimaste aR21rwstoi
04-12-10, 08:35
Η ΓΣ συνέλευση είναι ανοιχτή για όλους αλλά μόνο τα μέλη του ΠΣΦΕ έχουν δικαίωμα να θέσουν ερωτήματα και να ψηφίσουν και να πάρουν αποφάσεις.
εγινε ευχαριστουμε...αν ειναι θα περασω μια βολτα να γνωρισω κανενα παιδι απο το φορουμ
θα περασει σημερα κανεις απο τον συλλογο?
Δυστηχως δε θα μπορεσω (δουλευω) ... :(
καλησπέρα μετά απο μεγάλη απουσία βλέπω αλλαγές ! ??????!!!!!????????
συγκέντρωσης τα σαββατα γίνονται αν ναι και που πήγαν πέρασα απο εκει και δεν ΒΡΗΚΑ τίποτα μετακόμισε?
συγκέντρωσης τα σαββατα γίνονται αν ναι και που πήγαν πέρασα απο εκει και δεν ΒΡΗΚΑ τίποτα μετακόμισε?
http://www.aquarist.gr/PSFE/meetings.htm ;)
eimaste aR21rwstoi
10-12-10, 20:39
θα ειναι κανεις αυριο?
Λογω εκτακτου προβληματος η σημερινη (11 Δεκ) συναντηση δεν θα πραγματοποιηθει.
Ρε παιδιά είναι κλειστός ο σύλλογος σήμερα;
eimaste aR21rwstoi
24-12-10, 13:43
σημερα θα ειναι ανοιχτος ο συλλογος?????
να κανω μια ερωτηση????
στης θεσσαλονικης τον συλογο γραφουν ολοι εδω απο οτι παρατηρω ειναι λιγα παρατηρημενα τα πραγματα.....ποιο πολυ παραπονο ειναι παρα παραταρηση το λεω για να μην παρεξηγηθω
eimaste aR21rwstoi
04-01-11, 20:33
:smt120:smt120:smt120:confused::confused::confused :
Δυστηχως εκλεισαν (απο οσο ξερω) τα γραφεια του συλλογου στην Αθηνα ... θα περιμενουμε ανακοινωση να κανονιστει που θα ειναι η επομενη συναντηση!!
Δυστηχως εκλεισαν (απο οσο ξερω) τα γραφεια του συλλογου στην Αθηνα ... θα περιμενουμε ανακοινωση να κανονιστει που θα ειναι η επομενη συναντηση!!
με βαση αυτο που λες γιωργο, αν και δεν ειμαι μελος του συλλογου, αν κανονιζουμε κυριακατικους καφεδες οι αθηναιοι με χαρα θα παρευρισκομαι:D
και κατι ακομα, μπορουμε και μονοι μας να κανονισουμε κατι τετοιο, δεν ειναι αναγκη να περιμενουμε τον συλλογο;)
αλλα μπορουμε σαν GAB να κανουμε κατι τετοιο!
υ.γ τι ειναι οι βοριοι πιο εξυπνοι απο εμας??
Εγω το εχω πει ... με κλειστα τα γραφεια θα εχουν πολυ κοσμο εδω στην Αθηνα οι συναντησεις!! :p:p (Ειμαστε αναποδοι εμεις οι Ελληνες βρε παιδακι μου!)
Θα σας δειξουμε βρε παλιο-βοριοι ... :smt019:smt019:smt019
:smt044:smt044
αντε λοιπον γιωργο... μαλλον ηρθε η ωρα να το βαζουμε μπρος το σκηνικο
:smt035
θα σου πω εγω μετα bokosta ποιος θα εχει περισσοτερα κλαδεματα :smt044:smt044:smt044
Φτου .... πρεπει να φτασουμε και τις 59 σελιδες που εχει το αντιστοιχο θεμα!! :smt081:smt081:smt081
Φτου .... πρεπει να φτασουμε και τις 59 σελιδες που εχει το αντιστοιχο θεμα!! :smt081:smt081:smt081
αν σπαμαρουμε ολη την μερα....κατι γινεται... για ξεκινηστε λοιπον οι αθηναιοι να δειξουμε στους παλιοβοριους:smt020:smt020
Άντε να κανονιστεί τίποτα για το σ/κ γιατί θέλω να έρθω στη συνάντηση (μετά από 3 χρόνια απουσίας...)
Γιαννης Μ5
04-01-11, 21:07
:smt023Ετσι ακριβως εχουν τα πραγματα.
dimitris21
05-01-11, 08:46
η επόμενη συνάντηση θα είναι στα πρώην γραφεία για να πακετάρουμε :p:p
eimaste aR21rwstoi
05-01-11, 12:22
που ειναι τα πρωην γραφεια????
dimitris21
05-01-11, 12:33
που ειναι τα πρωην γραφεια????
eimaste aR21rwstoi
05-01-11, 12:57
εγω θα ερθω σιγουρα ειναι διπλα στο σπιτι μου αντε να μαζευομαστε ειναι πολυ κριμα αφου εχουμε κοσμο να μην πηγαινουμε;)
να ερθει και ο ζαπατας παρακαλω:grin:
dimitris21
05-01-11, 13:22
εγω θα ερθω σιγουρα ειναι διπλα στο σπιτι μου αντε να μαζευομαστε ειναι πολυ κριμα αφου εχουμε κοσμο να μην πηγαινουμε;)
να ερθει και ο ζαπατας παρακαλω:grin:
νομίζω ότι κάτι δεν κατάλαβες καλά.
δεν γίνονται άλλο συναντήσεις στα γραφεία. όταν θα κανονίσουμε θα πάμε για να τα μαζέψουμε και να αδειασουμε το χώρο.
για χωσιμο δλδ θα μαζευτουμε ε?
:smt044:smt044:smt044
eimaste aR21rwstoi
05-01-11, 13:29
νομίζω ότι κάτι δεν κατάλαβες καλά.
δεν γίνονται άλλο συναντήσεις στα γραφεία. όταν θα κανονίσουμε θα πάμε για να τα μαζέψουμε και να αδειασουμε το χώρο.
μια χαρα καταλαβα...μετα μπορουμε να παμε για καφε ομως....
μια χαρα καταλαβα...μετα μπορουμε να παμε για καφε ομως....
ναι καλα! μεχρι να τα μαζεψουμε.. παει ο καφες....:(
Τοτε θα πινουμε καφε ενω μαζευουμε... ;)
Ποτε θα γινει το ντου?? Που θα πανε τα πραγματα??
Αν ειναι πολλα ατομα ... τοτε θα τελειωσουν γρηγορα και θα υπαρχει και χρονος για καφε!!
Ποτε θα γινει το ντου??
ναι, ποτε???
παντως αν γινει το ντου μετα το σκ, μπορουμε να κανονισουμε μια συναντηση την κυριακη που μας ερχεται!
eimaste aR21rwstoi
07-01-11, 18:42
ναι, ποτε???
παντως αν γινει το ντου μετα το σκ, μπορουμε να κανονισουμε μια συναντηση την κυριακη που μας ερχεται!
αφου σαββατο λενε...αλλα να πουν ωρα
αφου σαββατο λενε...αλλα να πουν ωρα
δεν λενε αν θα γινει αυτο το σαββατο... αλλα οπως βλεπεις κωστα...οι αθηναιοι δεν ψηνονται για συναντησεις...:smt073
δεν υπαρχει συμμετοχη:(
Κλεόβουλος
07-01-11, 18:52
Δεν κάνετε καμμιά εκδρομή στη Θεσσαλονίκη?:D
Δεν κάνετε καμμιά εκδρομή στη Θεσσαλονίκη?:D
εγω παντως ετοιμος ειμαι....:smt084
Γιαννης Μ5
07-01-11, 19:34
δεν λενε αν θα γινει αυτο το σαββατο... αλλα οπως βλεπεις κωστα...οι αθηναιοι δεν ψηνονται για συναντησεις...:smt073
δεν υπαρχει συμμετοχη:(
Καποιοι Αθηναιοι καθε Σαββατο,ηταν στα γραφεια του συλλογου.........μεχρι που εκλεισαν...
eimaste aR21rwstoi
07-01-11, 19:40
Καποιοι Αθηναιοι καθε Σαββατο,ηταν στα γραφεια του συλλογου.........μεχρι που εκλεισαν...
φιλε γιαννη με ολο τον σεβασμο εγω ειμαι νεος στο φορουμ μπαινω γυρω στο μηνα οποτε δεν ξερω αν εχουν κλεισει τα γραφεια απο τοτε...οσες φορες ενδιαφερθηκα για να ερθω στον συλλογο εκτος απο μια φορα ολες τις αλλες δεν πηρα απαντηση...μπορεις να το διαπιστωσεις και ο ιδιος...βεβαια αν σε αυτο το διαστημα ηταν κλειστος τοτε δεν μπορω να πω τιποτα...αλλα οταν βλεπεις πως ρωτας και δεν υπαρχει απαντηση σου ερχεται καπως ασχημο η αληθεια...βεβαια ακομα και αυριο που θα μαζεψουν και δεν ξερω κανεναν εγω και καποιοι αλλοι ειναι διατεθημενοι να ερθουν;)
Αγαπητέ συνονόματε :D, τα γραφεία δεν έκλεισαν επειδή δεν γέμιζαν στις συναντήσεις, αλλά επείδή ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου έχει διψήφιο αριθμό μελών (τη στιγμή που υπάρχουν 3-4 φόρουμ με πάνω από 1000 ενεργά μέλη το καθένα...) Εγώ αυτό το βρίσκω πιο τραγικό από το να μην έρχονται όλοι στις συναντήσεις..
η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι "ανενεργο"...
εγω ειμαι μηνες εδω γραμμενος
και ζητημα ειναι να ειχα δει 5 μηνυματα...
τελος παντων το θεμα ομως δεν ειναι αυτο..
αλλο ειναι.......
αλλα.............................................. ........:smt120
eimaste aR21rwstoi
07-01-11, 20:14
η αληθεια ειναι οτι το συγκεκριμενο θεμα ειναι "ανενεργο"...
εγω ειμαι μηνες εδω γραμμενος
και ζητημα ειναι να ειχα δει 5 μηνυματα...
τελος παντων το θεμα ομως δεν ειναι αυτο..
αλλο ειναι.......
αλλα.............................................. ........:smt120
το θεμα ειναι τι θα γινει αυριο....
Γιαννης Μ5
08-01-11, 00:13
Αγαπητέ συνονόματε :D, τα γραφεία δεν έκλεισαν επειδή δεν γέμιζαν στις συναντήσεις, αλλά επείδή ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου έχει διψήφιο αριθμό μελών (τη στιγμή που υπάρχουν 3-4 φόρουμ με πάνω από 1000 ενεργά μέλη το καθένα...) Εγώ αυτό το βρίσκω πιο τραγικό από το να μην έρχονται όλοι στις συναντήσεις..
Γιαννη,εγω τον συλλογο τον γνωρισα,πηγαινοντας ενα απογευμα με τον Apostolis.Aπο εκεινο το Σαββατο,καθε Σαββατο(πλην καποιων εξαιρεσεων)ημουν εκει.Αν λοιπον δεν ερχοντουσαν στις συναντησεις νεα ατομα,πως θα γνωριζαν τον συλλογο,τις δραστηριοτητες και τα ατομα πισω απο αυτον;Εμενα η γνωμη μου ειναι αυτη.Οτι πρεπει να γνωρισεις πρωτα και μετα να αποφασισεις.Η αληθεια ειναι οτι ανοιξα καποια ποστ για να πω την εμπειρια μου με τον συλλογο,ετσι ωστε να ερθουν και αλλα ατομα,αλλα δεν υπηρχε ανταποκριση.Συμφωνω οτι τα γραφεια δεν εκλεισαν για τον λογο της λιγοστης προσελευσης,αλλα πιστευω στο οτι,αν ερχοντουσαν νεα ατομα,αυτα θα γινοντουσαν μελη και το νουμερο δεν θα ηταν 2ψηφιο.Φιλικα και πολυχρονοι να ειμαστε.:p:p:p
Χριστόφορος Μίχας
08-01-11, 01:24
Το θέμα ξεκινά από το πώς βλέπει ο καθενας την πιθανη εγγραφή του στο σύλλογο και τί περιμένει από αυτόν. Η πλειοψηφία των χομπιστών αρκείται να γράφει στα φόρα και να παιρνει πληροφορίες και να ανταλάσει έτσι τις ιδέες. Αυτό ειναι και το μεγάλο μας προβλημα....το βόλεμα. Από την πλευρά του συλλόγου πάλι, ίσως να έπρεπε να ενταθούν κάποιες προσπάθειες για συσπείρωση των μελών πέραν των λίγων που ηταν τακτικοί στις συναντήσεις, με υπενθυμίσεις των συναντήσεων, διοργανώσεις περισσότερων διαλέξεων κλπ. Τα φόρα που έχει ο σύλλογος να διαφήμιζαν ακόμη περισσότερο τις δραστηριότητες του, οι αναρτήσεις νέες και παλαιότερες που τον αφορούν να ήταν πάντα παρόντες στην πρώτη σελίδα ασχέτως παλαιότητας ή νέων μηνυμάτων. Σαν υπομνήματα δηλαδή....Μου έτυχε να ψάχνω κάτι σχετικό με το σύλλογο πρόσφατα, και το θέμα "επι παντός επιστητού" ήταν για 3 ημέρες το πρώτο που έβλεπα. Ολα και όλοι βοηθάνε. Ακόμα και εμείς οι ίδιοι βοηθάμε με το να παρακινούμε τα μελη να προσχωρήσουν. Εγώ έγινα μέλος όταν διάβασα την πρώτη εμπειρία του Γιάννη Μ5.
eimaste aR21rwstoi
08-01-11, 10:25
cωραια μπορει καποιοσ να πει τι ωρα σημερα?
Γιαννης Μ5
08-01-11, 19:11
Δεν νομιζω να γινει κατι σημερα....
eimaste aR21rwstoi
08-01-11, 19:21
Δεν νομιζω να γινει κατι σημερα....
εγινε ευχαριστουμε για την ενημερωση
dimitris21
09-01-11, 18:55
μακάρι να δω την ίδια διάθεση για βοήθεια και την ημέρα που θα πούμε ότι θα γίνει η μεγάλη μετακόμιση.
Κλεόβουλος
09-01-11, 19:09
Αν δεν βρείτε χέρια να έρθουμε απο Θεσσαλονίκη να σας μετακομίσουμε όλα τα ενυδρεία στα βόρεια :D
(bokosta μη ξεκινάς δεν μας έδωσαν ακόμη το οκ :D:D:D)
Εγώ απλώς χρειάζομαι ενημέρωση μερικές μέρες πριν γίνει η μετακόμιση, και πολύ ευχαρίστως να βάλω κι εγώ ένα χεράκι........... ή έστω δύο......... :D
eimaste aR21rwstoi
12-01-11, 13:11
Εγώ απλώς χρειάζομαι ενημέρωση μερικές μέρες πριν γίνει η μετακόμιση, και πολύ ευχαρίστως να βάλω κι εγώ ένα χεράκι........... ή έστω δύο......... :D
κι εγω αν πειτε λιγο νωριτερα θα προσπαθησω να ερθω
Τελικώς τι κάνουμε με το θέμα αυτό;;;;;;;;;; :confused:
Τελικώς τι κάνουμε με το θέμα αυτό;;;;;;;;;; :confused:
τιποτα δεν κανουμε γενικοτερα :smt044:smt044:smt044:smt044
Και γιατί δεν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι γενικότερα;;;;;;; :cool:
Εμείς δηλαδή στην Αθήνα, κουτούκια, μεζεδάκια, κρασάκι δεν έχουμε;;;;;;; :confused:
Όλα στην Θεσσαλονίκη μαζευτήκανε;;;;;;;; :rolleyes:
ναι, ποτε???
Και γιατί δεν ξεκινάμε να κάνουμε κάτι γενικότερα;;;;;;; :cool:
Εμείς δηλαδή στην Αθήνα, κουτούκια, μεζεδάκια, κρασάκι δεν έχουμε;;;;;;; :confused:
Όλα στην Θεσσαλονίκη μαζευτήκανε;;;;;;;; :rolleyes:
γιατι οπως βλεπεις, εγω το προτεινα πτιν κατι μερες για την κυριακη που μας περασε και μονο ο κωστης(ο καμμενος αεκτζης θα ερχοτανε)
οποτε?
δεν βλεπεις οτι δεν υπαρχει συμμετοχη απο εμας τους αθηναιους? 2-3 συγκεκριμενοι μιλαμε εδω... ολοι οι αλλοι λες και δεν υπαρχουνε:smt120
αν κανονιστει συναντηση, εγω μεσα ειμαι!
αν θελετε βαζουμε και ωρα μερα και μερος και αν μαζευτουμε παμε...αν παλι δεν μαζευτουμε(που αυτο πιστευω εγω)
καλα κρασιαzw
eimaste aR21rwstoi
12-01-11, 13:41
γιατι οπως βλεπεις, εγω το προτεινα πτιν κατι μερες για την κυριακη που μας περασε και μονο ο κωστης(ο καμμενος αεκτζης θα ερχοτανε)
οποτε?
δεν βλεπεις οτι δεν υπαρχει συμμετοχη απο εμας τους αθηναιους? 2-3 συγκεκριμενοι μιλαμε εδω... ολοι οι αλλοι λες και δεν υπαρχουνε:smt120
αν κανονιστει συναντηση, εγω μεσα ειμαι!
αν θελετε βαζουμε και ωρα μερα και μερος και αν μαζευτουμε παμε...αν παλι δεν μαζευτουμε(που αυτο πιστευω εγω)
καλα κρασιαzw
κουτουκι κρασι αυτα ειναι...ωραια πραγματα...στο παντως πιστητου εβαλα να κανονισουμε για καφε σωτηρη και κανεις δεν απαντησε...αντε να το δεις...
OK, ας ξεκινήσουμε χαλαρά τότε, και το προχωράμε ανάλογα.........
Εγώ αυτή την Κυριακή, είμαι μπλοκαρισμένος. Έχω να πάω σε βαφτίσια, και στην συνέχεια για φαγητό οικογενειακώς.
Το Σάββατο όμως, είμαι ευχαρίστως ανοικτός για μεσημεριανό καφεδάκι.
Ζω στου Παπάγου. ΑΝ σας βολεύει (μια και έχουμε και στάση μετρό διαθέσιμη "Εθνική Άμυνα"), έχουμε ένα ωραιότατο μαγαζί εδώ, μέσα στο πάρκο του Παπάγου. Μέσα στα πεύκα, με μια ωραιότατη λίμνη έξω, και αναλόγως καιρού, καθόμαστε είτε μέσα, είτε έξω.
Να πούμε λοιπόν καφεδάκι το μεσημέρι;;;;;;;;
dimitris21
12-01-11, 16:27
Άντε, μιας και βλέπω αρκετούς θερμούς εδώ μέσα, ας δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος.
Το θέμα έχει ως εξής.
Το Σάββατο 29/01/2011 θα γίνει η οριστική εκκαθάριση του χώρου. Τα πράγματα θα μεταφερθούν σε δυο, ίσως και τρία διαφορετικά μέρη. Ο σύλλογος έχει έρθει σε επαφή με μεταφορική, η οποία μαζί με 4 εργάτες θα κοστίσει 450 ευρώ.
Αν βρεθούν εθελοντές οι οποίοι θα δηλώσουν με απόλυτη σιγουριά ότι θα έρθουν για τη μεταφορά, ο σύλλογος θα γλυτώσει 200 ευρώ.
Αν βρεθεί και μεταφορικό μέσο (φορτηγό) θα γλυτώσει άλλα 250 ευρώ.
Απαντήσεις της λογικής, "αν μπορέσω θα έρθω", δεν γίνονται δεκτές.
Πρέπει τουλάχιστον 6 εθελοντές να δηλώσουν με σιγουριά 99,99% ότι θα έρθουν.
Η απάντηση στη ερώτηση που σίγουρα θα γίνει, είναι: η ώρα θα εξαρτηθεί από την διαθεσιμότητα του φορτηγού.
Άνετα δηλώνω ότι μπορώ να είμαι εκεί.
Επίσης, πες μου πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το αυτοκίνητο, για να δω αν μπορεί να έρθει ο αδερφός μου με αυτοκίνητο φίλου του.
dimitris21
12-01-11, 16:52
Άνετα δηλώνω ότι μπορώ να είμαι εκεί.
Επίσης, πες μου πόσο μεγάλο πρέπει να είναι το αυτοκίνητο, για να δω αν μπορεί να έρθει ο αδερφός μου με αυτοκίνητο φίλου του.
σε καμιά περίπτωση δε μιλάω για αυτοκίνητο, αλλά για φορτηγό. υπάρχουν δυο ενυδρεία 3 μέτρα έκαστο και άλλο ένα 2 μέτρα. όπως καταλαβαίνεις δεν χωράνε σε συμβατικό αυτοκίνητο, όσο μεγάλο και να είναι.
Υ.Γ. στείλε μου με πμ ένα τηλέφωνο επικοινωνίας
tdinosauros
12-01-11, 22:15
αντε μηπως σας μπριζωσω!!!!
εδω δεν βρισκετε ωρα να στειλετε κανα ψαρι εκτος αθηνων οταν τα πουλατε θα βρειτε ωρα να πατε στα γραφεια του συλλογου?(αυτο ισχυει για την πλειοψηφια μιας και υπαρχουν παντα λιγοι πιστοι).
αν μαζευτουμε και δεν ειναι απογευματινη ωρα, και εγω μεσα ειμαι:)
eimaste aR21rwstoi
13-01-11, 19:40
απογευματινες ωρες μπορω....
Κανονιστηκε το Σαββατο που μας ερχεται, 22/1/11, να βρεθουμε στα γραφεια του ΠΣΦΕ στις 13:30-14:00 για να μαζεψουμε οσα περισσοτερα μπορουμε. Πρεπει να πακεταρουμε (περιοδικα και οτιδηποτε αλλα ψιλολοΐδια εχουμε), να αποσυνδεσουμε τα τραπεζια, να συμμαζεψουμε καρεκλες, ενυδρεια, εξοπλισμο κλπ και να πεταξουμε οτι χρειαζεται πεταμα. Οποιος εχει ορεξη για δουλεια (ειτε ειναι μελος του ΠΣΦΕ ειτε οχι) ειναι ευπροσδεκτος. :p
Στη συνεχεια, γυρω στις 18:00, θα κατευθυνθουμε στην καφετερεια που βρισκεται στο bowling του Προφητη Ηλια (στον Πειραια) οπου θα πραγματοποιησουμε την πρωτη συναντηση του 2011. Και παλι, ολοι ειναι ευπροσδεκτοι! ;)
eimaste aR21rwstoi
16-01-11, 11:43
Κανονιστηκε το Σαββατο που μας ερχεται, 22/1/11, να βρεθουμε στα γραφεια του ΠΣΦΕ στις 13:30-14:00 για να μαζεψουμε οσα περισσοτερα μπορουμε. Πρεπει να πακεταρουμε (περιοδικα και οτιδηποτε αλλα ψιλολοΐδια εχουμε), να αποσυνδεσουμε τα τραπεζια, να συμμαζεψουμε καρεκλες, ενυδρεια, εξοπλισμο κλπ και να πεταξουμε οτι χρειαζεται πεταμα. Οποιος εχει ορεξη για δουλεια (ειτε ειναι μελος του ΠΣΦΕ ειτε οχι) ειναι ευπροσδεκτος. :p
Στη συνεχεια, γυρω στις 18:00, θα κατευθυνθουμε στην καφετερεια που βρισκεται στο bowling του Προφητη Ηλια (στον Πειραια) οπου θα πραγματοποιησουμε την πρωτη συναντηση του 2011. Και παλι, ολοι ειναι ευπροσδεκτοι! ;)
σαββατο μεχρι τις τρεις δουλευω αλλα απο τις τρεις μπορω να βοηθησω
Μακαρι να ημοθν αθηνα αλλα προς το παρων αραζω στη Σαμο:(
eimaste aR21rwstoi
16-01-11, 12:28
Μακαρι να ημοθν αθηνα αλλα προς το παρων αραζω στη Σαμο:(
μακαρι να ειχα την χαρη σου;)
εισαι και γειτονας...και στην νικαια και απο σαμο γειτονευουμε....:D
μακαρι να ειχα την χαρη σου;)
εισαι και γειτονας...και στην νικαια και απο σαμο γειτονευουμε....:D
Αραζω στο στρατοπεδο...δεν ξερω ποσο θα ηθελες να ειχες τη χαρη μου
eimaste aR21rwstoi
16-01-11, 12:39
Αραζω στο στρατοπεδο...δεν ξερω ποσο θα ηθελες να ειχες τη χαρη μου
αααα τοτε αλλαζει το πραγμα...κανε υπομονη φιλαρακι....:rolleyes:
Ας μη χαλάμε το thread ομως, μπορείτε να τα πείτε με πμ αυτά ;)
Δυστηχως θα ειμαι στη δουλεια το Σαββατο ... :(
Υπενθυμιση... δεν βλεπω αρκετη συμμετοχη.
Γιωργο τελικα κανονιστηκε για Σαββατο 22 Ιανουαριου?
AN τα λέω σωστά, η μετακόμιση είναι κανονισμένη για τις 29/1 και ουσιαστικά θα μας φάει όλη τη μέρα.
Το Σάββατο στις 22/1 τα παιδιά θα βρίσκονται εκεί για να μαζέψουν και να πακετάρουν και χρειάζονται όση περισσότερη βοήθεια γίνεται.
Παίδες, εγώ θα είμαι 100% στις 29/1.
Για τις 22/1, θα προσπαθήσω, αλλά το βλέπω δύσκολο.
Για Σαββατο 22 θα βρισκομαι σιγουρα εκει, για 29 ακομα δεν ξερω. Γιωργο- Δημητρη υπολογιστε με κ εμενα αυτο το Σαββατο.
29 μπορω κατα 99%, αλλα αυτο το σαββατο συγνωη θα ειμαι http://www.negroponteresort.gr/greek/ (αυτο για να σκασετε απο την ζηλεια σας :smt044:smt044:smt044:smt044)
για την κοπη της πιτας του συλογου βιβλιοπωλων του πειραια :D:D
Μην το ξεχναμε για αυριο.....
Αν και λιγο αρρωστος σημερα, πιστευω μεχρι αυριο να ειμαι καλα... :rolleyes:
Γιώργο, επειδή τελικώς, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μπορέσω να έρθω να βοηθήσω και αύριο και το άλλο Σάββατο, υπάρχει περίπτωση να με μαζέψει κανείς από κανένα μετρό για να τους αφήσω το αυτοκίνητο, ή να κατέβω με αμάξι;;;
Γιώργο, επειδή τελικώς, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μπορέσω να έρθω να βοηθήσω και αύριο και το άλλο Σάββατο, υπάρχει περίπτωση να με μαζέψει κανείς από κανένα μετρό για να τους αφήσω το αυτοκίνητο, ή να κατέβω με αμάξι;;;
Αν σε βολευει μπορω να σε παρω εγω απο το μετρο του Αιγαλεω.
Α-ΨΟ-ΓΑ!!!
Από Εθνική Άμυνα παίρνω εγώ το ΜΕΤΡΟ, οπότε με βολεύει ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
Τι ώρα να βρεθούμε;;;
eimaste aR21rwstoi
21-01-11, 14:06
Α-ΨΟ-ΓΑ!!!
Από Εθνική Άμυνα παίρνω εγώ το ΜΕΤΡΟ, οπότε με βολεύει ΑΠΟΛΥΤΑ!!!
Τι ώρα να βρεθούμε;;;
ΑΝ ΘΕς ΜΕΤΑ ΤΙς ΤΡΕΙς μπορω κι εγω...
ΑΝ ΘΕς ΜΕΤΑ ΤΙς ΤΡΕΙς μπορω κι εγω...
Εξαρτάται και από τι ώρα θα μαζευτούνε τα παιδιά για το πακετάρισμα.
Ας βάλουν εδώ τι ώρα θα ξεκινήσουν το Σάββατο, και μετά εμείς τα βρίσκουμε μεταξύ μας.
Κατα τις 1.30 θα ξεκινησω απο Αιγαλεω εγω
eimaste aR21rwstoi
21-01-11, 14:26
Κατα τις 1.30 θα ξεκινησω απο Αιγαλεω εγω
σωτηρη ελα μαζι μου θα σου βαλω και τον υμνο της ΑΕΚ στο αμαξι :D
Άσε.. προτιμάω να πάω νωρίτερα να βοηθήσω τα παιδιά......... που να περιμένω για μετά τις 15.30........... :D:D:D
Αν δεν δουλευω αυριο θελω να ερθω και εγω!!!:D:D:D
Αντε να μαζευομαστε..... κ μετα ολοι μαζι για καφεδακι.
Εχουμε κ λεμε ως τωρα ειμαστε:
Giorgos
Sotiris7
eimaste aR21wstoi
platy
golf4470
eimaste aR21rwstoi
21-01-11, 19:36
Άσε.. προτιμάω να πάω νωρίτερα να βοηθήσω τα παιδιά......... που να περιμένω για μετά τις 15.30........... :D:D:D
καλα σωτηρη εσυ χανεις...ασε που θα σε εφερνα και με ενα σουπερ σπορ αμαξι....
ενα seicento του 2000:D:D:D:D
Γιαννης Μ5
21-01-11, 19:45
Δυστηχως δουλευω.....
Χριστόφορος Μίχας
21-01-11, 19:54
Κι εγώ δυστυχώς δεν μπορώ αυτο το Σάββατο.
καλα σωτηρη εσυ χανεις...ασε που θα σε εφερνα και με ενα σουπερ σπορ αμαξι....
ενα seicento του 2000:D:D:D:D
Ρε δεν θα είχα πρόβλημα με το αυτοκίνητο, με το στερεοφωνικό του θα είχα....... :D:D:D
Παιδια να υπολογισετε γυρω στις 14:00.
Τελικα εχω ανεβασει πυρετο, αλλα θα ειμαι εκει σιγουρα για να ανοιξω και να δωσω καποιες οδηγιες μεχρι να ερθει ο annivas2000 (γυρω στις 15:00) και να παραλαβει. :(
eimaste aR21rwstoi
22-01-11, 11:39
Παιδια να υπολογισετε γυρω στις 14:00.
Τελικα εχω ανεβασει πυρετο, αλλα θα ειμαι εκει σιγουρα για να ανοιξω και να δωσω καποιες οδηγιες μεχρι να ερθει ο annivas2000 (γυρω στις 15:00) και να παραλαβει. :(
εγω την εκανα την προταση με το που σχολασω θα ερθω
πειτε και μια ακριβη διευθυνση
http://www.aquarist.gr/PSFE/meetings.htm ;)
Η διευθυνση φαινεται εδω:
Εν τελει ειμαι πολυ χειροτερα απ' οτι υπολογιζα και δεν θα μπορεσω να βγω απο το σπιτι. Να με συγχωρατε παιδες...:( Οποτε αναγκαστικα θα στειλω εκπροσωπο μου (τη γυναικα μου :D) για να ανοιξει τον χωρο. Ετσι θα μπορεσετε να κανετε καποια πρωτα μαζεματα (κυριως πρεπει να φυγουν τα περιοδικα απο την αποθηκη και γενικα να ελευθερωθουν τα ντεξιον και να αδειασει η αποθηκη) μεχρι να ερθει ο annivas2000.
Περαστικα σου γιωργο καλη αναρρωση
Καλά ξεμπερδέματα Γιώργη......... έχω και τα δύο πιτσιρίκια άρρωστα με πυρετούς και λίγο βήχα, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται.........
Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθείς.
Επ! Δεν πιστευω να κωλοβαρεσατε και να μην κανατε καμια δουλεια!!! Θα τα μαθω ολα..... :D
γιωργη και παλι περαστικα ...μου ειπε η κελλυ οτι εισουνα χαλια ..!! κοψομεσιαστικαμε να τα βγαλουμε τα πραγματα απο μεσα(κυριως αυτα τα ατιμα τα περιοδικα ) ριξαμε και λιγο γελιο...βγηκαν τα πραγματα ολα εξω ,λυθηκαν τα ραφια (δυστηχως μετα εφυγα και δεν ειδα τι εγινε με τα υπολοιπα ..)
eimaste aR21rwstoi
23-01-11, 11:34
ενταξει οσο ημουν εγω:D εγινε πολυ καλη δουλεια μετα που εφυγα αν και δεν επρεπε να φυγω(0-4)θα καταλαβουν μερικοι δεν ξερω τι εγινε
Εμείς καλά περάσαμε και εφού έφυγες.......... εσύ καλά πέρασες;;;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
eimaste aR21rwstoi
23-01-11, 11:46
Εμείς καλά περάσαμε και εφού έφυγες.......... εσύ καλά πέρασες;;;;;; :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
αφου ξερεις σωτηρη οτι καλυτερα απο χτες δεν γινοτανε:D
Μπααααααα............ μην το λες............... πάντα υπάρχουν και καλύτερα........ :D:D:D
εκτος απο τα ''μικρα'' ανακαλυψατε καμια νεα μορφη ζωης επειτα???
Χαχαχαχαχα...... τόσα ζωντανά ρε συ δεν σου έφταναν;;;;;; :D
dimitris21
27-01-11, 12:24
αυτό το Σάββατο στις 14:00 και για όσο τραβήξει, όποιος έχει διάθεση έρχεται για βοήθεια στο συμμάζεμα που θα κάνουμε στο σύλλογο
κατα 99% εγω θα ειμαι εκει:)
eimaste aR21rwstoi
27-01-11, 13:47
βαλτε κι εμενα
eimaste aR21rwstoi
29-01-11, 10:39
βαλτε κι εμενα
μπορει καποιος να ανακεφαλαιωσει ποιοι θα ειμαστε σημερα??
θα ειναι :dimitris 21,zapatas,eimaste aR21rwstoi,sotiris7 οποιος αλλος προσθετει το ονομα του
Τελικα ειμασταν περισσοτεροι απ' οτι περιμενα (μαζι με τους dimitris21, zapatas, eimaste aR21rwstoi, sotiris7 ηταν και οι annivas2000 και ο Giorgos :D)... και ετσι εγιναν αρκετες δουλειες!
Επομενο ραντεβου το Σαββατο που μας ερχεται, 5/2, στις 09:00 το πρωι για να κανουμε τα τελευταια ψηλα που εχουν μεινει. Στις 10:00 θα ερθουν οι μεταφορεις να μας αδειασουν τον χωρο. Οσοι εχουν ορεξη σας περιμενουμε εκει.
Επισης, εχουμε ακομα παμπολλες πετρες για δοσιμο.
αυτο το 9 βαρυ ρε παιδι μου:D:D αλλα αμα κερασετε καφεδακι, κατι θα κανουμε ;)
δυστηχως δεν μπορεσα να ερθω :/ ...ισως καταφερω ομως το σαββατο αυτο ..(αν και βαρυ το 9 .. xaxa
θα τα πούμε το σαββατο ;)
eimaste aR21rwstoi
02-02-11, 13:45
πρωι δυστηχως δουλεω παντως αν μετα κανονισετε για κανενα φαι εκει τριγυρω εγω ειμαι μεσα:D
Αφου τελειωσουμε με τη μετακομιση, απο βδομαδα (πιθανον) θα ανακοινωσουμε που και ποτε θα γινονται οι συναντησεις. Αναμεινατε λοιπον...
Η μετακομιση ολοκληρωθηκε επιτυχως σημερα. Ευχαριστουμε οσους συμμετειχαν στην ολη προσπαθεια.
Αναμενεται συντομα να ανακοινωθει ο νεος χωρος συγκεντρωσης.
eimaste aR21rwstoi
14-02-11, 13:26
τι εγινε θα κανονιστει τιποτα???
Θα εχετε ενημερωσει λιαν συντομως.
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=553390#post553390 :smt041
eimaste aR21rwstoi
12-03-11, 12:14
θα κανονισουμε καμια συναντηση τι θα γινει?
ναι ρε παιδια, αντε να γνωριστουμε...ισως καποιοι ξερενοσαστε (:p) ηδη βεβαια.....
αντε αντε.....!!
Όποτε δοθεί το σήμα, και εγώ είμαι βέβαια μέσα για καφεδάκι και κουβεντούλα........... :p
Αντε να μαζευομαστε!!! :p
Γιαννης Μ5
12-03-11, 18:29
Μεσααααααααααα
Μεσα κ εγω τωρα που γυρισα!!!!
dimitris21
13-03-11, 11:48
και γιατί δεν παίρνει κάποιος την πρωτοβουλία να αναφέρει και ημερομηνία?
ας το κάνω εγώ...
Σάββατο 26/3/2011 και ώρα 18:00 στο Flocafe Κηφισιάς (Ιλισίων 24 & Πλατάνων, Κηφισιά, πάνω στην πλατεία Ελαιών)
όποιος είναι μέσα να δηλώνει παρουσία
1.dimitris21
2...
Δυστηχως δε θα προλαβω να ερθω ... :(:(:(
Σάββατο 26/3/2011 και ώρα 18:00 στο Flocafe Κηφισιάς (Ιλισίων 24 & Πλατάνων, Κηφισιά, πάνω στην πλατεία Ελαιών)
όποιος είναι μέσα να δηλώνει παρουσία
1. dimitris21
2. sotiris7
3. ........
Y.Γ. Γιατί ρε συ Γιώργη δεν προλαβαίνεις;;;;;;;;
Αμάν ρε φιλαράκι............ πάρε και κανένα ρεπό....... :rolleyes:
1. dimitris21
2. sotiris7
3. golf4470
4. ...........
Δουλευω βρε!! :D:D
- + 1 ωρα πανω κατω πιστευω μπορει να αλλαχθει!! σχολας βραδυ λογικα εεε? :confused:
Γιαννης Μ5
13-03-11, 17:37
Μεσα και εγω αλλα δεν το κοιταμαι για αλλου;Οχι οτι εχω προβλημα,αλλα ειναι μακρια.Καμια Ηλιουπολη δεν ψηνεστε;
Μεσα και εγω αλλα δεν το κοιταμαι για αλλου;Οχι οτι εχω προβλημα,αλλα ειναι μακρια.Καμια Ηλιουπολη δεν ψηνεστε;
Μήπως επειδή μένεις Ηλιούπολη???:D :smt081:smt081Πέρα από την πλάκα και από Ηλιούπολη δεν είναι μακριά, από Αττική οδό είναι πολύ κοντά(τώρα για τα διόδια άμα θέλεις μπορείς να μην πληρώσεις εφόσον δεν συμφωνείς με αυτά)
dimitris21
13-03-11, 21:37
η αλήθεια είναι ότι "όπου και όποτε" και να γίνει συνάντηση για κάποιους θα είναι άβολα να έρθουν
Γιαννης Μ5
13-03-11, 21:43
Μήπως επειδή μένεις Ηλιούπολη???:D :smt081:smt081Πέρα από την πλάκα και από Ηλιούπολη δεν είναι μακριά, από Αττική οδό είναι πολύ κοντά(τώρα για τα διόδια άμα θέλεις μπορείς να μην πληρώσεις εφόσον δεν συμφωνείς με αυτά)
Φιλε μου αν δεις στο προφιλ μου πανω δεξια,μενω Μεγαρα....Απλα προτεινα την Ηλιουπολη επειδη εχει αρκετες καφετεριες.Οπου και να κανονιστει το 20 ευρω για μενα θα φυγει στο νερο για βενζινες,διοδια κτλ........;)
1. dimitris21
2. sotiris7
3. golf4470
4. Γιαννης Μ5
Οπου και να κανονιστει το 20 ευρω για μενα θα φυγει στο νερο για βενζινες,διοδια κτλ........;)
που φτασαμε.......παρε κτελ καλυτερα! αν εχει δρομολογιο! 1.69€ η βενζινη
anyway.......
1. dimitris21
2. sotiris7
3. golf4470
4. Γιαννης Μ
5. Giorgos
Αντε να μαζευομαστε... για να κανονισω να κλεισουμε ολοκληρο τον χωρο του flocafe! :D
eimaste aR21rwstoi
14-03-11, 14:22
1. dimitris21
2. sotiris7
3. golf4470
4. Γιαννης Μ
5. Giorgos
Αντε να μαζευομαστε... για να κανονισω να κλεισουμε ολοκληρο τον χωρο του flocafe! :D
βαλτε και τον ΑΕΚτζη:D
1. dimitris21
2. sotiris7
3. golf4470
4. Γιαννης Μ
5. Giorgos
6. vaspiou
Τον χωρο τον κραταω απο τωρα....ετσι...για να εχουμε άπλα....!!!!! :-)
βαλτε και τον ΑΕΚτζη:D
1. dimitris21
2. sotiris7
3. golf4470
4. Γιαννης Μ
5. Giorgos
6. vaspiou
εεεεππππ ξεχασες τον ... Αεκτζη!! :D
1. dimitris21
2. sotiris7
3. golf4470
4. Γιαννης Μ
5. Giorgos
6. eimaste aR21rwstoi
7. vaspiou
Χριστόφορος Μίχας
14-03-11, 21:14
+ Μίχας, Κατσούρη, και υιός...:D
eimaste aR21rwstoi
15-03-11, 13:48
να κανω μια ερωτηση???
γιατι πρεπει να τρεχουμε για καφε στην κηφισσια και οχι καπου πιο κεντρικα???
Μια χαρά είναι και εκεί......... Αττική - Εθνική και τσουπ στο μαγαζί..... :D
eimaste aR21rwstoi
15-03-11, 13:52
ναι ρε σωτηρη ενα τσιγαρο δρομος..
πειτε τωρα οτι σας αρεσει το σερβις εκει και αφηστε αυτα:D
Εσύ ρε τι τρώγεσαι με τα ρούχα σου;;;;;; Αφού δίπλα είσαι.... ΟΑΚΑ - Κηφισιά, πόση ώρα να κάνεις;;;;;;;;; :D :D :D
eimaste aR21rwstoi
15-03-11, 14:31
Εσύ ρε τι τρώγεσαι με τα ρούχα σου;;;;;; Αφού δίπλα είσαι.... ΟΑΚΑ - Κηφισιά, πόση ώρα να κάνεις;;;;;;;;; :D :D :D
ετσι οπως το θετεις εχεις δικιο...αλλα τωρα οηγα σπατα:D:D
Καλά, κοίτα τώρα μια γκολάρα που έβαλε ο τύπος, και οινειρέψου πως το έβαλε η ΑΕΚ καθώς ο τυπάς φοράει κίτρινα.......... :D :D :D
http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/world-of-sport/article/39302/
eimaste aR21rwstoi
15-03-11, 14:37
Καλά, κοίτα τώρα μια γκολάρα που έβαλε ο τύπος, και οινειρέψου πως το έβαλε η ΑΕΚ καθώς ο τυπάς φοράει κίτρινα.......... :D :D :D
http://uk.eurosport.yahoo.com/blogs/world-of-sport/article/39302/
ειναι η μετενσαρκωση του σκοκο αυτος σωτηρη:cool:
Χαχαχαχαχαχαχα................. Η-ΜΑ-ΡΤΟΝ............ :D :D :D
dimitris21
15-03-11, 14:47
η άλλη επιλογή είναι Βάρκιζα... τι λέτε? :D
όσο για το service είναι πραγματικά super!!!! ακούς Θέμη... θέλουμε το ίδιο service, διαφορετικά θα μετακομίσουμε :D:D:D
Η αλήθεια να λέγεται.............. παράπονο για το service, ΟΥΔΕΝ........ :rolleyes:
Τον χωρο τον κραταω απο τωρα....ετσι...για να εχουμε άπλα....!!!!! :-)
:smt023
eimaste aR21rwstoi
15-03-11, 19:28
κανενα κλαδεματακι θα φερουμε???
αν θελετε σαλιγγαρια λαθρεπιβατες εχω να σας φερω δυο τρια κιλα:D
και ενα φυτο που δεν μου πιανει γιατι το ξυλωνει το μηλοσαλιγκαρο
+ Μίχας, Κατσούρη, και υιός...:D
Αφού θα είναι ο Χριστόφορος η Αλεξάνδρα και ο Γιάνναρος μέσα και εγώ μετά τις συζύγου μου :)
Γιαννης Μ5
16-03-11, 05:57
η άλλη επιλογή είναι Βάρκιζα... τι λέτε? :D
όσο για το service είναι πραγματικά super!!!! ακούς Θέμη... θέλουμε το ίδιο service, διαφορετικά θα μετακομίσουμε :D:D:D
Μητσε καλα ειναι και στην Κηφισια τελικα.Ασε που καπνιζουμε κιολας.Μεγαλο ατου.Zητω τα Flocafe.:D:D:D
dimitris21
16-03-11, 10:46
1. dimitris21
2. sotiris7
3. golf4470
4. Γιαννης Μ
5. Giorgos
6. eimaste aR21rwstoi
7. vaspiou
8-10. Μίχας, Κατσούρη, και υιός
11. 12. VipeR + σύζυγος
eimaste aR21rwstoi
16-03-11, 13:15
κανεις για κανενα κλαδεματακι??
κανενα μηλοσαλιγκαρο???
Ναι, πράγματι............ όποιος έχει καθόλου πίστια και μπορεί να φέρει, θα τον ευγνωμονούσα......... :D :D :D
κανενα μηλοσαλιγκαρο???
Θέλεις ? η προσφέρεις ?
Εάν θέλεις έχω να σου δώσω .
eimaste aR21rwstoi
16-03-11, 13:48
Θέλεις ? η προσφέρεις ?
Εάν θέλεις έχω να σου δώσω .
οχι θελω αν εχεις την καλοσυνη να φερεις
Χριστόφορος Μίχας
16-03-11, 20:26
Αφού θα είναι ο Χριστόφορος η Αλεξάνδρα και ο Γιάνναρος μέσα και εγώ μετά τις συζύγου μου :)
Στελλάρα θα τα πούμε εκεί μετά χαράς!
Εχουμε κανενα νεο για την συναντηση του Σαββατου?
dimitris21
23-03-11, 20:52
τι νέα περιμένεις δλδ?
θα συναντηθούμε θα τα πούμε θα πιούμε και το καφεδάκι μας και θα ανανεώσουμε για την επόμενη φορά :)
Ναι, πράγματι............ όποιος έχει καθόλου πίστια και μπορεί να φέρει, θα τον ευγνωμονούσα......... :D :D :D
Εγώ απλώς το ξαναλέω, μπας και τυχόν βρεθεί κανένας καλός Χριστιανός...... :D
Πρεπει να εχω λιγη εγω Σωτηρη pistia κ limnovium. Αν ειναι θα σου φερω.
Πρεπει να εχω λιγη εγω Σωτηρη pistia κ limnovium. Αν ειναι θα σου φερω.
:smt041:smt041:smt041:smt041:smt041-+9-+9-+9-+9-+9+-8+-8+-8+-8+-8:smt038:smt038:smt038:smt038:smt038:smt026:smt026 :smt026:smt026:smt026
eimaste aR21rwstoi
24-03-11, 20:34
βαλτε και το αισθημα μαζι με εμενα παρακαλω
να ενημερωσω κυριοι οτι εγω τελικα δεν θα μπορεσω. -1
:(
eimaste aR21rwstoi
26-03-11, 12:22
αν καποιος εχει λιγη μοςς θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως:D
Ψιτ.............. την πίστια μην ξεχάσεις........... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :D :D :D :cool:
μην ανησυxεις ειναι ολα ετοιμα
Χριστόφορος Μίχας
26-03-11, 21:00
Ζητω συγνώμη από τα μέλη που ενω υποσχεθηκα να είμαι εκεί, έκατσα σπίτι μου! Ο λόγος είναι ο Γιαννάκης που δεν έχει συνέλθει εντελως από 10ημερη περιπέτεια υγείας (αρχή πνευμονίας με πυρετο κλπ)....
Στο επόμενο event! λοιπον.......;)
Περαστικα του!!!
Κι απο μενα ενα συγγνωμη αλλα πολυ τρεξιμο ρε παιδια..... οι ομοιοπαθεις θα καταλαβαινουν! :rolleyes:
eimaste aR21rwstoi
04-04-11, 07:48
αντε την επομενη φορα να κανονισουμε για κανενα φαι μπας και ερθει κοσμος....και να ειναι συντομα:D
Γιαννης Μ5
04-04-11, 08:25
Περαστικα του!!!
Κι απο μενα ενα συγγνωμη αλλα πολυ τρεξιμο ρε παιδια..... οι ομοιοπαθεις θα καταλαβαινουν! :rolleyes:
Welcome to the club Γιωργο.
παιδια την επομενη φορα που θα κανονισετε θα ερθω κι εγω αρκει να το δω που θα το ποσταρετε...cu!!!!!!!!!!!!
vBulletin® v3.8.8, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.